Προσπάθησε να λύσεις το γρίφο, και μετά να δείς το video με τη λύση.

Ο γρίφος με τις εννέα κουκίδες, είναι ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβεις αν σκέφτεσαι διαφορετικά, αντισυμβατικά και πέρα από τα συνηθισμένα ή αν βάζεις όρια στη δημιουργική σου φαντασία.

Αν και είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους γρίφους, δεν τον ήξερα μέχρι πρόσφατα. Την πρώτη φορά που προσπάθησα να τον λύσω, ο πονοκέφαλος μου ήταν μεγάλος. Κι όταν ο Μάκης μου αποκάλυψε τη λύση, είπα αυτό που θα πείς μάλλον κι εσύ “Μα τόσο εύκολο ήταν; Γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;” Ο Tony Robbins έχει αυτό το γρίφο σαν αρχή του, όταν θέλει να βρει νέες λύσεις σε θέματα που τον απασχολούν.

Ασχολήσου μαζί του και διάδωσε τον, μήπως έτσι ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε out of the box, όπως έλεγαν και στο χωριό μας. Έτοιμοι;

Ο γρίφος.

Ο γρίφος αυτός σου δίνει 9 κουκίδες και σου ζητά να τις ενώσεις με 4 μόνο ευθείες γραμμές, χωρίς να σηκώσεις το μολύβι σου από το χαρτί.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(2) Σχόλια

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.