από την Καίτη Φαρμάκη

Ο Ταύρος αγαπάει τη σταθερότητα και η πανσέληνος την αναστάτωση. Τι συμβαίνει όταν γίνεται μια πανσέληνος στον Ταύρο; Συνήθως υπάρχει αρκετή αντίσταση και νεύρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Βοηθάνε πολλοί οι πλανήτες ώστε να βρεθούν λύσεις σε όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής όπως και μια δύσκολη γωνία Αφροδίτης και Ποσειδώνα θα φροντίσουν να βάλουν λίγη ένταση στο κατά τα άλλα ήπιο σκηνικό της πανσελήνου του Νοεμβρίου.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της απόλαυσης και για καλή τύχη όλων μας η πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου είναι μια πανσέληνος χαδάκι! Όχι ότι δεν θα βγάλει και νύχια -τι πανσέληνος θα ήταν αλλιώς;- όμως αν δεν έχεις κάνει κάτι πολύ στραβά στη ζωή σου η πανσέληνος αυτή δεν θα σε παιδέψει.

 

Η πανσέληνος στις 12 Νοεμβρίου επηρεάζει κυρίως:

 

Σκορπιούς γεννημένους 10 – 14 Νοεμβρίου

Ταύρους γεννημένους 9- 13 Μαΐου

Λέοντες γεννημένους 11 – 15 Αυγούστου

Υδροχόους γεννημένους 7 – 11 Φεβρουαρίου

 

και όσους έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα στις 18 με 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

 

Αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται σχέδια, πράγματα και σχέσεις που ο σπόρος τους μπήκε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο τον Μάιο του 2019.
Να θυμάσαι ότι με κάθε Νέα Σελήνη μπαίνει ο σπόρος για όσα θέλεις να επιτύχεις και περίπου έξι μήνες μετά βλέπεις τα αποτελέσματα.

Να θυμάσαι ότι κάθε πανσέληνος διογκώνει κάθε συναίσθημα με το οποίο σε βρίσκει. Γι’ αυτό και σε κάποιες πανσελήνους πετάς ενώ σε κάποιες άλλες είσαι στα πατώματα ή και στα κάγκελα…

 

Κριός

Ποιος σου χρωστάει και σε ποιον χρωστάς; Η πανσέληνος στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα. Αν σου χρωστάνε χρήματα μπορείς άνετα να τα ζητήσεις και να τα πάρεις. Αν χρωστάς χρήματα μπορείς τώρα να τα επιστρέψεις και να ξεμπερδεύεις με αυτό το θέμα. Θα δώσεις αρκετό βάρος σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, σε ρυθμίσεις, οφειλές ή και κληρονομιές. Παράλληλα, κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες είναι πολύ πιθανό να πεταχτούν από το πουθενά και να σε ταράξουν.

Ταύρος

Στο δικό σου ζώδιο γίνεται η πανσέληνος του Νοεμβρίου και αυτό δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Έτσι, ό,τι αισθάνεσαι το αισθάνεσαι κάπως περισσότερο από το κανονικό ή από όσο του αξίζει. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να τελειώνεις με υποθέσεις που σε κρατάνε στο παρελθόν. Ή είναι πολύ πιθανό τώρα να βλέπεις τους καρπούς των κόπων σου σε θέματα για τα οποία έχεις ή δεν έχεις δουλέψει. Επειδή τώρα πέφτει αρκετό φως σε κάθε τομέα της ζωής σου θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να δεις τις παγίδες αλλά και τις ευκαιρίες σε αυτόν τον δρόμο.

Δίδυμοι

Πιο πολύ ψυχολογικά παρά πρακτικά σε επηρεάζει η πανσέληνος στον Ταύρο. Χρειάζεται να προσέξεις το άγχος σου, ειδικά το κρυμμένο, τα ψυχολογικά σου αλλά και θέματα υγείας. Μαζί με όλα αυτά, όμως, αντιλαμβάνεσαι και πόσα ψυχικά αποθέματα έχεις. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τονώσεις την άμυνα του οργανισμού σου ώστε να μην παιδευτείς αργότερα.
Η επόμενη πανσέληνος θα γίνει στο δικό σου ζώδιο οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ακόμα και να αποτραβηχτείς για λίγο ώστε να γεμίσεις δύναμη. Τώρα είναι η εποχή που μπορεί να έχεις τη χαρά να δεις ένα όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα.

Καρκίνος

Είναι μια πανσέληνος που μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά και να εξελιχθείς. Θα έρθεις κοντά με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι, κοινές πεποιθήσεις ή ένας κοινός σκοπός. Είναι μια θαυμάσια περίοδος για να δικτυωθείς και να υπάρξει ένας δυνατός αέρας ανανέωσης στον φιλικό σου τομέα. Τα ερωτικά και τα φιλικά θα μπλεχτούν γλυκά όλο αυτό το διάστημα. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να έχεις μια αύξηση ή κάποια μεταβολή στα χρήματα που παίρνεις από τη δουλειά σου.

Λέων

Αν και η πανσέληνος του Νοεμβρίου δεν είναι μια δύσκολη πανσέληνος, εσένα θα σε πιέσει αρκετά με εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. Το καλό όμως είναι ότι τώρα ξεκινάει μια καλή περίοδος που θα μπορέσεις να δείξεις τη δουλειά σου, να αναγνωριστούν οι κόποι σου ή και να καταξιωθείς ακόμα περισσότερο στον χώρο της δουλειάς σου. Παράλληλα στο σπίτι θα γίνεται ένας μικρός χαμός με θέματα από το παρελθόν που είτε αφορούν το σπίτι ως ακίνητο, κάτι θα χρειαστεί να επισκευάσεις, είτε ως μέλη της οικογένειας.

Παρθένος

Πολύ σου πηγαίνει αυτή η πανσέληνος στον Ταύρο κυρίως γιατί σε πιέζει σχεδόν να δεις τη θετική πλευρά της ζωής. Είναι μια έντονα επικοινωνιακή πανσέληνος κι ας είναι ανάδρομος ο Ερμής. Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη προσοχή σε όσα λες και σου λένε. Γενικά τα θέματα επικοινωνίας θα «φουντώσουν», οπότε λίγη προσοχή εκεί.  Γενικά αν έχεις να κάνεις με εξωτερικό, με σπουδές, με νομικά θέματα αλλά και με ταξίδια τώρα θα δεις όλα να γίνονται με περισσότερη ευκολία. Οι νέες γνωριμίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα.

Ζυγός

Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που είναι ο Άρης στο δικό σου ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα χαλαρώσεις από τη… μάχη και θα πάρεις μια καλή ανάσα. Η πανσέληνος του Νοεμβρίου έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και κυρίως με χρήματα που έχεις ή διαχειρίζεσαι μαζί με άλλους. Τα οικονομικά του συντρόφου σου, της εταιρίας που εργάζεσαι, κάρτες, ασφάλειες και γενικότερα όλα αυτά τα θέματα έρχονται στην επιφάνεια. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει πιθανότητα για νέες γνωριμίες γι΄ αυτό κυκλοφόρησε. Παράλληλα η όρεξη σου για σεξ είναι και θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

Σκορπιός

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου γίνεται στο δικό σου ζώδιο καθώς ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο. Αρκετοί ίσως να πάρετε αυτό το διάστημα μια απόφαση για την επισημοποίηση της σχέσης σας ακόμα και για έναν γάμο ενώ δεν λείπουν και οι εξελίξεις στις πιο στενές σας συνεργασίες. Κάτι ολοκληρώνει τον κύκλο του για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σου ζώδιο σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι πολλά πράγματα, όμως είσαι σε μια φάση κατά την οποία θα πάρεις σοβαρές και σταθερές αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Τοξότης

Αυτή είναι μια κάπως μυστήρια πανσέληνος για εσένα. Από τη μια σε καλεί να φτιάξεις τη διατροφή σου και το καθημερινό σου πρόγραμμα με χρόνο για υποχρεώσεις αλλά και για ξεκούραση. Είναι το καταλληλότερο διάστημα για να κόψεις κακές συνήθειες και για να βάλεις στο πρόγραμμα σου κάτι ωφέλιμο για τον οργανισμό και την υγεία σου. Καθάρισε τον χώρο σου, τη ζωή και τον οργανισμό σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την επόμενη πανσέληνο που θα γίνει στο δικό σου και στο ζώδιο των Διδύμων.

Αιγόκερως

Είναι μια ήπια πανσέληνος αυτή για εσένα με ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις μια χαρά. Σου δίνονται οι ευκαιρίες για να να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να εκφραστείς, να περάσεις καλό, ποιοτικό και διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά σου ή για να αποκτήσεις παιδιά. Να ξέρεις ότι η γοητεία και ο μαγνητισμός σου είναι σε υψηλά επίπεδα. Καλό διάστημα για να κατασταλάξεις στο τι θέλεις από τη ζωή σου και να ανακαλύψεις τι σου δίνει πραγματική χαρά.

Υδροχόος

Είναι μια ήπια πανσέληνος αυτή του Νοεμβρίου, όμως στο δικό σου ζώδιο θα φέρει λίγη ένταση παραπάνω σε οικογενειακά θέματα. Το πιο δύσκολο που θα έχεις να αντιμετωπίσεις είναι τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Θα έχεις θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια αλλά και με το σπίτι σου. Ίσως αυτό το διάστημα να ολοκληρώνεται μια πώληση, αγορά ή ενοικίαση που να αφορά ένα ακίνητο. Επειδή η ένταση της δουλειάς θα μεταφέρεται στη δουλειά αλλά και το αντίστροφο φρόντισε να είσαι ψύχραιμος.

Ιχθείς

Είναι μια πανσέληνος που έχει να κάνει με την επικοινωνία, με τα νέα που έρχονται σε εσένα, με όσα έχεις να πεις και με όσα θα ακούσεις. Μικρές μετακινήσεις, συναντήσεις με τα αδέλφια σου, συνεννοήσεις με γείτονες. Αυτή η πανσέληνος δεν θέλει καθόλου να σε παιδέψει ή να σε νευριάσει. Αλλά κι εσύ θα χρειαστεί να σκεφτείς τις επιλογές σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμείς νομικές υποθέσεις και να σκεφτείς εκ νέου αν η φιλοσοφία ζωής που έχεις σε πηγαίνει μπροστά ή σε πηγαίνει πίσω. Να προσέχεις τον τρόπο που μιλάς. Ίσως είσαι υπερβολικός ή και άδικος.

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα