από την Καίτη Φαρμάκη

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και αύριο είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βάλουμε σε μια τάξη το σπίτι, το γραφείο αλλά και τη ζωή μας. Την Κυριακή η Σελήνη στον Ζυγό μας δίνει πολλές ευκαιρίες στα ζευγάρια για να περάσουν… θαύμα!

Κριός

Βάλτε σε μια τάξη το σπίτι σας σήμερα και αύριο. Την Κυριακή θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σας.

Ταύρος

Το φλερτ πάει σύννεφο σήμερα και αύριο. Μην μείνετε σπίτι μουρτζούφληδες, απαγορεύεται. Βγείτε και μοιράστε τη λάμψη σας.

Δίδυμοι

Εντάσεις στην οικογένεια, ίσως και έξοδα για το σπίτι αυτές τις ημέρες. Η Κυριακή ξεκάθαρα πιο χαρούμενη ημέρα για εσάς.

Καρκίνος

Για όλους τους Καρκίνους καλές ημέρες σήμερα και αύριο για επικοινωνία και βολτίτσες. Η Κυριακή φέρνει εντάσεις στα οικογενειακά σας για να μην βαριέστε.

Λέων

Το μυαλό σας στα οικονομικά σας σήμερα και καλά κάνετε. Κυνηγήστε αυξήσεις σήμερα. Την Κυριακή θα χαρείτε αν κάνετε κοντινά ταξιδάκια.

Παρθένος

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα και αύριο. Είστε οι πρωταγωνιστές. Ό,τι κάνετε να ξέρετε πώς φαίνεται οπότε ξεχάστε τα κρυφά ραντεβού.

Ζυγός

Δεν έχετε κέφια, δεν έχετε ενέργεια, δεν έχετε όρεξη οπότε σας αφήνουμε στην ησυχία σας. Ξεκάθαρα καλύτερη ημέρα η Κυριακή.

Σκορπιός

Οι φίλοι σας σας λατρεύουν και θα τους χαρείτε και εσείς σήμερα και αύριο. Την Κυριακή κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

Τοξότης

Πολλή δουλειά έχει πέσει σήμερα και θέματα δουλειάς θα σας απασχολήσουν τόσο σήμερα όσο και αύριο. Κουρασμένοι θα νιώθετε την Κυριακή.

Αιγόκερως

Είναι καλές ημέρες για εσάς ειδικά για να δείτε την καλή πλευρά της ζωής. Γενικά οι Αιγόκεροι είστε στα αισιόδοξα φεγγάρια σας αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος

Παίρνετε το βραβείο της σέξι διάθεσης για σήμερα και αύριο και μπράβο σας. Μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

Ιχθείς

Έχετε μεγάλη ανάγκη να είστε με το ταίρι σας αυτές τις ημέρες. Είναι καλές ημέρες για να τα βρείτε αν κάτι σας είχε κάνει να απομακρυνθείτε.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα