…θα σε οδηγήσουν στην  πραγματική αγάπη

Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που αγαπάμε και που θέλουμε να μας αγαπούν, φαίνεται και από άλλα σημεία από ένα ωροσκόπιο. Όμως η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι σημαντικοί δείκτες. Αν αγαπάς τις εκπλήξεις ή τη ρουτίνα, αν νιώθεις καλά σε μια ήρεμη ή σε μια αντισυμβατική ζωή, δες το ζώδιο της Σελήνης σου και της Αφροδίτης σου και βρες τον άνθρωπο που θα κάνει να ζήσεις τη ζωή που θέλεις.

Το ζώδιο της Σελήνης δείχνει πώς είσαι εσύ στην καθημερινή σου ζωή και σε βοηθάει να καταλάβεις ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο άνθρωπος σου για να περνάτε μαζί την κάθε ημέρα με αρμονία. Γιατί τελικά, όταν φύγει το πρώτο κύμα ενθουσιασμού, όλοι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο με τον οποίο να ταιριάζουμε στην πεζή, απρόβλεπτη αλλά και όμορφη καθημερινότητα.

Το ζώδιο της Αφροδίτης θα σου δείξει ποιους ανθρώπους θεωρείς αξιαγάπητους. Αν η Αφροδίτη σου “κουμπώνει” με στοιχεία του συντρόφου σου θα βρεθείς να λες “Με νευριάζει τόσο πολύ όμως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να θυμώσω πραγματικά μαζί του”. Ο “λόγος” είναι η Αφροδίτη που δείχνει πώς αγαπάς και ποιοι σε έλκουν.

Μόλις βρεις σε ποια ζώδια είναι η Σελήνη και η Αφροδίτη σου, ξεκίνα το διάβασμα και θα έχεις ένα ακόμα όπλο για να ανακαλύψεις ή να εκτιμήσεις τον άνθρωπο σου. Το πιο πιθανό είναι να έχεις διαφορετικό ζώδιο Σελήνης και Αφροδίτης. Σε αυτή την περίπτωση διάβασε και τα δυο.

*Αν δεν ξέρεις πώς να βρεις το ζώδιο της Σελήνης ή της Αφροδίτης σου, απλά κάνε google “αστρολογικός χάρτης δωρεάν”, συμπλήρωσε τα στοιχεία γέννησης και θα έχεις τα στοιχεία του χάρτη σου. Μετά έλα εδώ για να διαβάσεις τα… ωραία σου.

Αν η Σελήνη ή η Αφροδίτη σου είναι στα ζώδια από Ζυγό έως και Ιχθύες, διάβασε εδώ

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Κριό

Το ξέρεις ήδη ότι δεν είσαι ένας εύκολος άνθρωπος, ναι; Έχεις μια εσωτερική ανησυχία που σε κάνει να κυνηγάς τη ζωή. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να πετύχεις πολλά αλλά και για να κουραστείς αρκετά. Ο σύντροφος που θα σε γοητεύσει θα είναι αυτός που κατ’ αρχάς θα έχει την τόλμη να σε διεκδικήσει. Να δράσει γρήγορα και αποφασιστικά. Που θα έχει το… θράσος να μην υπολογίσει την ρουτίνα σου και θα σε βγάλει από αυτή. Πολύ πιθανό να είναι ένας αθλητικός ή ένας ενεργητικός τύπος που δε θα αγαπάει τόσο πολύ τον καναπέ. Που θα σου δώσει το πρώτο φιλί ξαφνικά και σίγουρα χωρίς να σου ζητήσει την άδεια. Νομίζεις -και μπορεί να έχεις και δίκιο- ότι δεν είσαι για συμβατικές σχέσεις. Πιστεύεις ότι μια κανονική σχέση και ένας κανονικός γάμος θα σε κάνουν να βαρεθείς. Το σίγουρο είναι ότι ούτε εσύ δεν μπορείς να βαρεθείς… μαζί σου. Το απρόβλεπτο είναι στη φύση σου οπότε ποτέ δεν θα μπορέσεις να νιώσεις ανία. Φρόντισε μόνο να μην κυνηγάς την ουρά σου και να μη δημιουργείς εντάσεις με το φόβο ότι όπου να ‘ναι θα βαρεθείς.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει θα είναι αυτός που θα μπορέσει να φέρει όχι μόνο τον ηλεκτρισμό, αλλά την ισορροπία και τη συντροφικότητα στη ζωή σου.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Ταύρο

Τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου νιώθουν υπέροχα. Τόσο υπέροχα που είναι σαν να περιμένουν ξαπλωμένες στο ανάκλιντρο όλες τις απολαύσεις και όλα τα καλά της ζωής. Αυτό είναι υπέροχο αλλά καθόλου εξελικτικό. Ο άνθρωπος που αυτόματα θα σε έλξει και θα σε γοητεύσει είναι κάποιος που θα σε παρασύρει σε απολαύσεις. Γιατί πιστεύεις πολύ δυνατά πως η απόλαυση που μοιράζεσαι με κάποιον, είναι απόλαυση διπλή. Θέλεις κάποιον σύντροφο που θα απολαύσετε μαζί όσα ωραία έχει να προσφέρει η ζωή: θεάματα, φαγητό, ωραία ρούχα. Δεν αγαπάς τίποτα πρόχειρο ή βιαστικό στη συμπεριφορά και στον τρόπο προσέγγισης. Απολαμβάνεις το να δεις μια ταινία στο σπίτι και επειδή σου αρέσει το άγγιγμα απολαμβάνεις περισσότερο από όλους και τα υπέροχα απαλά και παθιασμένα φιλιά και χάδια. Αυτός που θα σε αγγίξει σωστά έχει κάνει ήδη τη μισή διαδρομή για την καρδιά σου. Αισθάνεσαι θαύμα σε σχέσεις που είναι σταθερές και μακροχρόνιες. Τα παιχνίδια, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές σου προκαλούν άγχος που δεν έχεις καμία ανάγκη στη ζωή σου.

Να θυμάσαι όμως ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει είναι ένας που θα δει κάτω από τη επιφάνεια και τις εφήμερες απολαύσεις, θα σου δείξει τι υπάρχει πέρα από τη ζωή και θα σε μυήσει στα μυστήρια του έρωτα και τελικά και της ζωής.

Σελήνη ή Αφροδίτη στους Διδύμους

Το ξέρεις ότι οι Δίδυμοι είναι ένα διπλό ζώδιο; Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα διπλά παιχνίδια είναι στη φύση σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητο κακό. Γιατί όπως ίσως παρατήρησες δίπλα στη λέξη “διπλά” υπάρχει η λέξη “παιχνίδια”. Για εσένα η ζωή είναι ένα παιχνίδι γεμάτο επικοινωνία και ποικιλία. Ποτέ δε θα κάνεις σκόπιμα κάτι που θα πληγώσει τον άλλον. Όμως το να έχεις σχέση και να φλερτάρεις άκακα και με κάποιον άλλον παίζοντας, μπορεί να φέρει αναστάτωση στις σχέσεις σου. Ο άνθρωπος που θα σε έλξει και θα γοητεύσει θα πρέπει να είναι σαν… δέκα άνθρωποι σε έναν. Να είναι επικοινωνιακός, έξυπνος, με χιούμορ, με παρέες, με όρεξη για βόλτες και να σε προσεγγίσει με έναν αέρινο, πνευματώδη τρόπο. Αυτό που λένε “Εγώ θέλω κάποιον να παίζει με το μυαλό μου”, ισχύει απόλυτα στην περίπτωση σου. Θέλεις να επικοινωνείτε και να είστε με φίλους σχεδόν κάθε στιγμή της ημέρας. Δεν αγαπάς και τόσο την ιδέα της δέσμευσης. Για εσένα η σχέση δεν είναι δεσμά, είναι αέρας που θα σε πάει σε νέα μέρη και θα σου χαρίσει νέες εμπειρίες και εικόνες.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει θα είναι αυτός που θα σε πάρει από τα μικρά και καθημερινά και που μέσα από ταξίδια, φιλοσοφία και κουβέντες ουσίας θα σου δείξει και θα σου μάθει τη μεγάλη εικόνα της ζωής.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Καρκίνο

Το ξέρεις ότι το όνειρο σου είναι να ζήσεις όπως οι ευτυχισμένες οικογένειες στις διαφημίσεις; Υπάρχει κάτι στον τρόπο που ζεις και αγαπάς που θυμίζει παλιές καλές αξίες. Αγαπάς το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες σου, τις αντίκες και θέλεις να περνάς τον χρόνο σου στον πιο οικείο χώρο σου. Έτσι, σε έλκουν άνθρωποι ήπιοι, ζεστοί, με αξίες, που αγαπούν το σπίτι, που θα σε γνωρίσουν στην οικογένεια τους, που θα μπορέσετε να μαγειρέψετε παρέα το δείπνο σας. Ακριβώς επειδή σου είναι πολύ φυσικό να φροντίζεις και να περιποιείσαι τον εαυτό σου και τους δικούς σου, εκτιμάς πολύ αυτά τα χαρακτηριστικά όταν τα βρίσκεις σε κάποιον σύντροφο. Από τη άλλη αγαπάς την… γκρίνια. Μπορεί να μην είναι ακριβώς γκρίνια αλλά σίγουρα είναι ένα παράπονο που αναβλύζει από μέσα σου κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά. Μπορεί να σε έλκουν άνθρωποι που εκφράζουν την αγάπη τους με ήπιο τρόπο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε σου αρέσουν και οι αλλαγές. Κάτι μέσα σου μοιάζει με την Σελήνη που κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Αναζητάς τις αλλαγές που όμως δε θα διαταράξουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα που τόσο αγαπάς. Δύσκολη εξίσωση, ε; Αλλά ποιος είπε ότι είσαι μόνο για τα εύκολα;

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε εξελίξει και θα σε συμπληρώσει είναι αυτός που θα βάλει ένα όριο στον άκρατο συναισθηματισμό σου, που θα σου μάθει τα όρια ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και που θα σου μάθει πώς είναι να είσαι φιλόδοξος.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Λέοντα

Το ξέρεις ότι η ενέργεια σου μπορεί να μπλοκάρει σχεδόν τους πάντες, ναι; Δεν μπορείς τα μικρά, τα καθημερινά, τη μιζέρια και τη μετριοπάθεια. Ήρθες για να φέρεις το φως σε αυτόν τον κόσμο και αν κάποιοι καίγονται από αυτό, δε φταις εσύ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και εσύ ο ίδιος καίγεσαι από το φως και την ενέργεια σου, όμως ακόμα και το “κάψιμο” σου, ξέρεις πώς να το χαρείς. Σε ελκύουν άνθρωποι που δε (σε) φοβούνται, που είναι τολμηροί, σταθεροί, επινοητικοί, παιχιδιάρηδες, γενναιόδωροι και επίμονοι. Γιατί το σίγουρο είναι ότι το κάστρο σου δεν πέφτει και τόσο εύκολα. Θέλεις ο σύντροφος σου να είναι διασκεδαστικός αλλά όχι με τη γελοία έννοια. Θέλεις να μπορείς να γελάς μαζί του και να απολαμβάνετε παρέα όσα έχει απλόχερα να σας προσφέρει η ζωή. Αγαπάς, ζεις αλλά και μαλώνεις μια βαθμίδα πιο πάνω από όσο οι υπόλοιποι. Και γι΄ αυτό και εκτιμάς τα μεγάλα αλλά και ειλικρινή λόγια. Γιατί όσο κι αν σου αρέσουν οι bigger than life αγάπες και καταστάσεις, εκτιμάς όσο λίγοι την ειλικρίνεια και την καθαρότητα στις σχέσεις. Αγαπάς τις σταθερές σχέσεις γι’ αυτό και μόλις βρεις αυτό που σου ταιριάζει δύσκολα θα κάνεις κινήσεις για να αλλάξει κάτι.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει θα είναι αυτός που θα σου δείξει πώς να μην αγαπάς μόνο τον εαυτό σου αλλά το κοινωνικό σύνολο και τις πανανθρώπινες αξίες ζωής.

Σελήνη ή Αφροδίτη στην Παρθένο

Το ξέρεις ότι δεν είσαι μια εύκολη περίπτωση, ναι; Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι είσαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά ακόμα και στα καθημερινά ή στα συναισθηματικά σου θέματα. Και μάλλον έχουν δίκιο. Αυτή είναι η εντύπωση που δίνεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν αισθάνεται άνετα γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τη συντροφική της φύση. Αλλά ποιος είπε ότι η αγάπη εκφράζεται μόνο με έναν τρόπο; Εσύ όταν αγαπάς φροντίζεις για κάθε λεπτομέρεια της σχέσης σου. Ναι, μπορεί να γίνεσαι κάπως εκνευριστικός γιατί επικεντρώνεις σε λεπτομέρειες και στο τι είναι στραβό, όμως ξέρεις να χτίζεις τη σχέση σου βήμα βήμα, να προσφέρεις και να δέχεσαι γήινη ευχαρίστηση. Το ίδιο ισχύει και για τη Σελήνη στην Παρθένο. Σε ελκύει κάποιος που είναι “καθαρός”, που έχει τακτοποιήσει τη ζωή του, που ξέρει να βάζει τάξη στο χάος της καθημερινότητας και της ύπαρξης, που φροντίζει για κάθε μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Αυτό που δεν ξέρουν οι άλλοι είναι ότι ενώ φαίνεσαι -και είσαι- συντηρητικός στην κοινωνική σου ζωή, στην ερωτική είσαι ένας συχνά ακούραστος… εργάτης.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει θα είναι αυτός που θα φέρει λίγη μαγεία στη ζωή σου. Που θα σου δείξει πώς να ονειρεύεσαι, να ξεφεύγεις από τα καθημερινά και να βλέπεις τη ζωή από το συννεφάκι σου έστω και για λίγο.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.