Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του έχει μια εκπληκτική ιστορία να σου διηγηθεί

O Robin Sharma, ήταν ένας εξαιρετικά δυστυχισμένος, από την τροπή της ζωής του, δικηγόρος. Τον ελεύθερο χρόνο του έγραψε ένα βιβλίο το οποίο απορρίφθηκε από κάθε εκδότη.

Τι συνέβη και σήμερα ο “Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του” έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο; Μάθε την ιστορία όπως τη διηγήθηκε ο Ronin Sharma και διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου.

“Ήμουν ένας δυστυχισμένος δικηγόρος. Έγραψα αυτό το βιβλίο ανάμεσα στις 9 το βράδυ και τις 5 το πρωί. Και στις 8 ήμουν στο δικηγορικό γραφείο. Δεν υπήρχε κατανόηση ή δικαιολογία από τους άλλους, κι έτσι το τελείωσα στον ελεύθερο χρόνο μου. Προσπάθησα να πείσω αμέτρητους εκδότες να επενδύσουν σε έναν απολύτως άγνωστο συγγραφέα. Τελικά, με κάθε κόστος, έκανα μόνος μου την έκδοση.
Οι άλλοι με περιγελούσαν αλλά δεν με ένοιαζε. Σύντομα, η ζωή μου άλλαξε. Οι άνθρωποι διάβαζαν το βιβλίο μου και το μοιράζονταν. Παντού στον πλανήτη.
Είμαι ευγνώμων πιο πολύ από όσο γνωρίζεις, που διάβασες τον ΜΟΝΑΧΟ και που το μοιράστηκες.
ΜΑΖΙ μπορούμε να φέρουμε ελπίδα σε πολλούς σε έναν βίαιο κόσμο.”

Αυτά έγραψε πρόσφατα σε ένα post του στο Facebook o Robin Sharma, ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον κόσμο σήμερα. Η ιστορία είναι γεμάτη από συγγραφείς που προσπάθησαν, που ήρθαν αντιμέτωποι με την απόρριψη, την απελπισία και τον χλευασμό αλλά που δεν τα παράτησαν. Όμως που και που, ανοίγουν οι ουρανοί και αυτοί που έχουν πρόσβαση στο θαύμα είναι αυτοί που προσπάθησαν χωρίς να τα παρατήσουν ποτέ πραγματικά.

“Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του” από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα βιβλία μου. Αν δεν το έχεις διαβάσει, δώσε του τώρα μια ευκαιρία και αυτό θα σου πάει τη σκέψη σε άλλη διάσταση.

Οι δάσκαλοι της Ανατολής λένε πως κάθε βέλος που βρίσκει το στόχο του είναι αποτέλεσμα εκατό λανθασμένων βολών. Είναι ένας θεμελιώδης Νόμος της Φύσης το να προκύπτει ωφέλεια από την απώλεια. Μη φοβάσαι ποτέ σου την αποτυχία. Η αποτυχία είναι είναι φίλη σου.

“Να αγκαλιάσω την αποτυχία;” ρώτησα δύσπιστα.

“Το σύμπαν ευνοεί τους γενναίους. Όταν αποφασίσεις, μια φορά και για πάντα, να εξυψώσεις τη ζωή σου ως το ανώτατο επίπεδο, η ίδια η δύναμη της ψυχής σου θα σε καθοδηγήσει. Ο Γιόγκι Ραμάν πίστευε πως το πεπρωμένο του κάθε ανθρώπου είναι σχεδιασμένο γι΄ αυτόν από τη γέννηση του ήδη. Είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί πάντοτε σε ένα μαγικό μέρος , γεμάτο με υπέροχους θησαυρούς Και εξαρτάται από το άτομο να βρει το θάρρος ώστε να βαδίσει το μονοπάτι μέχρι το τέλος του.”

Διάβασε εδώ,  για τα βιβλία που με άλλαξαν

από την Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.