Το κέντρο της Αθήνας κρύβει διαμάντια. Βασικά, δεν τα κρύβει. Μόλις μάθεις πού βρίσκονται θα αναρωτηθείς γιατί δεν τα είχες… εκμεταλλευθεί τόσον καιρό.
Σήμερα ανακαλύπτουμε παρέα το Hot Ashram yoga studio. Για hot yoga, για yoga on the roof με θέα την Ακρόπολη, αλλά και για συγκλονιστικό pilates.

Η καρδιά του Hot Ashram Yoga Studio είναι η Αθηνά Γιακαλή. Εγώ τη λέω και Αθηνά Γιακαλό! Γιατί, τη συναντάς μόνο για καλό. Πονάς βέβαια, ιδρώνεις αλλά τα αποτελέσματα τα βλέπεις άμεσα στο σώμα, στη διάθεση άρα και στη ζωή σου.

Αν υπάρχει κάποιο σημείο στο σώμα σου που είναι πιασμένο ή όχι και τόσο ευλύγιστο η hot yoga θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Καθώς θα κάνεις μαθήματα θα ανέβεις επίπεδο και όχι μόνο θα ανακουφιστείς από πόνους και να γίνεις περισσότερο ευλύγιστος και θα δυναμώσεις.

Μάθε περισσότερα για τη hot yoga και το σώμα σου πατώντας εδώ!

Υπάρχουν μαθήματα καθημερινά. Hot, non hot, Flexibility, Vinyasa, Dharma, Handstands. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα πατώντας εδώ, αλλά υπάρχουν και έξτρα μαθήματα, όπως αυτό που κάνεις yoga στην ταράτσα του Hot Ashram yoga studio με θέα την Ακρόπολη.

Μην αφήσεις κάτι να σε κρατήσει μακριά από την απόλαυση της hot yoga. Το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου, θα το χαρούν πιο πολύ από όσο πιστεύεις.

Αν αγαπάς το pilates, μπορείς να κάνεις μαθήματα. Η Αθηνά Γιακαλή είναι και συγκλονιστική δασκάλα pilates. Μια δασκάλα που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει την πλάτη σου να ισιώνει, την κοιλιά σου να “μαζεύει” και το σώμα σου να δυναμώνει. Τσέκαρε και τις τιμές πατώντας εδώ.

Η πιο δύσκολη άσκηση είναι να σηκωθείς από τον καναπέ. Μόλις το καταφέρεις, μια νέα ζωή σε περιμένει!

Hot Ashram yoga studio
Μητροπόλεως 62, Αθήνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα