“Για πρώτη φορά είδε το μέγεθος της θέας. Εκατοντάδες μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, η απόσταση ως τον ωκεανό που έσκαγε στα βράχια ακριβώς από κάτω τον υπνώτισε…Ο Τομ είχε την εντύπωση ότι κρεμόταν από τον ουρανό, όχι ότι υψωνόταν από τη γη. Αργά αργά έκανε μια πλήρη περιστροφή, ατενίζοντας την τόση ανυπαρξία. Του φαινόταν ότι τα πνευμόνια του δε θα μπορούσαν ποτέ να μεγαλώσουν τόσο ώστε ν’ ανασάνουν τόσον αέρα, τα μάτια του δε θα μπορούσαν ποτέ να δουν τόσο μεγάλη έκταση, ούτε θα μπορούσε ποτέ ν’ ακούσει τον φουρτουνιασμένο, βρυχώμενο ωκεανό σε όλη του την ένταση. Για μια απειροελάχιστη στιγμή, δεν είχε περίγραμμα”

Το “Φως ανάμεσα στους ωκεανούς”, το διάβασα την άνοιξη. Είναι από τα βιβλία που με κάποιο μαγικό τρόπο μπαίνουν μέσα στο μυαλό σου και οι εικόνες του αναδύονται σε ανύποπτο χρόνο στη ζωή σου… Σήμερα Πέμπτη 10/11, βγαίνει και η ταινία στους κινηματογράφους.
Η υπόθεση είναι πολλά περισσότερα από το απόσπασμα που υπάρχει στην αρχή. Όμως αυτές οι περιγραφές, αυτού του τοπίου, σε εκείνο το μέρος της γης, στο φάρο -μισή μέρα με καράβι από τις ακτές της δυτικής Αυστραλίας- ήταν αυτές που με κάνουν να το ξαναδιαβάζω.

Μπες στη σελίδα μας στο Facebook, A new life, για να κερδίσεις σε διαγωνισμό, το βιβλίο από τις εκδόσεις Πατάκη.

Και εδώ, είναι το trailer της ταινίας με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ -ζευγάρι πια και στη ζωή- και Ρέιτσελ Βάις, για να δεις τη γεμάτη αγωνία υπόθεση.


Να περνάς καλά και να χαμογελάς πλατιά.

Σε φιλώ
Καίτη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

  • Θεοδώρα (11/11/2016)

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!Μακάρι να είμαι η τυχερή,προτιμώ να διαβάζω το βιβλίο πριν δω τη ταινία!!!

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.