Κακόμαθε με, τώρα!

Και θα πεις μα τι καινούργιο είναι κι αυτό… Δεν είναι όμως καινούργιο. Το Jade Roller το χρησιμοποιούν στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια για να τονώνεται η κυκλοφορία και για να διατηρείται το δέρμα τους λαμπερό και σφριγηλό. Πολύ πιθανό να μην κάνει θαύματα, όμως είναι ένα εργαλείο που δίνει κάτι παραπάνω στη φροντίδα του πολύτιμου αλλά και ταλαιπωρημένου προσώπου μας.

Το Jade Roller ή αλλιώς το ρολό νεφρίτη είναι ένα εργαλείο ομορφιάς και περιποίησης που χρησιμοποιήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν και που επέστρεψε εδώ και λίγο καιρό ως…beauty trend κατακλύζοντας το instagram και όχι μόνο. Αν θέλεις τη γνώμη μου, καλά έκανε και επέστρεψε καθώς αν υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει επίδραση σε δέρμα και ενέργεια αυτό είναι οι κρύσταλλοι.

Το Jade Roller έχει στις δυο άκρες του δυο κρυστάλλους νεφρίτη. Μια μεγάλη για μάγουλα, μέτωπο και πηγούνι και μια μικρότερη για την περιοχή των ματιών.
Ο νεφρίτης βοηθάει πολύ στο να κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα. Έτσι μειώνεται η κατακράτηση υγρών, γίνεται ένα καλό λεμφικό μασάζ και οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται μαζί με τα όποια σημάδια κούρασης.

 

Ο Νεφρίτης είναι ένας υπέροχος κρύσταλλος με πρακτικές αλλά και πνευματικές ιδιότητες.

 

Οι Σουμέριοι πίστευαν ότι ο νεφρίτης έχει τη δυνατότητα να λύνει τα απρόβλεπτα προβλήματα της ζωής.
Οι Κινέζοι τον λατρεύουν εδώ και 5.000 χρόνια και θεωρούν πως είναι η πέτρα της αθανασίας.
Φέρνει χαρά, πλούτο, καλή τύχη, αφθονία, διάθεση, έρωτα και ζωτικότητα.
Είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού, βοηθώντας τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος
Είναι ένας λίθος που μας βοηθά να κατανοήσουμε τα όνειρά μας και μας διδάσκει να ζούμε σε αρμονία με τους νόμους της φύσης και το πνεύμα.
Είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού, βοηθώντας τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος.

από το www.politimigi.gr

 

Το Ρολό Νεφρίτη θα το βρεις και στην ελληνική αγορά σε αρκετά οικονομική τιμή και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς όταν θέλεις να απορροφηθούν πιο αποτελεσματικά το σέρουμ, η κρέμα σου και όποιο προϊόν περιποίησης βάζεις στο πρόσωπο σου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και αποτελεσματικό όταν έχεις πρήξιμο στο πρόσωπο ή κάτω από τα μάτια.

Οι beuaty bloggers του εξωτερικού που το δοκίμασαν για έναν μήνα τουλάχιστον γράφουν ότι όντως έφευγε το πρήξιμο από το πρόσωπο και ότι όντως κάποιες λεπτές ρυτίδες έγιναν περισσότερο απαλές.

Προσωπικά μου αρέσει γιατί όταν κάνω αυτή την μικρή ιεροτελεστία το βράδυ βάζοντας έλαια και κρέμα στο πρόσωπο μου, μου δίνει στιγμές ηρεμίας, φροντίδας και μια απαλή, πολύτιμη αίσθηση. Και ξέρω ότι κάθε φορά που αισθάνομαι χαλαρότητα και φροντίδα ηρεμώ άρα και ομορφαίνω λίγο περισσότερο. Επιπλέον, λατρεύω τους κρυστάλλους και πιστεύω στην απόλυτα ευεργετική επίδραση τους στην ύπαρξη μας.

από την Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.