9 ερωτήσεις & απαντήσεις για το super booster με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα

Θέλεις να δεις τον λαιμό σου σφριγηλό και πάλι; Θέλεις να έχεις επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή; Άμεσο και εντυπωσιακά αποτελεσματικό, το Profhilo έρχεται από την Ιταλία για την απαιτητική περιοχή του λαιμού μας αλλά και νεανικότητα και σφριγηλότητα σε όλο το πρόσωπο.

Όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για το Profhilo σε 9 ερωτήσεις και απαντήσεις από την aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου που γνωρίζει -και- το Profhilo καλύτερα από τον καθένα.

Το Profhilo είναι μια ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης από υαλουρονικό οξύ και γίνεται όταν η επιδερμίδα έχει χάσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της. Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια, στα γόνατα ή σε όποιο σημείο του σώματος είναι ορατά τα σημάδια του χρόνου.

Το Profhilo εξαιρετικό υλικό. Είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μην κάνει όγκους και να αποδεσμεύει κάθε μέρα μικρές αλυσίδες υαλουρονικού. Είναι σαν να κάνεις μια μεσοθεραπεία καθαρού υαλουρονικού κάθε μέρα. Απευθύνεται στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και στις αναγεννητικές του ικανότητες χωρίς να δημιουργεί καμία παραμόρφωση. Επιπλέον, έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και για ιατρικούς σκοπούς, όπως ψωρίαση, τραυματιολογία κ.ά.

Στον λαιμό έχει από τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και με πολύ καλή διάρκεια ενώ είναι ιδανικό και για το πρόσωπο καθώς δεν δημιουργεί αφύσικους όγκους.

Πώς δουλεύει το Profhilo;

Φαντάσου ότι με το Profhilo η επιδερμίδα σου δέχεται μια δυνατή δόση ενυδάτωσης. Το Profhilo δεσμεύει υγρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την παραγωγή τεσσάρων διαφορετικών ειδών κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτά τα δύο υλικά σε συνδυασμό προκαλούν σύσφιξη αλλά και ανόρθωση της περιοχής ενώ παράλληλα το δέρμα αποκτά και πάλι τη λάμψη του.

Σε ποια σημεία γίνεται το Profhilo;

Γίνεται σε πέντε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου με bap technique. Πέντε σημεία από τη μια πλευρά, πέντε από την άλλη. Πρόκειται για μια σύντομη αλλά και ανώδυνη θεραπεία. Με αυτά τα σημεία είμαστε καλυμμένοι καθώς το υλικό διαχέεται και δύο εκατοστά από εκεί που το ενύουμε και απελευθερώνεται σταδιακά.

Πόσο άμεσα θα δω τα αποτελέσματα με το Profhilo;

Άμεσα θα δεις τη διαφορά στην επιδερμίδα σου καθώς θα είναι εξαιρετικά ενυδατωμένη. Σταδιακά είναι ορατά και τα ολοκληρωμένα τα αποτελέσματα του Profhilo.

Πόσες συνεδρίες Profhilo χρειάζονται;

Κάνεις ένα σήμερα, ένα σε έναν μήνα και σε έξι με επτά μήνες την αναμνηστική δόση. Ή κάνεις ένα Profhilo κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες. Το συνεκτιμάς με τον γιατρό σου.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Όταν ολοκληρώσεις τις συνεδρίε,ς τα αποτελέσματα σε σφριγηλότητα, ελαστικότητα και στη γενική ποιότητα θα διαρκέσουν τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Σε ποιους προτείνετε το Profhilo;

Το Profhilo θρέφει την επιδερμίδα και φέρνει βαθιά ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος στο πρόσωπο, στον λαιμό ή στο σώμα. Προτείνω το Profhilo σε όσους παραπονούνται για κουρασμένη, χαλαρή και θαμπή επιδερμίδα. Το Profhilo έχει πολύ εξαιρετικά αποτελέσματα στο… κρεπ δέρμα και στις λεπτές γραμμές καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή. Εντωμεταξύ, μπορούμε να συνδυάσουμε το Profhilo με άλλες θεραπείες όπως το PRP, Microneedling ή το laser.

Χρειάζεται να κάνω Botox αν κάνω Profhilo;

Ναι, αν ο σκοπός είναι να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Με το Botox ακινητοποιούνται οι ρυτίδες σε συγκεκριμένες περιοχές με αποτέλεσμα πιο ξεκούραστη όψη. Με το Profhilo παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη προσφέροντας πιο λεία και περισσότερο ενυδατωμένη, με φυσικούς όγκους και υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.

Είναι προτιμότερο το Profhilo από τα fillers;

Εάν η προτεραιότητα σου είναι πιο απαλή επιδερμίδα, εξάλειψη των λεπτών γραμμών και επιπλέον λάμψη, το Profhilo είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν έχεις χάσει όγκο στο πρόσωπο και θέλεις να τον αναπληρώσεις τα fillers μοιάζουν να είναι καταλληλότερη επιλογή. Πάντως το Profhilo είναι μια καλή λύση πρόληψης σε περίπτωση που δεν θέλεις να βάλεις στο μέλλον fillers.

Δείχνεις νεότερη με το Profhilo;

Ναι! Αυτός είναι και ο στόχος του. Μια επιδερμίδα είναι νεανική όταν είναι σφριγηλή και ενυδατωμένη, με λεία όψη. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Profhilo.

από την aesthetic medicine doctor, Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου και τα Medi Laser Clinic 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα