Ο Δίας είναι large και ειδικά στους Ιχθείς γίνεται extra large

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος ενώ στην αστρολογία θεωρείται, και είναι, ο μεγαλύτερος ευεργέτης. Είναι ο πλανήτης που όταν έρχεται στο δικό σου ζώδιο θέλεις να τρέξεις να χορέψεις στους δρόμους. Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2021 οι Ιχθείς υποδέχονται τον Δία στο δικό τους ζώδιο και καθώς ο Δίας εκεί αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν περισσότερο.  Πάντως υπάρχουν και κάποιες παγίδες που δεν τις κρατάμε κρυφές. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

από την Καίτη Φαρμάκη

Λίγο πριν φύγει το 2021 μας κάνει ένα δωράκι. Ένα δωράκι που θα το ανοίξουμε όλοι μέσα στο 2022. Και αυτό το δώρο είναι ο Δίας στους Ιχθείς. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, γι’ αυτό και φέρνει κιλά ή εγκυμοσύνες, είναι ο πλανήτης που φέρνει τα δώρα -ναι, αυτά που μας χρωστάει η ζωή- είναι όμως και ο πλανήτης που αν βρει ένα χρέος ή ένα λάθος θα τα κάνει όσο πιο μεγάλα μπορεί.

Με τον Κρόνο ξέρεις πάντα με ποιον έχεις να κάνεις. Ο Κρόνος βάζει όρια, είναι αυστηρός κριτής και ζορίζει τους πάντες. Με τον Δία μπερδεύεσαι αρκετά. Λες YOLO, σε καταλαμβάνει η αισιοδοξία και για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι η ζωή θα είναι πάντα εξωφρενικά γενναιόδωρη μαζί σου. Να σου πω ένα νέο; Η ζωή είναι πάντα γενναιόδωρη μαζί σου. Η ζωή σε θέλει, θέλει να είσαι καλά, να εξελίσσεσαι και να πετάς ό,τι σε βαραίνει και ό,τι δεν σου αξίζει. Έτσι ακόμα και οι δυσκολίες της είναι τα μεγαλύτερα δώρα της για εσένα.

Οι Ιχθείς συνδέονται με τη μουσική, το παραμύθι, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τους ιούς, την ποίηση, την πίστη, την αγάπη, τη σωτηρία, τη μη λογική σκέψη και για όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Δίας στους Ιχθείς θα παλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να αποφύγουμε τις παγίδες της απόδρασης με αλκοόλ ή άλλα, που φέρνει μαζί του. Θα το καταφέρουμε, λέτε; 

Με τον Δία στους Ιχθείς κάποια ζώδια θα ζήσουν το όνειρο και κάποια θα ζήσουν την υπεραισιοδοξία και τη σπατάλη κάθε είδους. Σε κάθε περίπτωση, τώρα που ολοκλήρωσε την πορεία του στους κρόνιους Αιγόκερω και Υδροχόο, ο Δίας θα μοιάζει με περιορισμένο έφηβο που ανακαλύπτει τη ζωή στην Ίμπιζα και θα θέλει να τα δώσει όλα!!!! 

Ο Δίας μπήκε στους Ιχθείς στις

29 Δεκεμβρίου 2021 και θα μείνει εκεί έως και τις 10 Μαΐου 2022.

 

11 Μαΐου με 28 Οκτωβρίου θα μπει δοκιμαστικά στον Κριό

 

και 29 Οκτωβρίου με 20 Δεκεμβρίου 2022 θα επιστρέψει στους αγαπημένους του Ιχθείς.

 

Αυτό το τελευταίο διάστημα θα τον δούμε να δίνει τα δώρα του περισσότερο απλόχερα.

Το ενεργειακό μήνυμα από τον Δία στους Ιχθείς

ΟΙ Ιχθείς αντιπροσωπεύουν την αγάπη χωρίς όρια, χωρίς ανταπόδοση και χωρίς κανένα συμφέρον. Η αγάπη που αντιπροσωπεύουν οι Ιχθείς είναι η αγνή, ακόμα και η θυσιαστική αγάπη. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, δεν μένουμε κολλημένοι στη σκληρή πραγματικότητα. Αποδεχόμαστε ότι είμαστε όλοι ένα και ότι μας οδηγούν όχι μόνο οι στόχοι αλλά το όνειρο, το όραμα, το ιδανικό, η πίστη.

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου γι’ αυτό και είναι σαν να έχουν συγκεντρώσει όλες τις εμπειρίες αλλά και τις πληγές των προηγούμενων έντεκα. Με τους Ιχθείς κλείνει ο κύκλος και εκείνοι έχουν αναλάβει να κλείσει ο κύκλος με ενότητα, πίστη και αγάπη άνευ όρων.

Ο Δίας στους Ιχθείς δεν λέει απλά “Κανένας Μόνος”. Λέει “Είμαστε Όλοι Ένα”!

Κριός

Πολλοί ίσως να πούνε ότι ο Δίας πραγματικά “θάβεται” στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου. Όμως, βάζω και υπογραφή ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Δίας στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου σού δίνει την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να δείξεις συμπόνοια προς τους άλλους αλλά κυρίως προς εσένα τον ίδιο. Να σε πάρεις αγκαλιά και σε διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή για να βοηθήσεις ανθρώπους, πλάσματα και πλανήτη σε ανάγκη. Η καρδιά σου ανοίγει και συγχωρείς πιο εύκολα, πιο… φυσικά.

Τα αποτελέσματα του Δία στους Ιχθείς δεν είναι προφανή. Χρειάζεται να γίνει όλη αυτή η δουλειά με τον εαυτό σου ώστε όταν θα έρθει ο Δίας στο δικό σου ζώδιο να είσαι τόσο φιλοσοφημένος ώστε να δεχτείς τα δώρα του με χαρά και με σύνεση.

Να ξέρεις ότι μέσα στο 2022 ο Δίας θα κάνει ένα πέρασμα από το δικό σου ζώδιο και θα πάρεις μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οπότε, ετοιμάσου να τον καλοδεχτείς από τις 11 Μαΐου έως και τις 28 Οκτωβρίου. Και από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά για τα καλά.

Κάνε ειρήνη με τον εαυτό σου, βρες τον σκοπό σου, επίτρεψε στη διαίσθηση σου γιγαντωθεί και να σε οδηγήσει και να ξέρεις ότι για όσο είναι ο Δίας στους Ιχθείς, ένα αόρατο χέρι θα είναι εκεί για να σε προστατεύει.

Ταύρος

Με τον Δία στον Υδροχόο δεν τα πήγες και άσχημα μόνο που ξόδεψες πολλά ή που έφαγες πολύ. Τώρα με τον Δία στους Ιχθείς θα δεις τα όνειρα σου να παίρνουν σάρκα και οστά και να γίνονται πραγματικότητα. Υπάρχουν κάποια σενάρια που είναι πολύ πιθανό να ξεδιπλωθούν μπροστά σου: ανοίγει ο κύκλος των φίλων σου. Συναντάς καινούργιους φίλους ή φίλοι που ήδη έχεις εξελίσσονται εξαιρετικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν σκεφτείς ότι είμαστε ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε παρέα. Επίσης, αν μέχρι τώρα ένιωθες μόνος στην επίτευξη των στόχων σου, είναι πιθανό να δεις ανθρώπους να σε βοηθάνε αποτελεσματικά και να γίνονται ακριβώς η βοήθεια που χρειαζόσουν για να μπορέσεις να τους υλοποιήσεις.

Αν ασχολείσαι με τα social media θα δεις την επιρροή σου να αυξάνεται. Καθώς ο ενδέκατος οίκος του ωροσκοπίου σου έχει να κάνει και με τα χρήματα που λαμβάνεις από την εργασία σου, μια αύξηση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Γενικά, ο Δίας στους Ιχθείς δεν είναι η σούπερ δύναμη που θα σου αλλάξει τη ζωή με την τύχη της όμως είναι το βοηθητικό αεράκι στα πανιά σου που θα σε οδηγήσει με περισσότερη ευκολία στον προορισμό σου.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία στον Υδροχόο διευρύνθηκαν οι ορίζοντες σου, άνοιξε το μυαλό σου, έγινες πιο δεκτικός σε ό,τι σε προχωράει μπροστά. Τώρα με τον Δία στους Ιχθείς φαντάσου ότι ένα διαστημόπλοιο προσγειώνεται στα επαγγελματικά σου φέρνοντας νέες ευκαιρίες αλλά και αναγνώριση ή στήριξη από άτομα κύρους. Προτάσεις, συζητήσεις και νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια ιδανική κατάσταση που τη θέλεις και την αξίζεις όμως υπάρχει μια παγίδα: η παγίδα της υπερβολής, της υπεραισιοδοξίας αλλά και της αλαζονείας. Όντως θα υπάρξουν προτάσεις και όντως θα έρθουν ευκαιρίες. Όμως χρειάζεται να μπεις σε αυτό το παιχνίδι με όσο γίνεται πιο ρεαλιστικούς στόχους και με τα πόδια σου να πατάνε γερά στη γη. Μπορεί να είσαι καλύτερος στη δουλειά σου από όλους τους άλλους όμως αν το επικοινωνήσεις με αλαζονεία ή υπέρμετρη σιγουριά σίγουρα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Έχεις όλες τις ευκαιρίες για εξέλιξη στα επαγγελματικά σου οπότε εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και μην τις θεωρήσεις δεδομένες.

Καρκίνος

Με τους Ιχθείς έχεις έναν έρωτα έτσι κι αλλιώς. Τώρα με τον Δία στους Ιχθείς ήρθε η εποχή για να νιώσεις την αισιοδοξία να αναβλύζει από μέσα σου σαν ένα συντριβάνι στο Ντουμπάι!

Ο Δίας στον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου θα φέρει ωραία νέα αν είσαι σε φάση ζωής που έχει να κάνει με σπουδές, με εξωτερικό ή με νομικά θέματα. Πιθανώς άνθρωποι από το εξωτερικό ή από μακριά θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή και την εξέλιξη σου. Το διάστημα που θα παραμείνει ο Δίας στους Ιχθείς είναι για εσένα μια ευκαιρία εξέλιξης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τη φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να απογοητεύεσαι με αυτό που μαθαίνεις καθώς δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο μια καινούργια δουλειά, ένας έρωτας ή επιπλέον εισόδημα, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον τρόπο που ζεις και πορεύεσαι.  Αυτό, λοιπόν, θα αποδειχτεί ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που σου κάνει το σύμπαν αυτό το διάστημα.

Λέων

Με τον Δία στον Υδροχόο σίγουρα είχες εξελίξεις στις συνεργασίες και στις πιο σημαντικές σχέσεις σου. Οι εξελίξεις μπορεί να ήταν θετικές ή και δύσκολες καθώς ο Δίας έχει την τάση να… διογκώνει ό,τι βρίσκει. Αν σε βρήκε μια καλή σχέση θα την έκανε καλύτερη, αν, όμως, σε βρήκε μια σχέση με προβλήματα θα τα έκανε ακόμα μεγαλύτερα.

Τώρα με τον Δία στους Ιχθείς έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μια βαθύτερη σύνδεση με τον/τη σύντροφο σου όπως και να τονωθεί η λίμπιντο σου.

Σε άλλα θέματα, παραδοσιακά ο Δίας στον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου φέρνει χρήματα μέσω κληρονομιάς, επιστροφών, χρηματοδοτήσεων, επιδοτήσεων. Γενικά, οι άλλοι χαίρονται να επενδύουν σε εσένα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις χρήματα και να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να γεμίζει. Όμως υπάρχει κάτι που χρειάζεται να το προσέξεις αρκετά: αν έχεις κάποιο χρέος κάνε τα πάντα για να μην αυξηθεί. Με τον Δία σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου τα χρέη γίνονται ακόμα μεγαλύτερα και “πνίγουν” τους ανθρώπους.

Κατά τα άλλα, είναι ένα διάστημα που θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις, σχέσεις και κινήσεις που θα έχουν ουσία και κάθε είδους όφελος.

Παρθένος

Μπορείς να ξεκινήσεις να χτυπάς τις καμπάνες να το μάθει όλος ο κόσμος!!! Ο Δίας είναι στους Ιχθείς και εσύ “πετάς” στον τομέα των σχέσεων και των πιο στενών συνεργασιών. Τι να περιμένεις, λοιπόν; Προτάσεις για σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι ήδη σε μια καλή σχέση μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα ενώ να έχεις τις κεραίες σου ενεργές καθώς οι προτάσεις για συνεργασία θα είναι αξιόλογες. Βέβαια το επόμενο βήμα σε μια σχέση που δεν είναι κατάλληλη ίσως να είναι και η ελευθερία, γι’ αυτό ειδικά αυτή τη χρονιά να έχεις πίστη στην καλή σου τύχη και η ζωή θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ο Δίας στους Ιχθείς για εσένα δεν έχει μεγάλες παγίδες. Απλά θα χρειαστεί να κρατήσεις την εξαιρετική κριτική σου ματιά σε κάθε τι που σου προσφέρεται για να μην κάνεις λάθη λόγω υπεραισιοδοξίας ή υπερβολικής σιγουριάς.

Γενικά να θυμάσαι ότι θα έρθουν στη ζωή σου σημαντικοί άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν τη στιγμή που χρειάζεσαι. Το ίδιο μπορεί να είσαι κι εσύ για άλλους ανθρώπους. Enjoy!!!

Ζυγός

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα καρμικό ζώδιο για εσένα καθώς συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον με έναν όχι και τόσο εμφανή τρόπο. Αυτό το διάστημα με τον Δία στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου έχεις την ευκαιρία να πάρεις ικανοποίηση, χαρά αλλά και αναγνώριση από τη δουλειά σου και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Θα είναι σαν να τρέχεις να τα προλάβεις όλα αλλά αυτά τα “όλα” δεν θα είναι απλά ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά μια προσπάθεια που θα φέρει αποτελέσματα.

Η καθημερινότητα σου γίνεται καλύτερη, οι ευθύνες θα έχουν νόημα και οι υποχρεώσεις αν αυξηθούν θα είναι για καλό. Πολύ πιθανό να τα πας καλύτερα με συναδέλφους.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι ότι με αυτή την επιρροή του Δία θα έχεις περισσότερη εύνοια σε θέματα υγείας και αυτό είναι πραγματικά καλό νέο. Η παγίδα όμως είναι στο εξής: αν έχεις κάτι που σε ταλαιπωρεί και δεν το φροντίσεις όπως χρειάζεται ενδέχεται να σε απασχολήσει επίμονα καθώς θα ενταθεί.

Όσο είναι ο Δίας στους Ιχθείς είναι το καλύτερο διάστημα για αλλάξεις τη διατροφή σου, για να αποκτήσεις νέες συνήθειες που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Πιθανώς, ένα κατοικίδιο να έρθει στη ζωή σου.

Σκορπιός

Αν υπάρχει μια λίστα με τα πιο ευνοημένα ζώδια με τον Δία στους Ιχθείς το δικό σου ζώδιο είναι πάνω πάνω. Είσαι έτοιμος να ευτυχήσεις, να παίξεις, να δημιουργήσεις, να γελάσεις, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να αποκτήσεις παιδάκι; Ναι, όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια με τον Δία στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θα βγεις από δισταγμούς και σκέψεις και θα εκφραστείς όπως εσύ θέλεις και μάλιστα με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Αν έχεις παιδιά η σχέση σου μαζί τους θα βελτιωθεί ενώ αν θέλεις να αποκτήσεις παιδάκι ετοιμάσου να το υποδεχτείς. Το 2022 θα μπορούσε να είναι μια χαρούμενη χρονιά για εσένα αν δεν είχαμε τις εκλείψεις που σε επηρεάζουν άμεσα και που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές και εάν δεν ήταν ο Κρόνος στον Υδροχόο που έχει βάλει στο στόχαστρο τα οικογενειακά σου θέματα.

Φρόντισε να εκμεταλλευθείς την εύνοια του Δία στους Ιχθείς και μη χάνεις ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά επίδειξης/ανάδειξης των ταλέντων σου.

Τοξότης

Ο Δίας είναι κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου και τώρα που μπαίνει σε ένα ζώδιο που αγαπά πολύ θα ευνοηθείς κι εσύ από τα καλά που φέρνει. Οπότε, είναι αναμενόμενο να πάρεις μια ανάσα και να δεχτείς δώρα που σωστά ένιωθες ότι δεν έρχονταν σε εσένα εύκολα τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Ο Δίας στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις καλά μέσα στο σπίτι σου. Ίσως να αγοράσεις ένα σπίτι, ίσως να μετακομίσεις σε κάποιο καλύτερο, πιθανώς να κάνεις ανακαινίσεις ή και να τα βρεις καλύτερα με τους γονείς σου ή με μέλη της οικογένειας. Το μόνο δύσκολο είναι σε όλα τα παραπάνω θα υπάρχει μια κάποια υπερβολή και υπεραισιοδοξία, γι΄ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις παγίδες σε έξοδα και επενδύσεις.

Είναι μια ισχυρή επιρροή του Δία και αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποια από τις παραπάνω κινήσεις τώρα έχει έρθει η εποχή για να το υλοποιήσεις. Καλή τύχη, τυχερέ Τοξότη!

Αιγόκερως

Τα τελευταία χρόνια με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο έχεις ζήσει μεγάλες αλλαγές, μεταμορφώσεις και μετουσιώσεις. Ίσως και να μην θυμάσαι πώς ήταν η ζωή σου προτού συγκεκριμένα γεγονότα και εξελίξεις σε υποχρεώσουν να αντιμετωπίσεις δυνατές προκλήσεις και να ενηλικιωθείς ουσιαστικά μέσα από αυτές. Όμως οι προκλήσεις είναι για τους δυνατούς, έτσι δεν είναι;

Τα καλά νέα είναι ότι με τον Δία στους Ιχθείς στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου θα μπορέσεις να μιλήσεις, να εκφραστείς, να κυκλοφορήσεις, να συλλέξεις πληροφορίες, έγγραφα που χρειάζεσαι. Θα μπορέσεις να αποκτήσεις ένα καλύτερο μεταφορικό μέσον. Θα μπορέσεις να υπογράψεις μια συμφωνία, θα μπορέσεις να διαπραγματευτείς με επιτυχία. Θα επικοινωνήσεις καλύτερα με τα αδέλφια ή με τους γείτονες σου ενώ θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις μικρές αποδράσεις και ταξίδια που θα σπάνε τη ρουτίνα.

Ο Δίας στους Ιχθείς δεν έχει τόση επιρροή ώστε να σου αλλάξει τη ζωή έχει όμως τη δύναμη να την κάνει να κυλάει όμορφα.

Υδροχόος

Και κάπως έτσι ο Δίας έφυγε από το δικό σου ζώδιο. Πιθανώς να αναρωτιέσαι: “Καλά αυτό ήταν; Δεν κατάλαβα τίποτα”. Και να σου πω κάτι; Δίκιο έχεις που το βλέπεις έτσι. Μέσα στο 2021 είχες στο ζώδιο σου τον Δία αλλά και το Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο Δίας πιο πολύ σε προστάτευε από κακοτοπιές παρά σου έδινε τα δώρα του όπως εσύ θα τα περίμενες. Το δώρο του ήταν η προστασία σου.

Τώρα με τον Δία στους Ιχθείς στον δεύτερο οίκο του ωροσκοπίου σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξαργυρώσεις όσα έμαθες και να έχεις κέρδος. Τα οικονομικά σου θα δεχτούνε μια… ενισχυτική δόση που τόσο έχεις ανάγκη. Θα καταλάβεις μέσα στο 2022 τι έχει αξία για εσένα αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να καταλάβεις και πόσο αξίζεις. Η αυτοπεποίθηση σου θα δυναμώσει.

Πιθανώς αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να κάνεις μια αύξηση στο πόσο εκτιμάς τις υπηρεσίες σου. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια χρονιά με κέρδος. Και εσύ χρειάζεται να προσέξεις την ματαιοδοξία και τις σκέψεις ότι αξίζεις πιο πολύ από άλλους. Ο Κρόνος είναι ακόμα στο δικό σου ζώδιο και θα ελέγχει κάθε ελαφρότητα που θα κάνεις ή θα σκεφτείς.

Ιχθείς

Αν αυτή την εποχή βρέχει τύχη εσύ σίγουρα δεν κρατάς ομπρέλα!!! Κυκλοφορείς άνετος, ωραίος και έτοιμος να δεχτείς τα δώρα του Δία ο οποίος Δίας στο δικό σου ζώδιο αισθάνεται σαν στο… σπίτι του. Τι μπορεί να φέρει στη ζωή σου αυτή η χρονιά; Μπορεί να φέρει εξέλιξη σε ό,τι θέλεις, σε ό,τι σε αφορά και αρκετή τύχη παράλληλα με προστασία. Τι άλλο να ζητήσεις;

Τώρα είναι ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να συναντηθείς με σημαντικούς ανθρώπους, να μορφωθείς ή να επιμορφωθείς, να ταξιδέψεις, να νιώσεις τη χαρά του να αγαπάς τον εαυτό σου. Ναι, όλα αυτά μπορεί να τα φέρει ο Δίας μαζί με την ευκαιρία να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα.

Η μόνη παγίδα είναι ότι θα νιώθεις τόσο δυνατός, αισιόδοξος και σίγουρος που πιθανώς να πιστεύεις ότι όλη η υπόλοιπη ζωή σου θα κυλήσει κάπως έτσι. Χρειάζεται να δουλέψεις για το όνειρο σου και να κάνεις τις σωστές κινήσεις έχοντας το σωστό mindset. Αλλιώς θα περάσει το 2022 και θα είσαι στο ίδιο σημείο που βρίσκεσαι σήμερα συνειδητοποιώντας πόσες ευκαιρίες άφησες να περάσουν γιατί προτίμησες να περάσεις καλά από το να δουλέψεις για το όνειρο σου.

Πρόσεξε λίγο τα κιλάκια σου καθώς ο Δίας φέρνει… επέκταση και μην χάσεις ευκαιρίες να ταξιδέψεις ή να εξερευνήσεις το εξωτερικό.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα