από την Καίτη Φαρμάκη όπως τα ακούτε από τον 92,3 ΛΑΜΨΗ

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο η αφορμή. Κάποιοι εκδηλώνουν επιτέλους τα συναισθήματα τους, κάποιοι εκφράζουν την αγάπη τους για μια ακόμα φορά και κάποιοι, κάνοντας τα παραπάνω, ρίχνουμε και μια ματιά στα αστέρια για να δούμε ποια είναι τα καλύτερα διαστήματα για τον έρωτα και την αγάπη μέσα στο 2020.
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιοι είναι οι καλύτεροι μήνες για τα αισθηματικά σου αλλά πώς θα γιορτάσεις σήμερα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Κριός

Κριοί, για εσάς αυτό το διάστημα είναι το καλύτερο για τα αισθηματικά σας. Δηλαδή βγείτε, διασκεδάστε και ζευγαρώστε αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα έιναι μέχρι και τις 4 Μαρτίου για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους ανθρώπους που θέλετε.
Τώρα, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αν υπάρχει ένα ζώδιο που σήμερα θα το ζήσει το πάθος αυτό είναι το δικό σας.

Ταύρος

Δεν ξέρω τι κάνετε και πού γυρνάτε όμως τώρα και μέχρι και τις αρχές Μαρτίου είναι η κατάλληλη εποχή για κρυφούς έρωτες. Ο Μάρτιος πάντως θα είναι ένας μήνας που θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε τον έρωτα αλλά να δείτε και χρήματα να έρχονται σε εσάς. Αν θέλετε κάτι να κάνετε για την εξωτερική σας εμφάνιση, να το κάνετε τότε.
Σήμερα θα είστε από τα ζώδια που θα περάσετε καλά και χωρίς εντάσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είτε γιατί είστε κάπως μόνοι είτε γιατί ο/ σύντροφός σας θα κάνει ωραίες ετοιμασίες για εσάς.

Δίδυμοι

Για το 2020 φαίνεται να είστε οι μεγάλοι κερδισμένοι στον έρωτα. Η Αφροδίτη που κανονικά μένει σε κάθε ζώδιο περίπου 25 ημέρες, θα μείνει στο δικό σας για τέσσερις μήνες, από Απρίλιο μέχρι και Ιούλιο, σε κανονική και ανάδρομη πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έχετε αρκετή εύνοια κι αν δεν τεμπελιάσετε θα ανταμειφθείτε τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά θέματα. Θα έχετε και πολλές επιστροφές ατόμων, υπολογίστε.
Όσον αφορά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα του Παρασκευοσαββατοκύριακου για να περάσετε καλά με το αμόρε.

Καρκίνος

Για πολλούς μήνες η Αφροδίτη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, στους Διδύμους από τον πραγματικά θα σας κάνει να κινηθείτε μυστικά όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Είτε θα έχετε μια σχέση που θα χρειαστεί να την κρατήσετε κρυφή είτε δεν θα θέλετε πολλά πολλά. Ένας ωραίος μήνας για τα αισθηματικά σας θα είναι ο Αύγουστος, τυχερούληδες. Εκεί όλα θα βγούνε στο φως. Σήμερα και αύριο ευνοείστε περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια για να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Μην πάτε για ύπνο, εντάξει;

Λέων

Για εσάς η πιο καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι όλος ο Σεπτέμβριος όταν θα είναι η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Να προσέξετε οικονομικές και συναισθηματικές υπερβολές τον Μάρτιο και τον Νοέμβριο. Και τώρα πάντως δεν περνάτε άσχημα ειδικά αν έχετε μια σχέση από απόσταση. Σήμερα και αύριο έχετε πολλές πιθανότητες να περάσετε καλά και να έρθετε κοντά με την αγάπη σας αν και θα υπάρξει μια ανατροπή ή μια ένταση, έτσι για να μην μην χαλαρώσετε.

Παρθένος

Απρίλιο με Ιούλιο θα είστε μέσα στις υπερβολές σε χρήματα και αισθήματα. Να συγκρατηθείτε κάπως εκείνο το διάστημα γιατί μετά θα έρθει ο λογαριασμός και θα βογγάτε κάπως. Πάντως η καλύτερη εποχή για τα αισθηματικά σας και για να αισθανθείτε πιο όμορφοι, γεμάτοι χάρη και συντροφικότητα είναι ο Οκτώβριος. Σήμερα και αύριο είναι καλές ημέρες για να τις περάσετε με τον έρωτα σας, αν και πιο πολύ σας βλέπω να κάνετε φιλική παρέα παρά κάτι πιο ρομαντικό. Αλλά κι αυτό καλό είναι!

Ζυγός

Κάθε φορά που η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο αλλάζει η διάθεση σας και ο τρόπος που αγαπάτε, γι’ αυτό ίσως να είστε από τη φύση σας τόσο αναποφάσιστοι. Μέσα στο 2020 η καλύτερη περίοδος για τα αισθηματικά σας είναι ο Νοέμβριος ενώ και το τετράμηνο Απρίλιο με Ιούλιο δεν θα περάσετε καθόλου άσχημα. Θα έχετε και εσείς, όπως και οι Δίδυμοι ,επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Η Κυριακή είναι η πιο καλή ημέρα για εσάς για να επικοινωνήσετε με τον/την αγαπημένη σας.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ποιος σας πιάνει σήμερα και αύριο. Κάντε αυτό που θέλετε και αυτό που σας ευχαριστεί, μην κρατηθείτε πίσω σε κάτι, πείτε και δείξτε αυτά που αισθάνεστε και ετοιμαστείτε και για ερωτικές εξομολογήσεις. Οι ημέρες αυτές είναι δικές σας σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά θέματα. Πάντως η καλύτερη εποχή του 2020 για τα αισθηματικά σας είναι τέλος 20 Νοεμβρίου με 15 Δεκεμβρίου. Να περιμένετε προτάσεις και καλά οικονομικά!

Τοξότης

Γενικά το 2020 θα σας πάει καλά όσον αφορά στα συναισθηματικά σας και τη γοητεία σας. Αυτό το διάστημα σας ευνοεί πολύ η Αφροδίτη στον Κριό ενώ και Απρίλιο με Ιούλιο με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχετε την εύνοια, τα… τυχερά σας αλλά και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν.
Η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείτε πιο κοντά με την αγάπη σας. Σήμερα και αύριο θα έχετε κάπως τις “κλειστές σας” να ξέρετε αλλά και έτσι σας αγαπάμε.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να περιμένετε τον Αύγουστο για να κινηθούν καλά τα πράγματα στα αισθηματικά σας ενώ καλές εξελίξεις μπορείτε να έχετε και τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε επικεντρώστε στο να χτίσετε την καριέρα σας ή να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό και μόνο τότε θα βγείτε κερδισμένοι.
Όσον αφορά στο τώρα, σήμερα και αύριο έχετε πολλές ευκαιρίες να πείτε σε μια φίλη έναν φίλο ότι την/τον βλέπετε πιο ερωτικά και όλο αυτό να πάει πιο καλά από όσο υπολογίζετε.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της γοητείας, που θα μείνει για τέσσερις ολόκληρους μήνες στους Διδύμους θα σας ευνοήσει αρκετά καθώς θα σας κάνει να φλερτάρετε και να περάσετε πολύ πολύ καλά. Τότε θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα αν θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδάκι. Επίσης και τον Νοέμβριο θα μπορέσετε να έχετε καλές εξελίξεις σε συναισθηματικοοικονομικά.
Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να σας πω ότι κάποια ένταση υπάρχει στις σχέσεις σας σήμερα και αύριο. Όσο μπορείτε κάντε αγάπες και όχι πόλεμο!

Ιχθείς

Ο Αύγουστος όπως και ο Νοέμβριος του 2020 θα είναι οι καλύτεροι μήνες της χρονιάς για τα αισθηματικά σας καθώς θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που εσείς θέλετε. Εντωμεταξύ, Απρίλιο με Ιούλιο και με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα έχετε εξελίξεις αλλά πιθανώς τότε να κάνετε πολλά έξοδα για το σπίτι σας.
Τον Άγιο Βαλεντίνο εσείς μπορεί να τον γιορτάσετε πιο πολύ και από όλους σήμερα και αύριο καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σας πηγαίνει πολύ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα