… και οι απαντήσεις τους

Μα θα πεινάω, μα εγώ θα σώσω τον κόσμο, μα μου αρέσει το κρέας…
Μα, αν δεν κάνεις την αλλαγή τώρα, πότε;

“Μα θα πεινάω”

Μα, πεινάς έτσι κι αλλιώς!
Τρώγοντας επεξεργασμένα και διεγερτικά γεύσης θα πεινάς non stop. Αν δεν πίνεις νερό κι αν δεν κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να αλλάξεις προς το καλύτερο και αν δεν βάλεις στη διατροφή σου πιο καθαρές τροφές πάντα η πείνα θα σε τραβάει από τη μύτη.
Κάνε την αλλαγή προς τη πιο συνειδητή διατροφή και σε λίγο καιρό η λέξη απόλαυση θα σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό -και ουσιαστικό- για εσένα.

“Μα εγώ αγαπάω τα ζώα”

Ναι, αλλά τα τρως.
Είναι υπέροχο που λατρεύεις το σκυλάκι σου, που βάζεις νερό στα αδέσποτα, που προσέχεις τη γατούλα σου όμως την ίδια στιγμή που χαϊδεύεις το κατοικίδιο σου με το ένα χέρι με το άλλο ξεσκίζεις τη σάρκα ενός άλλου.
Ξανασκέψου πόσο αγαπάς τα ζώα και κάνε κάτι πραγματικά καλό γι’ αυτά.

“Μα ο άνθρωπος εξελίχθηκε όταν άρχισε να τρώει ζώα”

Η ατάκα και το ατράνταχτο επιχείρημα του θείου Νίκου. Μα ο άνθρωπος για να φάει ζώα έπρεπε να φτιάξει εργαλεία για να τα κυνηγήσει, γιατί με τα γυμνά του χέρια δεν θα τα κατάφερνε ποτέ.
Άρα μια χαρά εξελίχθηκε ο άνθρωπος και πριν από αυτό. Και μαζί και η επιθυμία του για επιβολή…

“Μα εμένα μου αρέσει το κρέας”

Μα και και στον καπνιστή αρέσει το τσιγάρο και στον διαβητικό το ψωμί.
Το τι σου αρέσει και τι όχι καλό είναι να το καθορίζεις εσύ σύμφωνα με το τι σε ωφελεί και το τι σε πηγαίνει μπροστά.
Γίνε αρχηγός και όχι πιόνι της όρεξης σου.

“Μα από πού θα παίρνω τις πρωτεΐνες μου”

Μα αυτή η ερώτηση έχει άπειρες απαντήσεις. Η χορτοφαγική διατροφή και οι έξυπνοι συνδυασμοί της σου δίνουν όλη την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.
Μπορείς να διαβάσεις το “Φουλ πρωτεΐνης χωρίς γραμμάριο κρέας” πατώντας εδώ!

“Μα εγώ θα σώσω τον κόσμο;”

Κι εσύ μαζί με πολλούς ακόμα! Κάνε το για να σώσεις τον οργανισμό και τον πλανήτη από τη βαναυσότητα της υπέρμετρης εκτροφής και της σφαγής τους.
Κάνε αυτό που μπορείς τώρα με συνείδηση και αποφασιστικότητα και ένας τεράστιος δρόμος θα ανοίξει προτού το καταλάβεις!!!

Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα