Η θεραπεία PRX T33 είναι μη ενέσιμη, κατάλληλη για βιοανάπλαση του δέρματος με απόλυτα φυτικά συστατικά, vegan και μοναδικά αποτελεσματική. Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε αντιγήρανση, δυσχρωμίες και ουλές.

Είναι μια θεραπεία που την έκανα στο Medi laser Clinic και στην aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου.

Η δράση της θεραπείας μιμείται αυτή του peeling αλλά μπορείς να την κάνεις κάθε εποχή του χρόνου ενώ, αν και απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, δεν ξεφλουδίζεις.

Να την προτιμήσεις αν θέλεις ένα απαλό, εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα, απόλυτα ενυδατωμένο.

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και συχνά έχει αποτελέσματα καλύτερα κι από τις ενέσιμες θεραπείες.

Η σύνθεση της είναι απόλυτα vegan.

 

“Υπάρχει μια μεγάλη τάση και προτίμηση στις θεραπείες με φυσικά συστατικά. Όλο και περισσότεροι τις επιλέγουν καθώς δεν θέλουν να επιβαρύνονται με χημικά ή να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Επιπλέον, εκτός από εντυπωσιακά αποτελεσματική είναι από τις πιο ευχάριστες θεραπείες, γι’ αυτό και όλοι επιστρέφουν να την επαναλάβουν ”,

τονίζει η aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου. 

Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας 2-3 μέσα στις είκοσι πρώτες ημέρες και μετά όποτε θέλεις έξτρα λάμψη, καθαρότητα και ενυδάτωση στο πρόσωπο σου.

Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το μόνο θέμα με αυτή τη θεραπεία είναι ότι θα κοιτάς το πρόσωπο σου στον καθρέφτη και στις φωτογραφίες και θα μένεις με το στόμα… ανοιχτό.

Το κόστος είναι λογικό και μάλιστα ειδικά για αυτή την περίοδο θα βρεις μια ειδική προσφορά στο Medi Laser Clinic. Μάθε γι’ αυτή την προσφορά πατώντας εδώ.

Η Καίτη λέει…

 

Θα ξεκινήσω κάπως ανάποδα: από το αποτέλεσμα!

Το δέρμα μου πραγματικά έλαμψε. Έκανα τη θεραπεία λίγες ημέρες προτού κάνουμε τη φωτογράφηση για τον 92,3 ΛΑΜΨΗ και τα αποτελέσματα μπορείς να τα δεις στη φωτογραφία. 

Ναι, ο φωτισμός ήταν καταπληκτικός όμως η φωτογραφία δεν έχει καθόλου ρετούς.

 

Το δέρμα μου ήταν τόσο άψογο όπως ακριβώς το βλέπεις.

Η διαδικασία ήταν απόλυτα… άπονη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Πιστεύω ότι χρωστούσα στο δέρμα μου μια θεραπεία σαν αυτή. Πόσο μάλλον που πρόκειται για μια θεραπεία vegan, γεγονός που από μόνο του πιστοποιεί ,σε vegan και μη, ότι τα συστατικά της είναι εκτός από φυσικά και πολλαπλά ελεγμένα.

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου
aesthetic medicine doctor

Medi Laser Clinic
210 8254850 Αθήνα
210 8001617 Κηφισιά

 

από την Καίτη Φαρμάκη 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα