…με απλούς κανόνες του Feng Shui

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν βλέπεις ότι οι εξελίξεις σε κάποιον τομέα της ζωής σου δεν πάνε καλά ή ότι έχουν κολλήσει, κάνε κάτι που θα σε βγάλει από την αδράνεια και τη μιζέρια. Μπορείς να εκμεταλλευθείς το feng shui, την ενέργεια, τους κανόνες και τη σοφία του, να κάνεις μερικές αλλαγές στο σπίτι και να κάνεις δράση για την αλλαγή που θέλεις.

Άλλαξε σπίτι, άλλαξε ζωή! Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά που κάτι έχει κολλήσει στη ζωή σου να αλλάζεις σπίτι, περιοχή ή χώρα.

Το να ξεφορτωθείς κάποια πράγματα και το να τονώσεις συγκεκριμένες περιοχές στον χώρο του σπιτιού σου, είναι αρκετές φορές η καλύτερη κίνηση για μια νέα αρχή.

Πάρε μια πυξίδα, ή κατέβασε app πυξίδας στο κινητό σου, τσέκαρε τι είναι πού και ετοιμάσου να καθαρίσεις αλλά και να ξυπνήσεις τη λιμνασμένη ενέργεια.
Μόνο να θυμάσαι ότι για να δεις καλά αποτελέσματα χρειάζεται να καθαρίσεις και να ξυπνήσεις κι εσύ!

Οικονομικά, αισθηματικά, επαγγελματικά, γάμος, φήμη, υγεία, δημιουργικότητα.
Κάθε ένας από αυτούς τους τομείς της ζωής σου αντιστοιχεί και σε κάποιο σημείο του ορίζοντα και τονίζεται ή αποδυναμώνεται από συγκεκριμένα στοιχεία και χρώματα. Συνοπτικά λειτουργούν ως εξής:

Θέλεις να τονωθεί η φήμη και η δημοτικότητα σου; Τότε ενίσχυσε το νότιο σημείο του σπιτιού σου με κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ, φωτεινό κίτρινο και απόφυγε στοιχεία που έχουν να κάνουν με το νερό και τα χρώματα του.

Η νοτιοδυτική πλευρά αντιστοιχεί στην αγάπη, τον γάμο και γενικότερα στις σοβαρές σχέσεις και τις σοβαρές συνεργασίες..
Το λευκό, το ροζ και το κόκκινο θα τονώσουν αυτούς τους τομείς.

 

Θέλεις περισσότερη χαρά, δημιουργία, καλλιτεχνική έκφραση; Τότε, χρειάζεται να τονώσεις το σημείο του σπιτιού σου που είναι στη Δύση. Τον ίδιο τομέα ενισχύεις κι όταν θέλεις να κάνεις παιδιά ή αν θέλεις να έχεις μια καλύτερη σχέση με τα παιδιά σου.
Το λευκό και το ανθρακί θα κάνουν καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Απόφυγε ό,τι συμβολίζει ή θυμίζει φωτιά στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μήπως χρειάζεσαι λίγη περισσότερη τύχη, συγχρονικότητα και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν; Τότε κοίταξε βορειοδυτικά και ενίχυσε τη συγκεκριμένη κατεύθυνση λευκό, ανθρακί και μαύρο χρώμα.

Ο Βορράς έχει να κάνει με την καριέρα, τη δουλειά, την επιτυχία και με το πώς κυλάει η ζωή σου. Αν έχει έρθει η ώρα για ροή σε αυτούς τους τομείς τόνισε τη βορεινή πλευρά με μαύρο και μπλε.

Αν θέλεις το μυαλό σου να ξεκολλήσει και να διευρυνθούν οι ορίζοντες σου τότε χρειάζεται να κοιτάξεις προς τη βορειοανατολική πλευρά . Ενίσχυσε τη με μπλε και πράσινο.

Η Ανατολή σχετίζεται με τον τομέα της υγείας, της ευεξίας, της οικογένειας αλλά και της κοινότητας. Οι συγκεκριμένοι τομείς τονίζονται με το καφέ και το πράσινο χρώμα. Απόφυγε ή απομάκρυνε ό,τι ανήκει στο μέταλλο.

Η νοτιοανατολική πλευρά έχει να κάνει με τα χρήματα, αφθονία και την ισχύ. Αν έχει έρθει η ώρα να έχεις περισσότερα χρήματα, αφθονία αλλά και ισχύ στη ζωή σου τότε ενίσχυσε τη συγκεκριμένη κατεύθυνση με καφέ, χρυσά και πράσινα χρώματα.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.