Οι άνθρωποι που αφιερώνονται σε μια ζωή Ομορφιάς, Καλοσύνης και Αλήθειας διαμαρτύρονται ότι μια τέτοια ζωή τούς έχει φέρει «ατυχία» και επιβάρυνε τη ζωή τους βαριά με θλίψη και πόνο.Ένα τέτοιο παράπονο μπορεί να έχει ένα θεμέλιο, αλλά η δομή που στηρίζεται δεν έχει πραγματική αρχιτεκτονική.

Όταν κάποιος αυξάνει την ταχύτητα του δημιουργεί μεγαλύτερη τριβή. Όταν κάποιος αυξάνει το φως του βλέπει τη λεπτομέρεια, τις αιτίες και τα αποτελέσματα γεγονότων και αντικειμένων. Όταν κάποιος αυξάνει τη γνώση και τη σοφία του βλέπει τις μεγαλύτερες ανάγκες των ανθρώπων και τα μεγαλύτερα πεδία υπηρεσίας.

Όταν ένας άνθρωπος αυξάνει τη δύναμη του προκαλεί ισχυρότερη εναντίωση.
Όταν ένας άνθρωπος αυξάνει τον πλούτο των αρετών του, το κάρμα απαιτεί μεγαλύτερες και ταχύτερες πληρωμές.
Όταν αυξάνει το φως της Ενόρασής του βλέπει ακριβώς τα όρια και τις απαιτήσεις της μάχης και αισθάνεται την ανάγκη να εμπλακεί στον αγώνα ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το μεγαλύτερο φως, η μεγαλύτερη αγάπη και η μεγαλύτερη δύναμη ανοίγουν μεγαλύτερους τομείς ευθύνης για αυτόν που αγωνίζεται προς την τελειότητα και την υπηρεσία.

Είναι αλήθεια ότι οι αντίθετες δυνάμεις κινητοποιούν τους αντιπροσώπους τους ενάντια στον ταξιδιώτη στο Μονοπάτι, αλλά το φως της Ιεραρχίας βαθμιαία κτίζει μια ασπίδα γύρω από τον ταξιδιώτη και ακολουθεί τα βήματά του.

ΑΣΚΗΣΗ – Θεραπεύοντας με την Ομορφιά 

“Ο σκοπός της ζωής, σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι η έκφραση Ομορφιάς…”

ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:
1. Κοιτάξτε το σώμα σας και βρείτε τα μέρη που εκφράζουν ομορφιά.

2. Βρείτε τα μέρη του σώματός σας που τελούν πλήρως υπό τον έλεγχό σας για να βελτιώσετε, και βρείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ομορφιά του σώματός σας. Σχεδιάστε πολύ πρακτικά, σταδιακά βήματα για να βελτιώσετε την ομορφιά του σώματός σας.

3. Κάντε το ίδιο με τα ρούχα σας. Εξετάστε τη ντουλάπα σας και διαλέξτε κάθε κομμάτι που είναι όμορφο. Ξεχωρίστε τα από τα μουντά ρούχα που δεν φανερώνουν ομορφιά. Σταδιακά, αντικαταστήστε τα ρούχα σας μέχρι όλα να είναι όμορφα.

4. Εξετάστε το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας, δωμάτιο ανά δωμάτιο, και κάντε το ίδιο.

5. Κάντε το ίδιο με το γραφείο σας, το αυτοκίνητό σας κ.λπ.

6. Συνεχίστε μέχρι να εξετάσετε όλα τα φυσικά σας αντικείμενα και να τα αντικαταστήσετε με όμορφα. Τελικά θα περιβάλλεστε μόνο με ομορφιά.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:

1. Αξιολογήστε όλες τις συναισθηματικές σχέσεις σας με τους ανθρώπους, μία προς μία – με τον πατέρα, τη μητέρα, τον αδελφό, την αδελφή, τον σύντροφο, τον σύζυγο, τη σύζυγο, το παιδί, κ.λπ. Βρείτε τις περιοχές της ομορφιάς σε κάθε σχέση. Στη συνέχεια, δουλέψτε στο πώς θα μπορούσατε να φέρετε μια άλλη πτυχή της ομορφιάς από αυτούς κάθε φορά που είστε μαζί τους.
β. Κάντε το αυτό πρώτα στον νου σας. Στη συνέχεια, βγείτε και εφαρμόστε το σε πρακτικό επίπεδο όταν είστε μαζί τους.
γ. Στη συνέχεια, επανεξετάστε και δείτε αν θα μπορούσατε να είχατε φέρει περισσότερη ομορφιά.
δ. Συνεχίστε μέχρι να φανερώσετε μεγάλη ομορφιά από κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους κάθε φορά που είστε μαζί τους.

2. Αξιολογήστε τον εαυτό σας και δείτε πόση περισσότερη ομορφιά φέρατε στον εαυτό σας μέσα από αυτές τις ενέργειες.

3. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθήστε να πιάστε τυχόν αρνητικά συναισθήματα και να τα αλλάξετε σε θετικά μέσα από τη φαντασία. Για παράδειγμα:
α. Αλλάξτε το φόβο σε γενναιότητα.
β. Αλλάξτε το μίσος σε αγάπη.
γ. Αλλάξτε την κατάθλιψη σε ευτυχία.
δ. Αλλάξτε τη νευρικότητα σε ηρεμία.
ε. Αλλάξτε το κρύψιμο σε ειλικρίνεια.
ζ. Αλλάξτε το κλάμα σε γέλιο.
4. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπαθήστε να μην αντιδράτε στα αρνητικά συναισθήματα που εκφράζονται γύρω σας.

 

από το βιβλίο “New Dimension is healing” του Τορκόμ Σαραϊνταριάν 

Βρες και ακολούθησε τη σελίδα Τορκόμ Σαραϊνταριάν στο Facebook, πατώντας εδώ! 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.