Δυο από τους πλανήτες που συμβολίζουν το θηλυκό και το αρσενικό αγκαλιάζονται στοργικά, μακάρι να μπορούσαν και με πάθος, στις 24 Αυγούστου.
Η Αφροδίτη και ο Άρης, η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια γίνονται ένα. Η Ένωση του γιν και του γιανγκ, ο έρωτας και όχι ο πόλεμος,  είναι γεγονός.

Τώρα είναι σαν να ανοίγει μια πόρτα για να συναντηθούν ερωτικά οι άνθρωποι, για να συναντηθούν, επιτέλους, κάποιες αδελφές ψυχές.

Ευκαιρία να δώσουμε στη ζωή μας χάρη στην ορμή του Άρη και ορμή στη χάρη της Αφροδίτης.

Όλη αυτή η συνάντηση δεν έχει πάθος, ή μάλλον καλύτερα δεν έχει ορμή που ξετρελαίνει, όμως έχει άλλα που χρειάζεται κάθε σχέση για να αντέξει και να αξίζει: παρατήρηση, υπολογισμό, ησυχία, υγεία.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη δεν γίνεται και τόσο συχνά.

Η προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν ήταν τον Νοέμβριο του 2015

ενώ θα ξανασυναντηθούν τον Ιούλιο του 2020.

Πολλοί λένε ότι η Παρθένος δεν είναι ένα ζώδιο στο οποίο νιώθει άνετα η Αφροδίτη. Και έχουν δίκιο. Όμως ποιος είπε ότι πηγαίνουμε μόνο εκεί που νιώθουμε άνετα;
Έχουμε να μάθουμε πολλά, ίσως και πολλά περισσότερα, από καταστάσεις στις οποίες αισθανόμαστε όχι και τόσο άνετα. Στο ζώδιο της Παρθένου τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη χάνουν το πάθος και γίνονται πιο… υπολογιστικοί.

Όμως από τη συνάντηση τους ανάβει σίγουρα μια φωτιά που είναι εξαγνιστική.
Αυτή η σύνοδος μπορεί να βάλει τάξη σε μια άνω κάτω ερωτική ζωή και να καθαρίσει σκουπίδια που είχαμε στη ζωή μας.

Η επίδραση αυτής της συνόδου είναι περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά στις 24 Αυγούστου.

Κριός

Να λίγο, τόσο δα, σε ζηλεύουμε. Η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης γίνεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με την υγεία, τη διατροφή, την άσκηση και το πρόγραμμα σου γενικότερα. Αν θέλεις να ξεκινήσεις μια διατροφή, μια αποτοξίνωση ή αν θέλεις να εξυγιάνεις τον τρόπο που ζεις και εργάζεσαι τώρα είναι η ευκαιρία.
Βέβαια, ο Άρης και η Αφροδίτη μιλάνε και για ερωτικά θέματα. Οπότε, τα μάτια σου ανοιχτά καθώς ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον στα μάτια μιας/ενός συναδέλφου.

Ταύρος

Το ξέρεις ότι ευνοείσαι άμεσα από αυτή τη σύνοδο Άρη – Αφροδίτης; Η ενέργεια της δεν είναι αρκετά μεγάλη για να αλλάξει τη ζωή σου όμως μπορεί να δώσει την εύνοια που χρειάζεσαι κυρίως στον ερωτικό τομέα. Η γοητεία σου αυξάνεται όμως δεν θέλεις πια να ζήσεις μια από τα ίδια. Θέλεις και ζητάς έναν έρωτα πιο εξαγνιστικό, περισσότερο καθαρό, πιο μετρημένο και γήινο. Το ξέρεις ότι έτσι θα το χαρείς και θα διασκεδάσεις πιο πολύ;
Αρκετή ενέργεια πηγαίνει και σε όποιο θέμα αφορά στα παιδιά που έχεις ή που θέλεις να έρθουν στη ζωή σου.
Ευνοείστε όλοι οι Ταύροι αλλά αρκετά, λόγω Ουρανού, οι γεννημένοι κοντά στις 25 Απριλίου.

Δίδυμοι

Πολύ θα ήθελες να πάρει η ερωτική σου ζωή μια νέα τροπή, όμως θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο γι’ αυτό. Τώρα ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί ο χώρος του σπιτιού σου. Οικογενειακά θέματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα δέχονται την επίδραση της συνόδου Άρη – Αφροδίτης. Τώρα μπορείς να κάνεις επισκευές ή μια ανακαίνιση, τώρα μπορείς και να φτιάξεις, ακόμα κι αν υπάρξει κάποια υπερβολή, τις σχέσεις με την οικογένεια σου.
Το ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια καλή ερωτική γνωριμία μέσα σε μια πιο ανοιχτή οικογενειακή συγκέντρωση;

Καρκίνος

Μια χαρά σου πηγαίνει αυτή η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης στην Παρθένο. Δεν είναι ότι θα σου αλλάξει τη ζωή, όμως μπορεί να ζωντανέψει τις κοινωνικές σου σχέσεις και τον τρόπο που μιλάς ή επικοινωνείς. Υπάρχει νέα ζωντάνια και ένα καθαρό πάθος στον τρόπο που μιλάς αλλά και σε όσα θέλεις πια να ακούς. Πολύ καλά μπορεί να πάνε οι σχέσεις με τα αδέλφια σου.
Πάντως αυτή η σύνοδος έχει να κάνει και με ερωτικά θέματα. Αν είσαι σε μια τέτοια φάση ζωής, μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα από ένα ταξιδάκι ή από μια μικρή μετακίνηση που θα έχεις. Η επιρροή αυτής της συνόδου είναι κοντά στις 7 ημέρες πριν και μετά από τις 24 Αυγούστου.

Λέων

Πρώτα από όλα να πούμε ότι αυτή η σύνοδος Άρη Αφροδίτης ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου. Όχι το είχες ιδιαίτερη ανάγκη όμως μπορεί να δώσει στην αυτοπεποίθηση σου μια πιο υγιή και μετρημένη ποιότητα που φαίνεται ότι τη χρειάζεσαι. Επίσης, καθώς επηρεάζει και τα οικονομικά σου. Χρήματα έρχονται αλλά και πολύ άνετα μπορούν να φύγουν μέσα από τα χέρια σου.
Γενικά, καλό είναι με τα χρήματα που θα έρθουν σε εσένα να κάνεις μια υγιή διαχείριση. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευθείς την ενέργεια αυτής της συνόδου.

Παρθένος

Ναι, στο δικό σου ζώδιο γίνεται, τυχερέ, η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης. Θα περίμενες να δεις βεγγαλικά στον ουρανό και τρέλα στην κρεβατοκάμαρα σου. Αυτή η σύνοδος μπορεί να σου δώσει όλα τα καλά της όχι όμως και το τρελό πάθος. Ως αντάλλαγμα, σε ευνοεί σε κάθε τομέα της ζωής σου, ειδικά όμως στα αισθηματικά και στα οικονομικά. Τώρα είναι η ευκαιρία να εξυγιάνεις τις σχέσεις σου, να δεις τι είναι λειτουργικό και τι όχι και να προχωρήσεις. Πάντως η γοητεία σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευθείς σε κάθε τομέα της ζωής σου.
Ευνοούνται όλοι οι Παρθένοι αλλά ειδικά οι γεννημένοι κοντά στις 27 Αυγούστου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 4 μοίρες της Παρθένου.

Ζυγός

Πρώτα από όλα, καλό είναι να ξέρεις ότι ευνοούνται, ίσως και να πυροδοτούνται, ερωτικές σχέσεις που είναι… κρυφές ή παράνομες. Τώρα μπορείς να ζήσεις μια παθιασμένη ερωτική σχέση που όμως δεν θα μπορεί να βγει στο φως.
Να ξέρεις ότι τώρα πυροδοτούνται και μυστικές οικονομικές συμφωνίες που μπορούν να σε ευνοήσουν. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι όλα για τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σου.
Και ενώ γίνονται όλα αυτά παίρνει φωτιά η διαίσθηση σου ή βλέπεις πολλά όνειρα. Γενικά, το υποσυνείδητο σου έχει όρεξη για επικοινωνία.
Πάντως εσύ, το ζώδιο της συντροφικότητας θα απολαύσεις μοναδικά τη μοναξιά σου, θα την αγαπήσεις και θα την επιδιώκεις από εδώ και στο εξής.

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να έρθει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα σε σχέση, τυχερέ!
Αν δεν ψάχνεις για σύντροφο, θα έχεις την ευκαιρία να αγαπηθείς πολύ με τους φίλους σου και να απολαύσεις την παρέα τους σε μια νέα πιο υγιή φάση χωρίς π.χ. κουτσομπολιά ή αλκοόλ.
Θα φυσήξει νέος αέρας στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε όποιον τομέα συνεργάζεσαι σε ομαδικό επίπεδο.
Κάτι που είναι πολύ σημαντικό και που θα σου δώσει σίγουρα χαρά, είναι ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ενεργοποιηθεί το εισόδημα σου που έχει να κάνει με μισθωτές υπηρεσίες σου.

Τοξότης

Για εσένα, ό,τι έχει να κάνει όχι απλά με τη δουλειά σου αλλά με την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου ενεργοποιείται από τη σύνοδο Άρη – Αφροδίτης! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι υπερβολές. Δηλαδή καλό είναι να μην προσπαθήσεις υπερβολικά για κάτι επαγγελματικό ή για να λάβεις κάποια αναγνώριση.
Βέβαια, επειδή τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης έχουν να κάνουν με τον έρωτα, αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες να βρεις τον έρωτα, ή το πάθος που ψάχνεις, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή κύκλο. Καθόλου άσχημα, ναι;

Αιγόκερως

Να μια σύνοδος που είναι σαν να γίνεται για να πάρεις τα πάνω σου, για να νιώσεις περισσότερο αισιόδοξος αλλά και για να ταξιδέψεις. Επιπλέον, αν έχεις θέματα που αφορούν στις σπουδές ή στην επιμόρφωση τώρα είναι η ευκαιρία να τα κυνηγήσεις και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Γενικά όλοι οι Αιγόκεροι, και ειδικά οι γεννημένοι κοντά στις 25 Δεκεμβρίου, θα ευνοηθείτε από αυτή τη γεμάτη θετική ενέργεια σύνοδο Άρη – Αφροδίτης. Δεν έρχεται για να σας αλλάξει τη ζωή αλλά για να σας δώσει την εύνοια και την ορμή που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με αισιοδοξία.

Υδροχόος

Από όλα τα ζώδια, εσύ θα ζήσεις αυτή τη σύνοδο Άρη – Αφροδίτης με έναν βαθύ αλλά και σεξουαλικό τρόπο. Τώρα είναι η ευκαιρία να αναζωπυρωθεί, ειδικά σεξουαλικά, μια σχέση σου νόμιμη ή… παράνομη. Επίσης, ό,τι έχει να κάνει με απωθημένο, οικονομικό ή και ερωτικό, τώρα ξυπνάει και θέλεις να κάνεις πράγματα για να το ζήσεις.
Δάνεια, εφορίες, διατροφές, χρήματα που διαχειρίζεσαι μαζί με άλλους, όλα δέχονται μια ενέργεια. Όχι τόσο ισχυρή ώστε να απογειωθούν αλλά τόσο σημαντική ώστε να λυθούν ή να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις.

Ιχθείς

Η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης γίνεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου. Αν περιμένεις κάτι πολύ εντυπωσιακό είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς κάπως. Όμως τώρα είναι ευκαιρία για να βρεις έναν σωστό άνθρωπο ή συνεργάτη και να μπεις σε μια υγιή σχέση και συνεργασία. Στην αρχή μπορεί να σου φαίνεται ακόμα και αποστειρωμένη αυτή η σχέση όμως αυτό είναι που χρειάζεσαι πραγματικά για να προχωρήσεις.
Σημείωσε ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες και για οικονομικά ανοίγματα. Να ξέρεις ότι η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης σε ευνοεί ιδιαίτερα και ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 23 Φεβρουαρίου.

 

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.