από την Καίτη Φαρμάκη

Θα μπορούσε να είναι μια τυχερή Πανσέληνος. Όμως, η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου δείχνει ξεκάθαρα, ότι ένα κλείσιμο, μια ολοκλήρωση θεμάτων αλλά και σχέσεων είναι μπροστά μας. Τι θα κλείσει, τι θα ολοκληρωθεί, τι θα αλλάξει στη δική σου ζωή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου γίνεται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου. Τα στοιχεία της Φωτιάς και του Αέρα αναμετρώνται με όλη τη δύναμη τους. Ό,τι ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα- και ξεκίνησαν πολλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο- θα ολοκληρωθούν με έναν θετικό, ελπίζουμε όλοι, τρόπο.

Πάντως, η δεύτερη Πανσέληνος στον Λέοντα μαζί με τα προβλήματα φέρνει και τις λύσεις. Ενώ πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα του άξονα Υδροχόου-Λέοντα, που αυτό από μόνο του μιλάει για ένα τέλος, υπάρχουν καλές γωνίες της Σελήνης με τον Δια αλλά και της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Όποιος αποφασίσει να κάνει μόνος του τη μεγάλη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη, σίγουρα θα έχει συμπαντική βοήθεια τύχης αλλά και προοπτικές σταθερότητας σε ό,τι κάνει. Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να το ζήσουν κάπως πιο δραματικά.
Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο έχουμε και ένα μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα σε Ερμή/Άρη, Πλούτωνα και Ουρανού που δίνει δώρα και εύνοια, κυρίως τα ζώδια της γης.

Κριός

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα επηρεάζει κατευθείαν τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις. Ίσως μια φιλία να τελειώνει καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος της, ίσως ένας φίλος να γίνει εραστής ή και το ακριβώς αντίθετο. Η Πανσέληνος αυτή δεν θέλει να σε παιδέψει και να σε αναστατώσει όπως θα κάνει η Πανσέληνος του Οκτωβρίου. Τώρα, σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποιο κλείσιμο ομαδικής εργασίας, να αποχαιρετήσεις κάποιους φίλους ή να δεις στόχους σου να ολοκληρώνονται ώστε να είσαι έτοιμος για να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα από όλους: να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο σύντομα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη ακριβώς απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί και φέρνει αγάπη στη σχέση που ήδη έχεις ή έναν ωραίο άνθρωπο στη ζωή σου αν είσαι μόνος ή αν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Ταύρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν έχεις γεννηθεί τις προηγούμενες ημέρες κάνεις μια βόλτα στην εξοχή με αυτή την Πανσέληνο. Θα ξεκινήσω από τα απαιτητικά και μετά θα πάμε στα ευνοϊκά. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της καριέρας σου. Ποιος κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο; Να είσαι σε εγρήγορση καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να συζητήσεις μια επαγγελματική πρόταση ή να αλλάξει κάτι στην επαγγελματική σου πορεία. Αν χρειάζεσαι μια μικρή συμπαντική συγχρονικότητα, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σου την προσφέρει για να ανέβεις σκαλιά στην καριέρα σου.
Όλο αυτό δεν θα γίνει χωρίς ένταση και ειδικά χωρίς μια… μάχη ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις υποχρεώσεις στο σπίτι σου.

Στα καλά νέα είναι ότι το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης σε ευνοεί όσο περισσότερο μπορεί, και μπορεί αρκετά, σε όποια εξέλιξη έρθει στον δρόμο σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου δεν είναι δύσκολη για το δικό σου ζώδιο αλλά μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά να ολοκληρώσεις τις απόψεις σου, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να δομήσεις έναν νέο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο και να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Γενικότερα οι επαφές με το εξωτερικό ή ό,τι έχει να κάνει με την επιμόρφωση ή με την ολοκλήρωση σπουδών ευνοείται. Καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, θα έχεις κάποιες εντάσεις, κάποιες διαφωνίες όμως το μυαλό σου θα δουλεύει με χίλιες στροφές και αυτό είναι καλό. Πολύ πιθανό να μην έχεις ακόμα τα μέσα να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Μην περιορίζεις το όραμα σου καθώς σύντομα θα έρθει και η βοήθεια.

Με Αφροδίτη, Κρόνο, Σελήνη και Δια σε ζώδια του Αέρα έχεις όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά. Τι άλλο να ζητήσεις;

Καρκίνος

Θα ξέρεις ήδη ότι με κάθε Πανσέληνο το πρώτο ζώδιο που αναστατώνεται η ζωή του, είναι το δικό σου. Μην το βλέπεις μόνο ως κάτι δύσκολο. Αυτός ο συντονισμός που έχεις με τις ενέργειες και με τη Σελήνη σου χαρίζει εκτός από αναστάτωση και διαίσθηση, ενσυναίσθηση και εγγύτητα με τους ανθρώπους. Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου έχει να κάνει με κάποια θέματα που ο καθένας μας τα αποφεύγει. Κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους. Σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου κάτι ολοκληρώνεται, κάτι φτάνει σε ένα τέλος και σε μια συμφωνία.
Εντωμεταξύ, επειδή η Πανσέληνος διογκώνει τα συναισθήματα η ζήλια που ίσως νιώσεις να σε παιδέψει. Βαθιά ή βαριά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια με σκοπό να τα μετατρέψεις σε δύναμη και να αναγεννηθείς. Αυτή μετουσίωση θα είναι το καύσιμο σου για να προχωρήσεις πιο ολοκληρωμένος.

Επίσης, η σεξουαλική σου γοητεία και ορμή, θα σου χαρίσει πολύ ωραίες στιγμές. Να έχεις έτοιμο το… do not disturb!

Λέων

Τα φετινά σου γενέθλια κλείνουν με μια εντυπωσιακή Πανσέληνο. Η αλήθεια είναι ότι οι ημέρες των γενεθλίων σου ήταν γεμάτες από κοινωνικά γεγονότα που όλους μας συντάραξαν, μας στεναχώρησαν και μας προβλημάτισαν. Όμως, έρχεται η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου στην τελευταία μοίρα, στην 29η, του ζωδίου σου για να τελειώνεις με την… πίστα που βρίσκεσαι τώρα και να περάσεις στην επόμενη. Με κάθε Πανσέληνο ολοκληρώνονται καταστάσεις, σχέδια, σχέσεις, συνεργασίες, κύκλοι. Όποιο και αν είναι το σενάριο της ζωής σου για τη συγκεκριμένη περίοδο το σίγουρο είναι ότι θα βρεις αρκετή βοήθεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Αυγούστου. Ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν στη συντροφική σου σχέση. Κάποια εξέλιξη στη ζωή του/της συντρόφου σου, μια επισημοποίηση μεταξύ σας, μια συγκατοίκηση ή και μια απομάκρυνση θα αλλάξουν τη σχέση σας όπως είναι τώρα. Αυτό ισχύει ως τάση για όλους τους Λέοντες. Επίσης, ενδέχεται μια συνεργασία να ολοκληρωθεί ώστε να περάσετε στην επόμενη.

Κάποια προσοχή οι δεσμευμένοι Λέοντες με κάποιες παγίδες φλερτ στις οποίες ενδέχεται να πέσετε μέσα με… φόρα.

Παρθένος

Το διάστημα πριν από τα γενέθλια μας είναι από τα πιο κρίσιμα όλης της χρονιάς. Και είναι κρίσιμο καθώς η ενέργεια μας πέφτει αρκετά. Είναι το διάστημα που και θέλουμε και χρειάζεται να απομονωθούμε, να μείνουμε σε σιωπή, να ακούσουμε τα πιο κρυφά μηνύματα που μας στέλνει ο εαυτός μας. Αυτός είναι και ο τρόπος για να γεμίσουμε ενέργεια για να βγούμε με φόρα μόλις ξεκινήσουν τα γενέθλια μας. Η Πανσέληνος του Αυγούστου έχει να κάνει πολύ με την κατάσταση της υγείας σου, με τις καθημερινές σου συνήθειες, με τη διατροφή και την άσκηση σου όπως και με τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά αλλά και στη ζωή σου. Το καμπανάκι που χτυπάει μιλάει ξεκάθαρα για μια στροφή σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής και μια υγιή και πιο ισορροπημένη καθημερινότητα. Κλείσε ραντεβού με τον γυμναστή σου και προχώρησε.

Παράλληλα, το μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια της Γης φέρνει όση εύνοια μπορεί να χρειάζεσαι για όσα θέλεις να πετύχεις.

Ζυγός

Να, ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα. Κυρίως, γιατί η Αφροδίτη, στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο. Έτσι, όλοι οι Ζυγοί αλλά ιδιαίτερα οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο έχετε εύνοια και μεγαλύτερες πιθανότητες για να κάνετε κάτι που θα είναι σταθερό, σοβαρό και επωφελές κυρίως στον οικονομικό και αισθηματικό τομέα. Παράλληλα, και η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου θέλει να φέρει χαρά, δημιουργία και φλερτ στη ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Να ζεις και να αγαπάς, να φλερτάρεις και να γελάς. Αυτό είναι το ζητούμενο και πιστεύω ότι θα ανταποκριθείς όπως χρειάζεται. Ακόμα και αν υπάρχουν διάφορα θέματα που σε απασχολούν μην τα αφήσεις να σε εμποδίσουν ώστε να ζήσεις… άγρια αυτό το διάστημα.

Η επόμενη Πανσέληνος που θα γίνει τον Σεπτεμβρίου θα φέρει κούραση, οπότε, τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσεις έναν έρωτα, να δημιουργήσεις, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα παιδάκια σου και όλα αυτά να τα χαρείς πολύ.

Σκορπιός

Ναι, έχουν υπάρξει και καλύτερες ημέρες όσον αφορά στη διάθεση σου ή την πίεση που μπορεί να νιώθεις. Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου επηρεάζει ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι σου, είτε ως οίκημα είτε ως μέλη οικογένειας. Κάτι αλλάζει στο σπίτι σου, κάποιο θέμα που το αφορά σε απασχολεί αρκετά και μάλιστα με τρόπο που σου προκαλεί ένταση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Το καλοκαίρι σε έχει κουράσει κάπως αλλά είσαι Σκορπιός και αυτό σημαίνει ότι τα δύσκολα πάντα σε κάνουν πάντα πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό, πιο γοητευτικό. Οπότε, λύσε τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια και παράλληλα ετοιμάσου γιατί η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα οικογένεια-καριέρα. Θα έχεις εξελίξεις και σε θέματα καριέρας, προϊσταμένων, ευθυνών.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, μήπως κάτι ετοιμάζεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ή κάτι απολαμβάνεις στα… κρυφά; Στις 10 Σεπτεμβρίου μπαίνει η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και πολλές υποθέσεις σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου δεν θέλει καθόλου να σε προβληματίσει και να σε αναστατώσει. Επηρεάζει όλους τους Τοξότες και ειδικότερα όσους έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα που αφορά το μεταφορικό σου μέσον, τις εκδρομές, την επικοινωνία, τα έγγραφα, τα αδέλφια και τους γείτονες σου. Κάποιο από τα παραπάνω θέματα θα σε απασχολήσει αρκετά για τις επόμενες ημέρες αλλά όχι με τρόπο που θα σε ταράξει. Ένα πιθανό σενάριο είναι να κάνεις κάποιες επαφές/συζητήσεις για κάτι που θα σου δώσουν νέες ιδέες. Μια εκδρομή, ένα ταξίδι είναι επίσης στο πρόγραμμα, οπότε αν το επιθυμείς ή εάν μπορείς, να η ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις.

Η μόνιμα αισιόδοξη φύση σου κάπως θα πιεστεί με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, καθώς δεν αγαπάς τις εντάσεις, όμως να θυμάσαι ότι θα είναι ένα διάστημα εξελίξεων για εσένα.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου έχει βάλει στο στόχαστρο το… πορτοφόλι σου. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά και των εσόδων. Πιθανώς ένας κύκλος εσόδων ή εξόδων να ολοκληρώνεται. Δούλεψε πάνω στη διαχείριση των οικονομικών σου, κάνε σοφές κινήσεις. Επιπλέον, αυτό είναι ένα διάστημα που μπορείς να καταλάβεις την αξία που έχεις. Άρα, είναι και η κατάλληλη εποχή για να ζητήσεις μια αύξηση και να την πάρεις ή να ανεβάσεις την αμοιβή σου αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίες. Το μόνο που σε χωρίζει από την αύξηση των εσόδων σου είναι η τακτική σου. Και να θυμάσαι ότι ο Δίας στον Υδροχόο σε βοηθάει οικονομικά.

Γενικά, είναι μια περίοδος που ευνοεί σταθεροποίηση σχέσεων και καταστάσεων.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου έχει το όνομα σου, το πρόσωπό σου και το ζώδιο σου ειδικά αν έχεις γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Τι είναι αυτό που ολοκληρώνεται στη ζωή σου; Ποιος κύκλος είναι έτοιμος να κλείσει; Τελικά, τι έχεις κερδίσει από αυτό που ολοκληρώνεται και σε ποιον τομέα; Νιώθεις την ενέργεια που σε κάνει να νιώθεις δυνατός, ακόμα κι αν έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα; Είναι μια Πανσέληνος που θα σε πάει στην επόμενη πίστα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Οπότε, χαλάρωσε, μην κρατιέσαι από οτιδήποτε παλιό και απόλαυσε τη μετάβαση. Ο Δίας στο δικό σου ζώδιο, ακόμα και ανάδρομος, έχει να σου δώσει δώρα εύνοιας και ευκολίας. Έχει και κάποιες παγίδες, όπως αυτή της υπερβολικής αισιοδοξίας και της ανωριμότητας όμως αυτό, αν δεν παρασυρθείς, δεν πρόκειται να σε βλάψει.

Είναι μια περίοδος που θα νιώσεις τη δύναμη αλλά και την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα στις πιο σημαντικές σου σχέσεις. Δείξε ποιος είσαι και απόλαυσε τον θαυμασμό που θα προκαλέσεις.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στις 22 Αυγούστου δεν σε πιέζει ιδιαίτερα όμως δεν είναι ευχάριστη για εσένα ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Υπάρχει αρκετή κούραση, ανάγκη για απομόνωση καθώς και η διάθεση να κρατήσεις κρυφά αρκετά πράγματα όπως συναντήσεις, συζητήσεις, έρωτες και γεγονότα. Να κάνεις ό,τι χρειάζεται να για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Πρόσεξε αρκετά την υγεία σου, την ενέργεια σου και αν έχεις συνήθειες που σε επιβαρύνουν θα σου δοθεί η καλύτερη ευκαιρία για να τις κόψεις και να ελευθερωθείς από αυτές. Αν έχουν υπάρξει κάποιες αποτυχίες που σε αποθάρρυναν είναι η κατάλληλη εποχή για να τις χρησιμοποιήσεις ως όχημα για να προχωρήσεις μπροστά!

Ξεκινάνε 30 ημέρες γεμάτες γεγονότα και εξελίξεις για το δικό σου ζώδιο με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου. Οπότε, ξεκουράσου, φόρτισε, ξεκαθάρισε, καθάρισε σώμα και πνεύμα, δώσε σημασία και προσοχή στη διαίσθηση και τα όνειρα σου και ετοιμάσου για τα γενέθλια σου που ξεκινάνε 00:35 στις 23 Αυγούστου!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα