Κάνε μια ευχή και άνοιξε το

Κάθε φορά που η ψυχή σου επιθυμεί κάτι καθαρά και δυνατά τότε στο Ρόδο της Ιεριχούς μπορείς να βρεις έναν σύμμαχο. Βάλε το σε ένα μπολ, βάλε λίγο νερό, κάνε μια ευχή και κράτησε το ανοιχτό για 21 ημέρες.

Ο μύθος λέει πως το Ρόδο συντρόφευε την Παναγιά στο μοναχικό ταξίδι που έκανε από τα Ιεροσόλυμα ως την Αίγυπτο. Το Ρόδο από σεβασμό στη χάρη της Παναγίας άνοιγε δίπλα της κάθε φορά που έκανε στάση και στη συνέχεια έκλεινε για ακολουθήσει τα βήματα της μέσα στην έρημο. Η Παναγία δάκρυσε από συγκίνηση και το Ρόδο ξανάνοιξε από τα δάκρυα της! Εκείνη το ευλόγησε να μην πεθαίνει ποτέ!

Στην εποχή μας μπορείς να βρεις το Ρόδο της Ιεριχούς πολύ εύκολα με ένα google search και σε πολύ οικονομική τιμή. Κλειστό είναι σαν μια ξερή μπάλα. Μόλις όμως το βάλεις στο νερό το βλέπεις να ανοίγει. Μπορεί μέσα στα επόμενα λίγα λεπτά αλλά μπορεί να ανοίξει και κάποιες ώρες μετά. Ίσως το άνοιγμα του να συνδέεται με εσένα και με αυτό που του ζήτησες. Το χρώμα του, όσο περνούν οι ημέρες που είναι στο νερό, αλλάζει και γίνεται πιο πράσινο.

Η διαδικασία είναι απλή: Παίρνεις το Ρόδο σου και ένα μπολ, όχι πλαστικό. Βάζεις λίγο νερό στο μπολ. Μην βάλεις πολύ για να μην το “πνίξεις”. Τοποθετείς την κλειστή μπάλα που είναι αρχικά το Ρόδο και κάνεις μια προσευχή, μια ευχή ή βάζεις μια πρόθεση κρατώντας τα χέρια σου ανοιχτά από πάνω του σαν να το φορτίζεις. Αν έχεις κρυστάλλους μπορείς να βάλεις επάνω στο Ρόδο.

Κράτησε το Ρόδο στο δοχείο του για 21 ημέρες. Το μόνο που θέλει από εσένα είναι κάθε ημέρα να του αλλάζεις το νερό. Και να το αγαπάς. Βλέποντας το καθημερινά είναι σαν να συνδέεσαι με τον σκοπό σου και σαν να ζητάς να γεμίσει ο σκοπός σου με ενέργεια.

Όταν περάσουν οι 21 ημέρες απλά βγάλε το από το νερό και άφησε το να στεγνώσει. Μόλις γίνει και πάλι μια μικρή μπαλίτσα, το αποθηκεύεις με αγάπη για την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις.

Μπορείς να το ανοίξεις την ημέρα των γενεθλίων σου ή σε κάθε γιορτή της Παναγίας. Η καλύτερη ημερομηνία είναι στις 21 Νοεμβρίου και στις 15 Αυγούστου, που είναι οι μεγάλες γιορτές της Παναγιάς. Γενικά, το Ρόδο της Παναγίας συνδέεται άρρηκτα με τον αριθμό 21.

Μπορείς να ανοίξεις με κάθε Νέα Σελήνη και έτσι να “ανοίξεις” σε έναν νέο κύκλο ζωής με μια θετική πρόθεση.

Στη Γερμανία το ανοίγουν την ημέρα που γεννιέται ένα μωρό και ως δώρο το ακολουθεί όλη του τη ζωή.

Πολλοί το ανοίγουν ώστε το Ρόδο με την ενέργεια του να απορροφήσει την κακή ενέργεια από έναν χώρο. Μπορείς να το ανοίξεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σου χώρο.

Θυμήσου ότι οι ευχές σου χρειάζεται να αφορούν εσένα και μόνο. Πχ, δεν εύχεσαι να κάνεις σχέση με συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά να κάνεις μέσα στο επόμενο διάστημα μια ευτυχισμένη σχέση.

Όπως λέει και η Αζίμα που μου έμαθε το Ρόδο της Ιεριχούς:
“Ήρθε σε εσένα με αγάπη για να σου φέρει αγάπη και ό,τι με αγάπη του ζητήσεις”.

Μπορείς να βρεις το Ρόδο της Ιεριχούς διαδικτυακά και να έρθει στο σπίτι σου ή σε φυτώρια. 

Με το Ρόδο της Ιεριχούς γίναμε μια μεγάλη παρέα στο Instagram και ανοίξαμε την ίδια ημέρα τα Ρόδα μας! Αν ανοίξεις και εσύ το δικό σου οποιαδήποτε ημέρα, περιμένω τη φωτογραφία σου στο Instagram μου Kaiti Farmaki

Το Ρόδο της @dreamst8side
Το Ρόδο μου μόλις το έβαλα στο νερό
Το Ρόδο της veggie_gingerhead

Αγάπη και Φως για κάθε νέα αρχή που κάνουμε
Καίτη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα