“Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ζούμε στην πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Σύμπαντος και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εδώ τώρα.
Υπάρχουν χιλιάδες ψυχές που θα ήθελαν να είναι εδώ για να βιώσουν αυτό το γεγονός – ακόμη και αν θα μπορούσαν να είναι εδώ μόνο για λίγες ώρες. Λένε ότι ακόμα και αν γεννηθούν και πεθάνουν αμέσως, θα μπορούν να πουν, “ήμουν εκεί όταν συνέβη αυτό”. Τόσο είναι σημαντικό αυτό για ολόκληρο το Σύμπαν.
Ζείτε, λοιπόν, σε έναν πολύ υπέροχο καιρό, που δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.»

Η καριέρα της Dolores Cannon έχει ένα χρονικό μήκος μεγαλύτερο των τεσσάρων δεκαετιών, στη διάρκεια των οποίων έχει εργαστεί με χιλιάδες πελάτες σε συνεδρίες αναδρομικής ύπνωσης. Με πάνω από δεκαεπτά δημοσιευμένα βιβλία επί του θέματος, η Dolores Cannon μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως ένας από τους παγκοσμίως περσισσότερο περιζήτητους επαγγελματίες στον τομέα αυτόν.

Στα δημοφιλή θέματα, που θίγονται στα πολυάριθμα βιβλία της, περιλαμβάνονται: οι προηγούμενες ζωές, οι εξωγήινοι, η ζωή σε άλλους πλανήτες, η ενεργειακή θεραπεία, διάσημοι ιστορικοί χαρακτήρες, όπως ο Νοστράδαμος και ο Ιησούς, απαγωγές και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Κάθε βιβλίο έχει την τάση να «κάμπτει το μυαλό του αναγνώστη σαν κουλουράκι», εξηγεί η Dolores.
Ένα από τα τελευταία βιβλία της, με τίτλο «Τα Τρία Κύματα Των Εθελοντών Και Η Νέα Γη», είναι μια συλλογή από συνεδρίες αναδρομικής ύπνωσης πελατών, που αποτελεί την αφήγηση μιας ματιάς «στο παρασκήνιο» της τρέχουσας μεταβολής του μοντέλου της Γης.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών, η Dolores υπνωτίζει τους πελάτες της, φέρνοντας τους στην κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων της «υπερ-συνείδησης», μια από τις βαθύτερες καταστάσεις έκστασης, που μπορεί κανείς να βιώσει. Η Dolores ανέλυσε την τεχνική της σε μια συνέντευξη στο περιοδικό The Edge

(http://www.edgemagazine.net/2011/08/the-three-waves-of-volunteers-part-one-with-dolores-cannon/).

«Έχω αναπτύξει τη δική μου τεχνική μέσω των ετών. Δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη από τις τεχνικές ύπνωσης που γενικά εφαρμόζονται . Είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με αυτό που εγώ αποκαλώ μέγιστη υπαρκτή δύναμη και που είναι η πηγή όλης της γνώσης. Βρήκα τον τρόπο να την κάνω να έρχεται μέσα από κάθε πρόσωπο με το οποίο εργάζομαι και έχω δουλέψει με χιλιάδες ανθρώπους.»

Τα αποτελέσματα της τεχνικής της είναι εκπληκτικά, με τον πιο μετριοπαθή χαρακτηρισμό. Μέσα στα χρόνια η Dolores Cannon άρχισε να παρατηρεί κάτι κοινό μεταξύ των συνεδριών των πελατών της, μια συσχέτιση που γεφυρώνει τις διαδρομές των ψυχών που ενσαρκώνονται στον πλανήτη αυτόν τον καιρό.

«Όταν βλέπεις χιλιάδες και χιλιάδες πελάτες, όπως κάνω εγώ ως θεραπεύτρια και σύμβουλος, αρχίζεις να βλέπεις ένα κοινό νήμα να ενώνει πολλές από τις περιπτώσεις. Νωρίτερα συνέβαινε να πηγαίνουν όλοι πίσω σε μια προηγούμενη ζωή και να βρίσκω μερικές από τις απαντήσεις και στη συνέχεια να διερευνώ την πηγή όλης της γνώσης για να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις τους και να κάνω τη θεραπεία.

Μόλις τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου, άρχισα να βλέπω πελάτες, που δεν μετέβαιναν όλοι σε μια προηγούμενη ζωή στη Γη.  Άρχισα να διαπιστώνω ότι ποτέ πριν δεν είχαν υπάρξει στη Γη και ότι είχαν έρθει εδώ απ’ ευθείας από τον Θεό, από την Πηγή, από άλλους πλανήτες, άλλες διαστάσεις όπου ήσαν ενεργειακές οντότητες. Αυτό είναι το κοινό νήμα που έβρισκα, και αυτό είναι που με οδήγησε στη θεωρία των τριών κυμάτων εθελοντών.»

Η θεωρία της Dolores Cannon υποστηρίζει ότι μια σειρά από ψυχές ταξιδεύουν από άλλους πλανήτες και διαστάσεις για να βοηθήσουν την Γη αυτόν τον καιρό.

Πολλές από αυτές τις ψυχές που ανήκουν σε υψηλότερη δόνηση από εκείνη των ψυχών που ενδημούν στη Γη ενσαρκώνονται στον πλανήτη για πρώτη φορά. Βεβαιώνει ότι οι ψυχές που έχουν περάσει πολλές ζωές ενσαρκούμενες στη Γη είναι προσκολλημένες σε έναν καρμικό κύκλο, επαναλαμβάνοντας τους ίδιους τύπους σφαλμάτων και μαθημάτων, πράγμα που τελικά οδηγεί στην καταστροφή του πλανήτη.

 

Γι’ αυτό, υπήρξε μια έκκληση να έρθουν καθαρότερες ψυχές στη Γη. Για να καθαρίσουν και να ανυψώσουν τις δονήσεις του πλανήτη.

 

Ενσωματωμένοι τώρα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία μνήμη του λόγου για τον οποίον ήρθαν.

«Έρχονται και μια αμνησία ενσκήπτει στα πρόσωπα που τα κάνει να χάνουν τη μνήμη του γιατί είναι εδώ. Όμως τα άτομα αυτής της ομάδας έχουν μια ενέργεια την οποία πρέπει να προβάλουν. Πρόκειται για μια ενέργεια αγάπης που θα αλλάξει τη νοοτροπία εδώ στη Γη. Θα αλλάξει την ιστορία απλά επειδή απλά αυτοί είναι εδώ».

Μέσα από τις διαδρομές των πελατών της, η Cannon ανακάλυψε ότι η Γη είναι ένας από τους πυκνότερους πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν.

Μια ψυχή που ενσαρκώνεται εδώ θεωρείται γενναία γιατί η ζωή στη Γη είναι μια εμπειρία έντονης δοκιμασίας, ειδικά για τις ψυχές που προέρχονται από υψηλότερες σφαίρες και πλανήτες υψηλότερης δόνησης.

Πάντως, όλοι οι πελάτες της έχουν την ίδια απάντηση όταν ερωτώνται για τον λόγο της έλευσής τους στη Γη, απλά «άκουσαν το κάλεσμα».

Η Γη διέρχεται μια μεγάλη μεταμόρφωση. Τέτοια που οι πελάτες της Cannon δηλώνουν ότι ποτέ δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Για πρώτη φορά, ένας ολόκληρος πλανήτης μετατοπίζει τη δόνησή του σε μια νέα διαστασιακή συχνότητα. Πολλές ψυχές ή ομάδες ψυχών έχουν βιώσει μια μεταβολή σαν αυτή στο παρελθόν, π.χ. οι Μάγιας, όμως ποτέ ένας ολόκληρος πλανήτης δεν μετατοπίστηκε κραδασμικά μέσα σε μια μόνη διεργασία.

Ως εκ τούτου, εξηγεί η Cannon, ολόκληρο το Σύμπαν έχει πιάσει τη μπροστινή σειρά καθισμάτων σε ένα από τα μεγαλύτερα σόου που συνέβησαν ποτέ. Ωστόσο, η βοήθεια είναι απαραίτητη επειδή ο άνθρωπος έχει μολύνει τον πλανήτη με μια δόνηση τόσο πυκνή που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη στο σύνολό του. Η Cannon  αποκαλύπτει ότι αν ο πλανήτης ανατιναχθεί αυτό θα αντηχήσει σε όλο το σύμπαν επηρεάζοντας και διαταράσσοντας όλα τα όντα.

Επομένως, έγινε η κλήση για βοήθεια και οι ψυχές πήδηξαν γρήγορα πάνω στο βαγόνι για να βοηθήσουν.

Στο βιβλίο «Τα Τρία Κύματα Εθελοντών Και Η Νέα Γη» η Ντολόρες αναλύει τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες ψυχών που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη:

·                     Το Πρώτο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της τέταρτης έως τις αρχές της έκτης δεκαετίας τους, αυτοί οι εθελοντές έχουν δοκιμαστεί από τη βία, την οργή και το μίσος που έχουν βιώσει στη Γη. Βρέθηκαν στον σκληρότερο χρόνο προσαρμοζόμενοι στη ζωή ως άνθρωποι και πολλοί από αυτούς προσπαθούν να αυτοκτονήσουν.

·                        Το Δεύτερο κύμα: Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της δεύτερης και στην τρίτη δεκαετία τους, αυτοί οι εθελοντές είναι πιο άνετα σε σώμα και λέγεται ότι είναι φάροι ή κανάλια της ενέργειας, που μπορούν να επηρεάσουν άλλους, μόνο με το να είναι κοντά τους. Η αποστολή τους να μοιράζονται απλά την ενέργειά τους με τους άλλους σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε αλλά απλά να υπάρχουν.

·                       Το Τρίτο κύμα: Τα καινούργια παιδιά, πολλά από τα οποία είναι σήμερα έφηβοι, έχουν όλη τη γνώση που απαιτείται για να υπάρξουν στον πλανήτη μετά την διαστασιακή μετατόπιση και την μεταμόρφωση. Το DNA τους είναι πιο προχωρημένο και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν είναι το να παρεξηγούνται από τον ανθρώπους, ότι πάσχουν από διαταραχή ελαττωμένης προσοχής και υπερκινητικότητας, που πρέπει να τύχει ιατρικής φροντίδας.

Διάβασε τη συνέχεια στο universalblessing.blogspot.com

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.