από την Καίτη Φαρμάκη

Μια Πανσέληνος στον Λέοντα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μεγαλειώδης ή υπερβολική. Αισθανόμαστε, αγαπάμε, ζηλεύουμε, μαλώνουμε, επιθυμούμε, πιεζόμαστε πολύ. Όμως, όπως κάθε φορά, μαζί με την πίεση και την υπερβολή έρχονται τόσο οι λύσεις όσο και η τύχη. Κάπως έτσι συμβαίνει και τώρα στην πιο… λεοντόκαρδη Πανσέληνο της χρονιάς.

Στις 28 Ιανουαρίου στις 21:17 κορυφώνεται η Πανσέληνος του Λύκου. Είναι η εποχή του χρόνου που οι λύκοι ακούγονται πιο δυνατά και πιο μακριά κάνοντας μια επίδειξη δύναμης στην καρδιά του χειμώνα.

Είναι εποχή να ανατριχιάσουμε από μια εξωτερική απειλή και μετά να νιώσουμε ασφάλεια στα πλαίσια μιας ομάδας ή μιας κοινότητας ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε τα ξεχωριστά ταλέντα μας!
Καθώς ο Λέων είναι το ζώδιο της αυτοέκφρασης, αυτή είναι η πιο καλή περίοδος για να δείξεις ποιος είσαι, την προσωπικότητα και τα ταλέντα σου. Μίλα!

Από την Πανσέληνο στον Λέοντα επηρεάζονται άμεσα

 

Λέοντες γεννημένοι 30 Ιουλίου – 3 Αυγούστου
Υδροχόοι γεννημένοι 26 – 30 Ιανουαρίου
Ταύροι γεννημένοι 27 Απριλίου – 1 Μαΐου
Σκορπιοί γεννημένοι 30 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου

 

και όσοι έχετε ωροσκόπο ή έχετε πλανήτες ανάμεσα στις μοίρες 7 -11 των παραπάνω ζωδίων!

 

Τι μπορείς να κάνεις για να πάρεις όλη την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου στον Λέοντα

 

  • Κάνε κάτι γενναίο
  • Γίνε και πάλι παιδί
  • Απόκτησε ένα παιδί
  • Βάλε μουσική στο σπίτι και χόρεψε με την καρδιά σου
  • Μίλα, Εκφράσου
  • Λάμψε σαν ένα διαμάντι
  • Γίνε γενναιόδωρος και με τους άλλους και με τον εαυτό σου

Κριός

Είναι μια Πανσέληνος που σου πηγαίνει πολύ. Δεν είναι ότι θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου όμως είναι η αφορμή για να περάσεις καλά, για να φλερτάρεις και για να σκεφτείς καλύτερα θέματα παιδιών που έχεις ή τα παιδιά που θέλεις να έρθουν στη ζωή σου. Αυτά είναι τα καλά.

Τα πιο ζόρικα έχουν να κάνουν με την ενέργεια σου που δεν είναι και στα πιο υψηλά επίπεδα. Προσπάθησε να μην πιέσεις και να μην πιεστείς. Απλά δες το σαν μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις μετά από τους πολλούς μήνες έντασης που πέρασες με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο. Τη μια νιώθεις της σπίθα του να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και την επόμενη δεν έχεις ενέργεια -ποιος εσύ- για να κάνεις ένα βήμα.

Πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ολοκληρώνεται κάτι που ξεκίνησες τον Αύγουστο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται να προσέξεις πολύ με τα παιχνίδια εξουσίας που παίζεις στις σχέσεις σου ειδικά αν αυτές εμπλέκονται με κάποιον τρόπο και με την καριέρα σου.

Ταύρος

Είναι μια ώρα δύσκολη της Πανσελήνου η ώρα κάθε Ιανουάριο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει μια γενική αναταραχή ειδικά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και σε ό,τι θεωρείς βάση και ρίζες σου. Και όταν σε έναν Ταύρο ταράζονται οι ρίζες του, ταράζεται ο κόσμος του. Η Πανσέληνος αυτή φέρνει ξεκάθαρα μια αλλαγή στα οικογενειακά σου ή μια αλλαγή σε ό,τι αφορά στο σπίτι ή και στο γραφείο σου. Γενικά, επαγγελματικά και οικογενειακά θα σε τραβάνε το καθένα προς τη δική του μεριά. Κάποιος θα νικήσει και κάποιος θα χάσει.

Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο και σε μια δύσκολη όψη προς την Πανσέληνο νιώθεις την ένταση μέσα σου και γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο έχεις αρκετές πιθανότητες για εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, μόνο που θα χρειαστεί να κοπιάσεις αρκετά για να φέρεις αποτέλεσμα. Με τον Ουρανό να επηρεάζει ακόμα το δικό σου δεκαήμερο οι απρόσμενες αλλαγές σε ό,τι σε αφορά είναι αναμενόμενες.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε κάτι πολύ πολύ καλό να περιμένετε σε νομικά θέματα και σε θέματα εξέλιξης σας.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα μπορούσε να είναι ήπια για εσένα αν ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, δεν ετοιμαζόταν για την ανάδρομη πορεία του. Το ξέρεις ήδη ότι περίπου τρεις φορές τον χρόνο κάνεις μια παύση, ξεκαθαρίζεις τα θέματα σου, σκέφτεσαι, διορθώνεις αλλά και μπουρδουκλώνεσαι με όσα συμβαίνουν.

Η Πανσέληνος του Λύκου έχει να κάνει με την επικοινωνία σου, με το μεταφορικό σου μέσον, με τα αδέλφια σου, τους γείτονες σου αλλά και με την εξέλιξη σου. Επιμόρφωση, νομικά θέματα, εξωτερικό όλα αυτά φωτίζονται από την Πανσέληνο του Ιανουαρίου. Τώρα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου για τον κόσμο και για τη ζωή σου ώστε να ζήσεις καλύτερα και με μεγαλύτερη ουσία.

Κάτι καλό είναι πιθανό να προκύψει σε χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους αλλά και σε κληρονομικά, δάνεια, επιχορηγήσεις.
Η επόμενη Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα σε επηρεάζει περισσότερο οπότε μην ξοδέψεις τώρα την ενέργεια σου γκρινιάζοντας.

Καρκίνος

Κάθε Πανσέληνος σε όποιο ζώδιο κι αν πραγματοποιείται σε επηρεάζει σημαντικά. Η Πανσέληνος του Λύκου γρυλίζει για τα οικονομικά σου θέματα. Είναι σαν να πέφτει φως στα έσοδα και στα έξοδα σου. Νιώθεις την ανάγκη να αποφασίσεις, να τα βάλεις όλα σε μια σειρά και να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να τα τονώσεις. Ίσως σε αυτή την ανάγκη σου να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι σε πιέζει οικονομικά κάποιο χρέος που ήδη ξέρεις ότι υπάρχει ή που πρόκειται να εμφανιστεί.

Από την άλλη, η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει κάτι έντονο στα αισθηματικά σου. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι κάτι σίγουρο ενώ ενδέχεται να γίνεις αποδέκτης συναισθημάτων τόσο έντονων από την άλλη πλευρά που πιθανώς δεν το είχες φανταστεί.

Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος το Σάββατο καλό είναι να προσέχεις τις λεπτομέρειες σε όσα συμφωνείς ενώ ενδέχεται να πάρεις χρήματα που σου χρωστάνε ή να δώσεις εσύ χρήματα που χρωστάς.
It’s all about the money, λοιπόν αυτή η περίοδος.

Λέων

Έτσι κι αλλιώς είσαι ο βασιλιάς -και- του ζωδιακού, όμως αυτόν τον μήνα και με αυτή την Πανσέληνο τα δίνεις όλα για να τα πάρεις όλα. Άλλωστε, αν όχι τώρα πότε;. Η Πανσέληνος του Λύκου αφορά άμεσα το δικό σου ζώδιο οπότε ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με όσα θέλεις, σου αρέσουν και σε αφορούν.

Μέσα στον επόμενο μήνα είναι πιθανό να υπάρξει μια πρόταση για συνεργασία ή και για σχέση. Όποια πρόταση και να γίνει, να ξέρεις ότι θα σε πιέσει σε κάποιον τομέα της ζωής σου –οικονομικά, χρονικά, ψυχολογικά- όμως αν μπεις σε αυτόν τον χορό θα χορέψεις και τελικά θα βγεις και κερδισμένος.

Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο το Σάββατο καλό είναι να προσέχεις τα ψιλά γράμματα σε όσα συζητάς, συμφωνείς και υπογράφεις.
Με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα υγείας ή θέματα με συναδέλφους. Σημείωσε ότι είναι μια καλή εποχή για να αποκτήσεις καλές συνήθειες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου δεν επηρεάζει τόσο το δικό σου ζώδιο ώστε να αλλάξει η ζωή σου. Η επόμενη Πανσέληνος, όμως, θα έχει γραμμένο το ονοματάκι σου! Οπότε φρόντισε τώρα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ενέργεια σου σε ένα καλό επίπεδο ώστε να σε βρει σε μια καλή κατάσταση.

Η Πανσέληνος του Λύκου σε κάνει να θέλεις να απομονωθείς, να κάνεις πράγματα που δεν θα τα μάθουν πολλοί, να σκεφτείς αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τη διαίσθηση σου. Δώσε σημασία και στα όνειρα που βλέπεις αυτό το διάστημα.
Είναι σημαντικό να προσέξεις αρκετά την υγεία σου και να φροντίσεις ό,τι την αφορά με συνέπεια και προσοχή.

Τα πιο σημαντικά θέματα θα τα προκαλέσει ο Ερμής που γίνεται ανάδρομος το Σάββατο και πιο συγκεκριμένα το δικό σου ζώδιο θα το επηρεάσει σε θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεων. Κάτι πάντα θα ξεχνάς, πάντα κάτι θα σου προκαλεί άγχος.

Η σημαντική σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η γοητεία σου είναι στα καλύτερα της και τώρα έρχονται πιο ουσιώδεις σχέσεις για να συνδράμουν την εξέλιξη σου.

Ζυγός

Πρόκειται για μια σημαντική Πανσέληνο για το δικό σου ζώδιο. Σε επηρεάζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο. Και μην σκεφτείς ότι αυτό δεν είναι σημαντικό. Έχει αποδειχτεί ότι οι φίλοι επηρεάζουν καθοριστικά την εξέλιξη μας. Οπότε, νέοι φίλοι ενδέχεται να μπουν στη ζωή σου ή κάτι που θα αλλάξει στη ζωή φίλων σου θα επηρεάσει τελικά και εσένα.
Αν δουλεύεις πάνω ένα project τώρα είναι σε μια φάση ολοκλήρωσης και αυτό σου φέρνει χαρά και αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, έχεις εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Σαν να έχεις πάρει απόφαση να γελάσεις, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις. Πολύ εύκολα, ίσως και χωρίς να το καταλάβεις, μια φιλική σχέση θα γίνει ερωτική ή και το… αντίθετο.

Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ζεις τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε όλη της την ένταση. Πάθη, λάθη, παιχνίδια εξουσίας και καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους βαθιά στον χρόνο, έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τα δεδομένα.
Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από το Σάββατο φέρνει αναστάτωση στα ερωτικά σου ή ασυνεννοησία με τα παιδιά σου.

Σκορπιός

Μια Πανσέληνος στον Λέοντα πάντα σε ταράζει και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα ταράζεσαι. Η Πανσέληνος του Λύκου αφορά στα επαγγελματικά σου. Πιθανώς μέσα από κάποια ένταση να βρεις την ορμή να δείξεις τα ταλέντα σου, τα επιτεύγματα σου, τη δύναμη σου και το πόσο έχεις ξεχωρίσει και διακριθεί σε αυτό που κάνεις. Όλο αυτό δεν θα έρθει χωρίς κάποιους περιορισμούς ή κόπο όμως κανείς Σκορπιός δεν αγάπησε τα εύκολα.
Πιθανές είναι προτάσεις επαγγελματικές όπως και εντάσεις με άτομα εξουσίας.
Παράλληλα, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από το Σάββατο στον τομέα της καριέρας σου οπότε δώσε έξτρα προσοχή σε όσα συμφωνείς, συζητάς και υπογράφεις.
Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο έχετε να αντιμετωπίσετε και τις ανατροπές του Ουρανού, οπότε ανοιχτείτε στις αλλαγές.
Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο με τη σύνοδο Αφροδίτης Πλούτωνα έχετε ευκαιρίες για εξαιρετικά καλές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, ΜΜΕ, συγγραφής!

Τοξότης

Είναι μια καλή Πανσέληνος για εσένα που φέρνει αρκετή εύνοια ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με νομικά θέματα, εξωτερικό, επιμόρφωση και διεύρυνση του ορίζοντα σου σε κάθε τομέα. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για επέκταση.

Δεν είναι τόσο η Πανσέληνος που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου όσο η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη πλανήτη σου, τον Δια, το Σάββατο. Αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει εξαιρετικά καλές εξελίξεις σε θέματα επικοινωνίας, συγγραφής ή και ΜΜΕ. Οπότε, ειδικά αν ασχολείσαι με αυτά τα θέματα βάλε στόχο, κατάστρωσε στρατηγική και προχώρησε.

Καλά είναι τα νέα και για τα οικονομικά σου. Αν δεν έχεις κάνει κάτι σοβαρά επιπόλαιο στο παρελθόν τώρα έρχονται ευκαιρίες που θα σου δώσουν ισχύ και αυτοπεποίθηση ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Λίγο να προσέχεις με τον ανάδρομο Ερμή στο τι λες, μεταφέρεις και υπογράφεις καθώς και στο πόσο μπορείς να χαθείς ψάχνοντας κάτι οδηγώντας.

Αιγόκερως

Ακόμα και τώρα που έχει φύγει ο Ήλιος από το δικό σου ζώδιο εξακολουθείς να έχεις επιρροή στις ζωές όλων μας καθώς η σημαντική σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα γίνεται στο δικό σου ζώδιο. Τι σημαίνει αυτό για εσένα; Σημαίνει ότι αν αποφύγεις τα πάθη και τις εμμονές, σε περιμένουν εξαιρετικές ευκαιρίες σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Καλό είναι να εκμεταλλευθείς ή να δημιουργήσεις ευκαιρίες με τον σωστό τρόπο προκειμένου να ανέβεις επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει και αυτή αλλαγές στα οικονομικά σου με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ρίχνει το φως της σε όσα χρωστάς, σου χρωστούν και σε χρήματα που διαχειρίζεσαι με άλλους. Ευκαιρία να οργανώσεις όλα αυτά τα θέματα καλύτερα για να μπορέσεις να χειριστείς και να εκμεταλλευθείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τους πόρους σου.

Υδροχόος

Πάντα μα πάντα η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε κάνει να χωρίζεσαι στα δύο: από τη μια στέκεσαι εσύ και οι προσωπικές σου ανάγκες και απέναντι βρίσκονται οι άλλοι με τα δικά τους θέλω. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Τι χρειάζεται να διορθωθεί και τι μπορείς να κάνεις εσύ γι’ αυτό; Οι άλλοι θα είναι πηγή ανησυχίας και πίεσης για εσένα, όμως είναι σίγουρα για καλό σου αν βάλεις τις σωστές βάσεις και τα απαραίτητα όρια.

Εντωμεταξύ με Κρόνο, Δια, Ήλιο, Ερμή και σύντομα και Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο γεμίζεις ενέργεια και ασχολείσαι με τα προσωπικά σου θέματα, με ό,τι σε αφορά. Μην σταματήσεις πουθενά. Τώρα είναι η εποχή για δράση.

Σίγουρα θα υπάρχουν πισωγυρίσματα, τρικλοποδιές, εκκρεμότητες, παρανοήσεις καθώς ο Ερμής γυρίζει το Σάββατο ανάδρομος και σου φέρνει το παρελθόν σου στο… πιάτο! Μην πτοηθείς από δυσκολίες ή εμπόδια.

Η υπερτυχερή όψη Ήλιου – Δία το Σάββατο φέρνει στους γεννημένους τον Ιανουάριο τύχη και ευκαιρίες. Άλλαξε πίστα, τώρα είναι ευκαιρία!

Ιχθείς

Η Πανσέληνος γίνεται στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Είναι σαν να λες “Άλλη όρεξη δεν είχα από το να χρειάζεται να… ζήσω κιόλας”. Υπάρχει κούραση, φορτωμένο πρόγραμμα, θέματα με συναδέλφους, ενοχλήσεις υγείας κι εσύ νιώθεις τις μπαταρίες σου να αδειάζουν πιο γρήγορα κι από κοκτέιλ τον Αύγουστο. Η εποχή πριν από τα γενέθλια μας είναι για όλους κουραστική αλλά και κάπως επίφοβη αν δεν προσέξουμε την υγεία μας. Οπότε, κάνε όσα χρειάζεται να κάνεις στην καθημερινότητα σου αλλά φρόντισε να ξεκουράζεσαι αρκετά και να μην φορτώνεις το πρόγραμμα σου πέρα από τα καθημερινά και τα απαραίτητα.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια φόβους ενώ η σύνοδος Ήλιου Δια φέρνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να δουλέψεις κρυφά, παρασκηνιακά και μακριά από όσους δεν θέλεις να… ματιάσουν τα μεγάλα σου σχέδια που θα έρθουν σύντομα στο φως.

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου γίνεται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας σου εξελίξεις, συγκινήσεις ίσως και κλείσιμο κύκλων που μπορεί να τώρα να μην φαντάζεσαι!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα