Η Αζίμα σού λέει όλα τα μυστικά

Τη στιγμή που θα “συνδεθείς” με έναν κρύσταλλο δεν θα την ξεχάσεις ποτέ. Ειδικά αν είναι ο κρύσταλλος που χρειάζεσαι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου.
Ο ροζ χαλαζίας μπορεί να σε βοηθήσει να έλξεις την αγάπη, το μάτι του τίγρη περισσότερη τύχη και ο αμέθυστος να ηρεμήσεις και να καθαρίσεις.
Η ΑΖΙΜΑ, που ξέρει τους κρυστάλλους καλύτερα από τον καθένα, σου δίνει τις πιο απλές συμβουλές για το τι να κάνεις μόλις αποκτήσεις έναν κρύσταλλο.

Μόλις αποκτήσεις έναν κρύσταλλο χρειάζεται να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα:
Να τον καθαρίσεις, να τον φορτίσεις και να τον προγραμματίσεις. Είναι πιο απλό -και πιο διασκεδαστικό- από όσο νομίζεις.

Καθαρισμός

Με φασκόμηλο
Ο πιο απλός τρόπος για να καθαρίσεις έναν κρύσταλλο είναι να τον βάλεις σε φασκόμηλο. Φτιάχνεις ένα ρόφημα φασκόμηλου, δηλαδή βράζεις φασκόμηλο σε νερό. Φρόντισε μόνο να το κάνεις δυνατό βάζοντας μεγαλύτερη δόση φασκόμηλου. Το φασκόμηλο είναι από τα πιο δυνατά καθαριστικά της ενέργειας.

Βασικό είναι ο κρύσταλλος να μην είναι δεμένος με κάποιο μέταλλο όπως ασήμι, χρυσό ή άλλο.
Επίσης, κρύσταλλοι όπως ο Σελενίτης, το τυρκουάζ, το κεχριμπάρι, ο μαλαχίτης δεν θέλουν νερό.

Αφού έρθει το αφέψημα σε θερμοκρασία δωματίου βάζεις τον κρύσταλλο μέσα στο φασκόμηλο και τον αφήνεις για 5 – 10 λεπτά. Για πιο μεγάλο κρύσταλλο χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Γιατί χρειάζεται να καθαρίσεις έναν κρύσταλλο;

 

Ο κρύσταλλος που έχεις τώρα στα χέρια σου θα γίνει ένα από τα “όπλα” σου. Θα γίνει ο φίλος και συνεργάτης σου σε κάτι που θέλεις να πετύχεις ή να καταφέρεις.

 

Οπότε, θέλεις να έχει τη δική σου ενέργεια, τη δική σου πρόθεση και τον προγραμματισμό που εσύ θα του δώσεις. Γι’ αυτό, καλό είναι να μην πιάνουν άλλοι τον κρύσταλλο σου.

 

Επίσης, δεν ξέρεις πόσα χέρια έχουν πιάσει τον κρύσταλλο σου πριν αυτός έρθει σε εσένα και δεν ξέρεις από ποιες καταστάσεις έχει περάσει.

 

Οι κρύσταλλοι δεν δίνουν μόνο την ενέργεια τους. Συσσωρεύουν, κιόλας, την ενέργεια του περιβάλλοντος.

Με χοντρό αλάτι
Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσεις τον κρύσταλλο σου είναι τον βάλεις σε χοντρό αλάτι. Μπορείς να προμηθευτείς χοντρό αλάτι από το σούπερ μάρκετ.
Βυθίσεις τον κρύσταλλο σου στο χοντρό αλάτι σε ένα βαζάκι κλειστό, ακόμα και για ημέρες.

Η φόρτιση

Ναι, και ο κρύσταλλος χρειάζεται φόρτιση. Η διαδικασία είναι απλή.

Βάζεις τον ενεργειακά καθαρό κρύσταλλο σου στον ήλιο. Ο ήλιος που δίνει ζωή θα φορτίσει με τον καλύτερο τρόπο τον δικό σου κρύσταλλο.

Μια ηλιόλουστη ημέρα μπορείς να τον αφήσεις για λίγες ώρες και θα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, τον προγραμματισμό.

Επίσης, μπορείς να τον φορτίσεις σε θαλασσινό νερό, σε νερό πηγής ή ρυακιού.

Γενικά, ο ήλιος, η σελήνη και το νερό μπορούν να φορτίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον κρύσταλλο σου.

Ο προγραμματισμός

Αφού καθάρισες και φόρτισες τον κρύσταλλο σου είστε και οι δυο έτοιμοι για τον προγραμματισμό.

Αν, για παράδειγμα, θέλεις περισσότερη αγάπη στη ζωή σου,
παίρνεις τον καθαρισμένο και φορτισμένο ροζ χαλαζία και τον φέρνεις στην καρδιά σου.
Τον ακουμπάς στο δέρμα σου
και τον “κλείνεις” βάζοντας τη δεξιά παλάμη πάνω στην αριστερή.
Τότε, αρχίζεις να οραματίζεσαι με δύναμη και με θετική πρόθεση αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Μείνε για κάποιες στιγμές σε αυτή την κατάσταση. Νιώσε τη χαρά της επίτευξης, νιώσε την ενέργεια του κρυστάλλου, νιώσε τη σύνδεση του μαζί σου.
Έτσι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα, κάθε φορά που θα αγγίζεις τον κρύσταλλο σου θα φορτίζεσαι εσύ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Την Αζίμα μπορείς να τη βρεις στο Facebook πατώντας εδώ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.