Δοκίμασε τον σήμερα!

Το ξέρω ότι μπορεί η ιδέα του να έχει ο χυμός σου παντζάρι να σου φαίνεται περίεργη, όμως λειτουργεί. Η γεύση του είναι εξαιρετική αλλά και γλυκιά, καθώς και το αχλάδι και το παντζάρι περιέχουν αρκετά μεγάλη ποσότητα από φυσικά σάκχαρα. Είναι από τους αγαπημένους μου χυμούς και ένας τρόπος να βάλω το δύσκολο παντζάρι στη διατροφή μου. Αντί για αχλάδι μπορείς να βάλεις μήλο ή και ανανά. Μιαμ.

Το παντζάρι είναι η καλύτερη λύση αν έχεις αναιμία, να χρειάζεσαι ενέργεια ενώ βοηθάει πολύ και στη σεξουαλική επιθυμία και απόδοση. Επίσης αν θέλεις να βοηθήσεις τα κόκκαλα σου, το παντζάρι είναι μια πολύ καλή λύση καθώς έχει πολύ ασβέστιο.
Τα αχλάδια είναι ένα εξαιρετικό φρούτο αν θέλεις άμεσα ενέργεια. Περιέχουν αρκετή φρουκτόζη και γλυκόζη, γι’ αυτό και είναι τόσο γλυκά. Να ξέρεις ότι ο χυμός από το αχλάδι βοηθάει αρκετά το γαστρεντερικό σύστημα.

Είναι ένας χυμός αρκετά γλυκός, οπότε μην τον προτιμήσεις αν έχεις θέμα με το ζάχαρο σου.

Υλικά

  • 2 μικρά παντζάρια
  • 2 μικρά αχλάδια
  • Χυμός λεμόνι
  • Νερό

Εκτέλεση

Πλένεις καλά τα παντζάρια και τα κόβεις τόσο ώστε να χωράνε στο στόμιο του αποχυμωτή. Κάνεις το ίδιο και με τα αχλάδια. Προσθέτεις όσο νερό κρίνεις ότι χρειάζεται για να έχει ο χυμός σου την υφή που θέλεις. Όταν έχεις το χυμό στο ποτήρι σου, προσθέτεις λίγο ή περισσότερο χυμό λεμόνι για να διατηρηθούν οι βιταμίνες αλλά και για να πάρεις βιταμίνη C.

Φτιάξ’ τον, απόλαυσε τον και στείλε μας φωτογραφίες.

Εδώ, μπορείς να διαβάσεις πώς να φτιάξεις και πράσινο χυμό με κρυμμένο μανταρίνι.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.