Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου φέρνει ανατροπές

από την Καίτη Φαρμάκη

Ο Ταύρος αγαπάει τη σταθερότητα, ο Ουρανός την ανατροπή και ο Σκορπιός τον μετασχηματισμό. Τι συμβαίνει όταν αυτά τα τρία στοιχεία βρεθούν σε κατάσταση μάχης τραβώντας μας το καθένα στον δικό του πεδίο;
Αν αγαπάς τη σταθερότητα πάρε μια βαθιά ανάσα και ετοιμάσου για πυροτεχνήματα.
Άραγε θα αντέξεις να αλλάξεις; Το δύσκολο θα είναι να μείνεις ο ίδιος και να θέλεις να κάνει και το ίδιο ο κόσμος όλος.
Έρχονται οι ημέρες του φωτός όμως πρώτα κάτι θα χρειαστεί να γκρεμιστεί.

Όλα γύρω μας φωνάζουν για μεγάλες αλλαγές. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω έφεραν και εξακολουθούν να φέρνουν βαθιές κοσμικές αλλαγές. Από την άλλη, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές σε ό,τι θεωρείς σταθερό, ασφαλές, απολαυστικό και νόστιμο.

Να θυμάσαι ότι ο Ήλιος στον Σκορπιό δεν παίζει. Σε οδηγεί στα πιο σκοτεινά μέρη της ύπαρξης για να βγεις πιο αληθινός και πιο ουσιαστικός. Αυτή η διαδρομή φέρνει και μια θλίψη γι’ αυτό και το συγκεκριμένο φεγγάρι αναφέρεται και ως ‘Το Θλιμμένο Φεγγάρι”. Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουμε χρόνο για θλίψη. Έχουμε πολλά να αποτινάξουμε προκειμένου να προχωρήσουμε στη Νέα Εποχή.

Από την Πανσέληνο στις 31 Οκτωβρίου επηρεάζονται:

 

Σκορπιοί γεννημένοι 29, 30, 31/10 και 1,2/11
Ταύροι γεννημένοι 29, 30, 31/4 και 1, 2/5
Λέοντες γεννημένοι 28, 29, 30, 31/7 και 1/8
Υδροχόοι γεννημένοι 26, 27, 28, 29, 30/1

 

και όσοι έχετε Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες 6-10 των παραπάνω ζωδίων.

Κριός

Ένα μεγάλο μάθημα σε περιμένει στα οικονομικά σου. Για την ακρίβεια, θα είναι ένα μάθημα που δεν το περιμένεις. Όμως καθώς ο Ουρανός θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου τα μέχρι και το 2026 καλό είναι να μάθεις πως η αλλαγή είναι το μόνο που θα περιμένεις σίγουρα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα συμβούν γεγονότα που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς πόσο ασφαλής είσαι τόσο οικονομικά όσο και γενικότερα. Ό,τι έχεις, ό,τι κατέχεις και ό,τι σου παρέχει ασφάλεια θα ταρακουνηθεί μέχρι να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Οπότε, προετοιμάσου για σημαντικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα και μάθε πώς να είσαι ευπροσάρμοστος και ψύχραιμος. Επίσης, θέματα που αφορούν στην αυτοπεποίθηση σου θα σε απασχολήσουν αρκετά. Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση θα δεχτούν χτυπήματα που θα χρειαστεί να τα διαχειριστείς. Να προσέχεις ό,τι είναι πολύτιμο απόκτημα για εσένα καθώς η Πανσέληνος του Οκτωβρίου το έχει βάλει στο μάτι!

Ταύρος

Το λέγαμε και τον προηγούμενο μήνα ότι αυτό θα ήταν ένα διάστημα που θα σε καθορίσει και θα σε ταρακουνήσει. Για να ταρακουνηθεί και να αλλάξει ένας Ταύρος χρειάζεται να γίνει κάτι αρκετά δυνατό. Και η Πανσέληνος της 31ης Οκτωβρίου δείχνει τη δύναμη της χωρίς τίποτα να την κρατάει πίσω.
Στο στόχαστρο της Πανσελήνου μπαίνεις εσύ ο ίδιος. Ποιος είσαι, τι είσαι, τι αντιπροσωπεύεις, ποια εικόνα δείχνεις στους άλλους; Νιώθεις πολλά που δεν θέλεις και δεν μπορείς να τα κρύψεις πλέον, οπότε θα τα δείξεις κάνοντας με μια έκρηξη. Καθώς αλλάζεις εσύ, και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, θα αλλάζουν και οι σχέσεις σου. Τίποτα δεν θα είναι αρκετά ενδιαφέρον για εσένα, τίποτα δεν θα είναι αρκετό.
Γενικά, αν υπάρχει κάποια σχέση ή συνεργασία που δεν θέλεις να σπάσει καλό είναι να ισορροπήσεις ανάμεσα στην επιθυμία για επανάσταση και στη λογική μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Από την Πανσέληνο στις 31 Οκτωβρίου επηρεάζονται όσοι Ταύροι έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου.

Δίδυμοι

Όλες οι σεισμικές δονήσεις γίνονται μέσα σου. Όλα όσα θυμάσαι, όλα όσα έχεις κρύψει και όλα όσα έχεις ξεχάσει έρχονται και πάλι για να χτυπήσουν την πόρτα του συνειδητού ώστε να μπορέσουν να σου πουν όσα θέλουν. Πολύ πιθανό να κινείσαι μυστικά, να φλερτάρεις με τα ψέμματα, να κάνεις διάφορα πράγματα, αισθηματικά, κοινωνικά ή επαγγελματικά, που δεν θέλεις ακόμα να τα κοινοποιήσεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις δυο πράγματα: την υγεία σου και το νευρικό σου σύστημα. Φρόντισε να μην υπερφορτώσεις το σύστημα σου με υποχρεώσεις, σκέψεις και φόβους και το… κάψεις. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης κάνουν ένα τετράγωνο που μπορεί να σε εγκλωβίσει, φρόντισε να μην είσαι κυνικός στις συζητήσεις, στις επαφές και στην κριτική σου.
Η επόμενη Πανσέληνος γίνεται στο δικό σου ζώδιο και τότε πραγματικά θα δεις κύκλους να κλείνουν και καταστάσεις να φουντώνουν. Οπότε τώρα, απλά φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να μην παγιδευτείς σε σκληρές καταστάσεις που τελικά θα σε αποδυναμώσουν και θα σε βλάψουν.

Καρκίνος

Κάθε Πανσέληνος, ακόμα κι αν δεν πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, τη ζεις σαν να σε αφορά άμεσα. Και τελικά, σε αφορά καθώς ο Ήλιος και η Σελήνη, τα δυο φώτα στέκονται το ένα απέναντι από το άλλο έτοιμα για έρωτα ή πόλεμο! Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου φέρνει και πόλεμο και έρωτα για εσένα. Τον πόλεμο γιατί ό,τι ξέρεις και αφορά φίλους, στόχους και ομαδική εργασία αλλάζει, και τον έρωτα γιατί μέσα σε όλη την τρέλα νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να κάνεις παιδιά ή να ασχοληθείς με τα παιδιά που έχεις. Η γοητεία σου αυξάνεται, η δημιουργικότητα σου φουντώνει όπως και οι εντάσεις. Το θέμα είναι ότι με την ηλεκτροφόρα ενέργεια του Ουρανού κορώνα στο κεφάλι σου, μπορείς τόσο να φέρεις την ανατροπή όσο και το να… ηλεκτριστείς μέσα σε δευτερόλεπτα.
Πρόκειται για μια απρόβλεπτη Πανσέληνο που θα ταράξει τις φιλικές σου σχέσεις ή που θα φέρει κάτι απρόσμενο στη ζωή κάποιου φίλου σου. Ίσως οι επόμενες ημέρες να είναι αυτές που θα δεις κάτι να αλλάζει στον μισθό σου.

Λέων

Επειδή ξέρω ότι θέλεις να σου μιλάνε ξεκάθαρα, ξεκάθαρα θα σου πω ότι μόνο η Πανσέληνος του Ιανουαρίου του 2021 θα είναι πιο δύσκολη για εσένα μετά από την Πανσέληνο του Οκτωβρίου. Η Πανσέληνος στς 31 Οκτωβρίου σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 30 Ιουλίου. Ο Ήλιος και η Σελήνη στον Σκορπιό και στον Ταύρο σε στοχοποιούν και σου κάνουν ένα τεστ κοπώσεως ή και ένα crash test για να δούνε πόσο αντέχεις στην πίεση.
Καριέρα και οικογένεια: αυτούς τους δυο τομείς επηρεάζει η Πανσέληνος. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δεις τα πράγματα να αλλάζουν στη δουλειά σου. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την έκρηξη ενός ατόμου εξουσίας, αλλά ενδέχεται να πιεστείς ώστε να κάνεις άλματα για την καριέρα σου. Ταυτόχρονα στο σπίτι τα πράγματα θα είναι… μυστήρια. Πολύ πιθανό να νιώσεις διχασμένος ανάμεσα στο σπίτι και την καριέρα σου που θα σε χρειάζονται ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση, διατήρησε την ψυχραιμία σου και περίμενε να μπει ο Ήλιος στον Τοξότη για να πάρεις μια ανάσα.

Παρθένος

Η αλήθεια είναι ότι ούτε αυτή η Πανσέληνος θέλει να σε δει να παιδεύεσαι. Αυτό που θα σου δημιουργήσει τα μεγαλύτερα θέματα είναι το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Προσπάθησε να μην είσαι κυνικός, κακός, επικριτικός, σκληρός και απαισιόδοξος. Μην κλείσεις συμφωνίες τις επόμενες ημέρες και προσοχή στις συναλλαγές σου όπως και στους χωρισμούς. Όσον αφορά στην Πανσέληνο αυτή, πραγματοποιείται σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά ταξίδια (!), εξωτερικό, σπουδές και νομικά θέματα. Ό,τι έχει να κάνει με αυτά τα θέματα θα “ξυπνήσει” αυτό το διάστημα. Πιθανώς και η αισιοδοξία σου να δεχτεί ένα μικρό πλήγμα αλλά όχι κάτι σοβαρό.
Να έχεις συνείδηση του τι λες, πώς επικοινωνείς και πώς μετακινείσαι και όλα θα πάνε μια χαρά. Μην ξοδέψεις την ενέργεια σου σε ανώφελους θυμούς και βιασύνες γιατί η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου προτίθεται να σου δείξει τα… δόντια της και τότε θα χρειαστείς κάποιες δυνάμεις παραπάνω.

Ζυγός

Κανονικά αυτή η Πανσέληνος δεν θα σε τάραζε ιδιαίτερα. Όμως ο Ερμής είναι στο δικό σου ζώδιο ανάδρομος και σε κόντρα με τον Κρόνο. Οπότε, προσοχή στον τρόπο που μιλάς, που επικοινωνείς, στην απαισιοδοξία που θα σε καταβάλει, στις συναλλαγές και στις συμφωνίες που θα κάνεις. Το καλό είναι ότι έχεις την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και αυτό λειαίνει τις δυσκολίες ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής.
Με την Πανσέληνο καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που διαχειρίζεσαι μαζί με άλλους: δάνεια, διατροφές, εισόδημα συντρόφου. Κάτι που χρωστάς, ενδέχεται, να διογκωθεί καθώς θα γεμίζει το φεγγάρι.
Το καλό είναι ότι θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις αλλά και να ζήσεις τη σεξουαλικότητα σου. “Μια ζωή την έχουμε” θα πεις και θα ορμήσεις στο… ψητό. Αν ξεπεράσεις την απαισιοδοξία και παρελθοντικές καταστάσεις που θα σε περιμένουν στη γωνία, τότε δεν θα έχεις σοβαρές ανατροπές στη ζωή σου αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Εσύ, που το μόνο που θέλεις είναι να σε αφήνουν στο μυστήριο σου, τώρα είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, της Πανσελήνου, της αναταραχής και της ανατροπής. Κάθε Σκορπιός βλέπει πλέον τις πιο σημαντικές του σχέσεις και συνεργασίες να αλλάζουν δραστικά, οριστικά και απρόβλεπτα και μάλιστα με πρωτοβουλία του άλλου και όχι δική του. Κι αυτό πονάει… Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου είναι η καλύτερη ευκαιρία να πετάξεις τη σκόνη του παλιού από τους ώμους σου, να σταθείς στα πόδια σου και παρά την αναστάτωση, την ταραχή και το ξεβόλεμα να προχωρήσεις μπροστά κόβοντας όχι τους δεσμούς αλλά τα δεσμά με το παρελθόν και με ό,τι σε κρατάει πίσω. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και τις δυο πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου. Ετοιμάσου για βαθιές αλλαγές που τελικά θα σου προσφέρουν αυτό που κυνηγάς: το να μεταμορφωθείς/μετασχηματιστείς σε έναν νέο πιο βαθύ, γοητευτικό και ουσιαστικό μυστήριο πλάσμα.

Τοξότης

Θα ξεκινήσω θυμίζοντας σου ότι η επόμενη Πανσέληνος θα γίνει στο δικό σου ζώδιο. Οπότε φρόντισε μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνεις ένα δυο πράγματα που θα σε δυναμώσουν πριν μπεις στη μάχη. Καταρχάς, πρόσεξε την υγεία σου, τη διατροφή σου, την άσκηση σου, το πρόγραμμα σου. Το πιο πιθανό είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι ήδη φορτωμένα και αυτό σε βαραίνει και σε προβληματίζει. Όμως, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να πετάξεις τα σκουπίδια και τα περιττά, να κάνεις μια αποτοξίνωση σε κάθε τομέα για να είσαι καθαρός για όσα έρχονται.
Μην ξεχνάς ότι πολύ σύντομα ξεκινάει και ένας νέος κύκλος εκλείψεων που σε αφορά άμεσα. Φρόντισε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω θέματα και τυχερός Τοξότης είσαι, άρα όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχεις πολλά να σε πιέζουν αυτό το διάστημα όμως η Πανσέληνος δεν θέλει να σε ταράξει. Βέβαια, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον κυβερνήτη σου Κρόνο φέρνει κάποια σκληρότητα στη ζωή και στο μυαλό σου όμως με ψυχραιμία θα το ξεπεράσεις ΚΑΙ αυτό. Να θυμάσαι πάντως πώς ό,τι σε απασχολήσει αυτές τις ημέρες θα επανέλθει δριμύτερο στα μέσα Νοεμβρίου για να το λύσεις οριστικά.
Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου έχει να κάνει πολύ με τα παιδιά σου, τη σχέση σου μαζί τους αλλά και με θέματα φλερτ, διασκέδασης όπως και με τα δημιουργικά σου σχέδια, αν είσαι σε μια τέτοια φάση ζωής.
Λίγη παραπάνω προσοχή στο πώς μπλέκονται τα ερωτικά με τις φιλίες σου και το αντίστροφο και όλα θα είναι μια χαρά. Μην κάνεις υπερβολές και απερίσκεπτες κινήσεις στη διασκέδαση σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα είναι μια από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες πανσελήνους. Άρα, είναι σοφό όλο αυτό το διάστημα να κινηθείς με τέτοιο τρόπο που θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τη ζωή σου και να δυναμώσεις σαν άνθρωπος. Η Πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου έχει να κάνει απόλυτα με το σπίτι, την οικογένεια σου και με ό,τι θεωρείς ρίζα σου. Οι εντάσεις στο σπίτι με τα άτομα της οικογένειας ή κάτι απρόοπτο στο ακίνητο που θα χρειαστεί την προσοχή σου, είναι πιθανά σενάρια.
Όσα θα συμβούν στο σπίτι θα είναι σε αντιπαράθεση με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες ή με όσα συμβαίνουν στην καριέρα σου. Πιθανώς να χρειαστεί να ασχοληθείς με τα του σπιτιού σου ενώ θα χρειάζεται να δώσεις την ενέργεια σου και στη δουλειά. Είναι ένα σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες όμως η επινοητικότητα είναι το μεσαίο σου όνομα.

Ιχθείς

Άνετα παίρνεις το βραβείο του “πέρα βρέχει” σε αυτή την Πανσέληνο. Η πανσέληνος στις 31 Οκτωβρίου δεν θέλει να σε ταράξει και να σε ξεβολέψει. Βέβαια, όλοι γύρω σου θα είναι ταραγμένοι κι αυτό θα σε επηρεάσει αλλά όχι σοβαρά. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι τις μετακινήσεις σου, το αυτοκίνητο σου, τις σχέσεις με τα αδέλφια σου και τους γείτονες. Λίγη προσοχή στο τι λες, στο τι μεταφέρεις, στο τι σκέφτεσαι. Ακόμα είναι ανάδρομος ο Ερμής άρα όλοι κινούμαστε σε θολά νερά. Το καλό είναι ότι με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού, που είναι αδελφάκι σου, έχεις όση ευκολία χρειάζεσαι σε μια εποχή που όλοι δυσκολεύονται παραπάνω. Προσοχή στη βιασύνη και στα λόγια σου. Κατά τα άλλα, το είπαμε και στην αρχή, για άλλους βρέχει. Καλό είναι να συγκεντρωθείς καθώς με το που θα μπει ο Ήλιος στον Τοξότη θα ξεκινήσουν διάφορες εντάσεις που θα σε τσιτώσουν.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα