από την Καίτη Φαρμάκη όπως τα ακούτε από τον 92,3 ΛΑΜΨΗ

Σήμερα να προσέχετε περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Όλοι μας, και ειδικά όσοι ανήκετε στα παραπάνω ζώδια, προσοχή σήμερα σε ατυχήματα, εκνευρισμό και σε απρόβλεπτα γεγονότα που θα φέρουν αναστάτωση.
Ας δούμε πώς θα είναι τα πράγματα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και ας μην ξεχνάμε ότι αύριο έχουμε την Πανσέληνο του Απριλίου!

Κριός

Σήμερα να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας κυρίως για να μην έχετε σοβαρές απώλειες. Αύριο η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο οπότε, ένας λόγος παραπάνω για να μείνετε, όσο γίνεται, ψύχραιμοι!

Ταύρος

Η σημερινή ανατρεπτική όψη σας αφορά άμεσα ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Απριλίου. Προσοχή μεγάλη, λοιπόν, στα επαγγελματικά σας ενώ καλό είναι να συγκρατήσετε την ένταση σας σε όλους τους τομείς. Εντωμεταξύ, κάτι γίνεται και επιβαρύνεται σοβαρά το πρόγραμμά σας με έξτρα υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Δεν πιέζεστε από τη σημερινή δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού. Σήμερα και αύριο όλη η προσοχή σας θα χρειαστεί να είναι στα παιδιά σας ή αν είστε αδέσμευτοι σε κάποιο φλερτ που προχωράει αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Το σημαντικό για εσάς είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο και που επηρεάζει με ένταση οικογενειακά σας θέματα. Προσοχή στο σπίτι και στα μέλη της οικογένειας, λοιπόν, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις, τσακωμοί ή και βλάβες στο σπίτι.

Λέων

Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Ιουλίου καλό είναι να προσέξετε αρκετά σήμερα στις προσωπικές σχέσεις και τα επαγγελματικά σας. Ό,τι και να γίνει, κάντε εισπνοές-εκπνοές για να το ξεπεράσετε και να αποφύγετε εκρήξεις.

Παρθένος

Δεν είναι μια δύσκολη ημέρα για εσάς σήμερα. Είναι όμως απαιτητική καθώς θα προκύψουν κάποια θέματα που θα επιβαρύνουν τις υποχρεώσεις σας. Προσοχή σήμερα και στην υγεία σας, μην κάνετε λάθη λόγω λανθασμένης αισιοδοξίας.

Ζυγός

Η αυριανή Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο, γι’ αυτό και είστε περισσότερο από όσο θα θέλατε αναστατωμένοι. Γενικά, επειδή η ένταση σε όλες τις υποθέσεις σας κόβεται με το μαχαίρι, καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας κι εσείς, όπως και όλοι μας.

Σκορπιός

Τα ψυχολογικά σας και οι ανησυχίες σας θα φουντώνουν αυτές τις ημέρες. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα οικογενειακά σας θέματα και τον γάμο σας. Οι γεννημένοι κοντά στις 26 Οκτωβρίου δείξτε μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία.

Τοξότης

Είστε από τους τυχερούς των ημερών καθώς δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα οι δύσκολες όψεις που γίνονται. Όμως, καλό είναι να έχετε ψυχραιμία, ειδικά στο πώς επικοινωνείτε και στο τι λέτε γενικότερα.

Αιγόκερως

Η αυριανή Πανσέληνος θα παίξει με τα νεύρα σας καθώς σας επηρεάζει αρκετά. Λεπτομέρειες αύριο! Σήμερα Τρίτη κάποιο θέμα με τα οικονομικά σας πιο πολύ θα σας απασχολήσει παρά θα σας αναστατώσει, κι αυτό είναι θετικό.

Υδροχόος

Οι γεννημένοι κοντά στις 26 Ιανουαρίου έχετε μια πολύ απαιτητική ημέρα που πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Καλό είναι να μη χάσετε την ψυχραιμία σας, να προσέξετε οποιοδήποτε προκύψει απρόσμενα, να προσέξετε βιασύνη, ατυχήματα και εκρήξεις.

Ιχθείς

Τα χρέη σας σάς απασχολούν σήμερα. Προσέξτε πολύ σήμερα την εσωτερική σας ηρεμία γιατί θα ξυπνήσουν μέσα σας φόβοι που θα σας ταράξουν έστω παροδικά. Μην κάνετε δυσοίωνα σενάρια που αφορούν την εργασία σας.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα