Η αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου, έχοντας μελετήσει χιλιάδες ωροσκόπια και πολλές εκλείψεις γράφει για τη σημαντικότητα των… Δεσμών σε μια έκλειψη!

Ο σημαντικός παράγοντας – που δεν αναφέρεται συνήθως – σε σχέση τις εκλείψεις, είναι πως η έντασή τους οφείλεται στην κοντινή απόστασή τους από τον καρμικό άξονα του Βόρειου-Νότιου Δεσμού της Σελήνης. (Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης είναι τα νοητά σημεία διασταύρωσης της τροχιάς της Σελήνης με την εκλειπτική.) Δεν χρειάζεται όμως να πιστεύει κανείς στο Κάρμα, σε προηγούμενες κι επόμενες ζωές.

Ο άξονας αυτός είναι σημαντικός γιατί σχετίζεται με την εξελικτική πορεία της συνειδητότητας και την αυτοεκπλήρωση, στο εδώ και τώρα, τόσο της ανθρωπότητας γενικά όσο και της ατομικότητας ειδικά, μέσω της συναισθηματικής εμπειρίας της Σελήνης.

Ο Νότιος Δεσμός ή αλλιώς και Ουρά του Δράκοντα δείχνει την εμπειρία, ανάπτυξη κι εξέλιξη του παρελθόντος που μας έχει οδηγήσει στο σήμερα. Δείχνει αυτά που πλέον μπορούμε να «εξάγουμε», θησαυρούς ή σκουπίδια.

Ο Βόρειος Δεσμός Σελήνης ή αλλιώς και Κεφάλι του Δράκοντα, μας δείχνει τις νέες εμπειρίες που θ’ αναπτύξουμε στην εξελικτική πορεία της αυτοεκπλήρωσής μας από δω και πέρα, αξιοποιώντας τις παλιές. Δείχνει τα καινούργια στοιχεία που έχουμε ανάγκη να «εισάγουμε».

Ανάλογα με ποιον Δεσμό συνορεύει μια έκλειψη, δίνουμε ή παίρνουμε, σπέρνουμε ή θερίζουμε.

Ας θυμόμαστε, λοιπόν, όποια κι αν είναι τα γεγονότα της εμπειρίας των αλλαγών που σηματοδοτούνται από τις εκλείψεις (ευχάριστα ή δυσάρεστα), πως το πραγματικό ζητούμενο, δεν είναι αν θα βουλιάξουμε στη θλίψη ή θ’ απογειωθούμε από χαρά αλλά αν θ’ αφυπνιστεί η συνείδησή μας και θα φωτιστεί ο νους μας, για να κερδίσουμε τελικά το μεγάλο στοίχημα.

Οι εκλείψεις, είναι ένα κάλεσμα και υπενθύμιση ταυτόχρονα, ν’ αξιοποιήσουμε αυτό που είμαστε και να γίνουμε αυτό που μπορούμε. Συλλογικά και ο καθένας ξεχωριστά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προσωπικού ωροσκοπίου, θ΄ απαντήσουμε πώς προχωράμε για να πετύχουμε τον υπέρτατο ανθρώπινο στόχο-στοίχημα: την αυτοεκπλήρωση.

Άλλωστε ο τωρινός διελαύνων Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα και η φύση δύο εκ των τριών επίκαιρων εκλείψεων που αφορούν τον Λέοντα, το ίδιο υπερθεματίζουν.

Εβίτα Ζαχαριάδου

Διάβασε ακόμη: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις εκλείψεις! Οδηγός για αρχάριους. Τι φέρνει η κάθε έκλειψη στη ζωή σου; 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.