Η σοφία των αριθμών και το 2022

Το 2021 ανήκε στον αριθμό 5. Το πέντε είναι μοιρασμένο ανάμεσα στα πρώτα και στα τελευταία νούμερα της σειράς 1 – 9. Αυτή η θέση φέρνει σύγχυση και εκνευρισμό. Ήταν η χρονιά που θέλαμε να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο γιατί δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε πίσω αλλά ούτε και μπροστά. Το καλό με το 5 του 2021 ήταν ότι καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η ελευθερία αλλά και πόσο δημιουργικοί μπορούμε να γίνουμε κάτω από όποιες συνθήκες.
Όμως, το 2022 είναι μια εντελώς άλλη υπόθεση. Πάμε να το δούμε αριθμολογικά;


Αριθμολογικά το 6 είναι ένας αριθμός θηλυκός. Το σύμβολο του είναι δυο τρίγωνα που διαμορφώνουν ένα εξάγωνο του οποίου η μία βάση στοχεύει στον ουρανό και η άλλη προς τη γη.


Ο αριθμός έξι, που προκύπτει αν προσθέσουμε τα ψηφία του 2022, είναι ένας αριθμός που συνδέεται με τον πλανήτη Αφροδίτη άρα και με την αρμονία, τη συντροφικότητα, τον γάμο, την καλοπέραση, τη διασκέδαση, την ομορφιά, την αγάπη, τις σχέσεις. Το 6 είναι πια η χρονιά που αποφασίσαμε ότι ανήκουμε προς το… 9, ότι οδεύουμε προς την ολοκλήρωση. Δεν υπάρχει γυρισμός γι’ αυτό και δεν είμαστε ζαλισμένοι και διχασμένοι, όπως νιώθαμε με το 5.

Το 6 θεωρείται ο πιο τυχερός ανάμεσα στους μονοψήφιους αριθμούς. Το 2021, το 5, ήταν μια περίεργη χρονιά γεμάτη ανασφάλεια και απογοήτευση. Τώρα έρχεται μια νέα δόνηση που έχει να κάνει με κάτι νέο και θετικό.

Το 6 έχει να κάνει αρκετά με την οικογένεια και γενικά με το να έρθουμε κοντά με όσους θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους! Το 2 θεωρείται ένας αγγελικός αριθμός και έτσι η επανάληψη του 2 τρεις φορές μέσα στο 2022 είναι η προσπάθεια για ισορροπία, για ειρήνη και ενότητα.

Το μήνυμα του 2022 δεν είναι το Εγώ αλλά το Εμείς.

Και επειδή και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν και τα σκοτεινά σημεία, οι προκλήσεις του 6 είναι η ξεροκεφαλιά, οι τσακωμοί και η εξάρτηση κάθε είδους όπως και η έλλειψη σταθερότητας και της μη αφοσίωσης σε σχέσεις και ανθρώπους.
Οι χωρισμοί που θα προκύψουν μέσα στο 2022 θα είναι για το καλό και την εξέλιξη και των δύο πλευρών γι’ αυτό και δεν ευνοούνται οι προσπάθειες επανασύνδεσης.

Αγαπημένοι, ας είμαστε υγιείς, δημιουργικοί και αγαπημένοι. Και ας φέρει το 2022 την ενότητα που τόσο μας στέρησε το 2021.

Όχι απλά κανείς μόνος.

Όλοι μαζί.

Όλοι Ένα!

 

Καλή Χρονιά
Καίτη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα