Η ιστορία: Υπάρχει κάτι μαγικό σε μια βραδινή συναυλία, ειδικά το καλοκαίρι. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε πάνω στη σκηνή ανάμεσα στους μουσικούς. Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να παίξετε κάποιο μουσικό όργανο σαν βιρτουόζοι. Αν μπορούσατε να είστε μέλος μιας ορχήστρας, ποιο όργανο θα διαλέγατε;

Αρχικά, κάθε τεστ ή παιχνίδι σάς βάζει στο κλίμα της κάθε ιστορίας και σας προετοιμάζει για τη φανταστική κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε ή για το “ταξίδι” που θα κάνετε. Μετά πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις που ακολουθούν. Στη συνέχεια, θα ανακαλύψετε ποιος είναι ο συμβολισμός της ιστορίας και η ερμηνεία των απαντήσεων σας.

Λοιπόν, ποιο όργανο θα επιλέξετε;

1. Το κοντραμπάσο
2. Την τρομπέτα
3. Το βιολί
4. Το φλάουτο

Ο συμβολισμός

Τα όργανα της μουσικής συμβολίζουν τα άτομα του αντίθετου φύλου. Το ζευγάρι που αποτελείται από εσάς και το μουσικό όργανο φανερώνει πώς βλέπετε τον εαυτό σας όταν κάνετε έρωτα. Το όργανο που διαλέξατε δίνει μια ιδέα αυτού που θεωρείτε ότι είναι η πιο δυνατή ερωτική τεχνική σας.

Η ερμηνεία

Το κοντραμπάσο

Η θέση πίσω από το τεράστιο κοντραμπάσο και η ικανότητα να το κάνετε να παράγει αυτά τα “βογκητά”, σας δίνει μια αίσθηση δύναμης. Στον έρωτα, το ταλέντο σας κρύβεται στη δυνατότητα που έχετε να “πλάθετε” τον σύντροφο σας όπως θέλετε εσείς. Παίρνετε τα πράγματα στα χέρια σας και τον παρασύρετε σε απολαύσεις που δεν είχε καν φανταστεί ότι υπάρχουν. Δεν ζητάτε ποτέ την άδεια του να κάνετε κάτι όταν ερωτοτροπείτε. Αυτή η κάπως κυριαρχική πλευρά του χαρακτήρα σας είναι που σας κάνει ακαταμάχητους.

Η τρομπέτα

Δεν χωράει αμφιβολία. Το στόμα σας είναι το ισχυρό όπλο του ερωτικού σας εξοπλισμού. Είτε το στόμα σας μουρμουρίζει λόγια ερωτικά στο αυτί του συντρόφου σας, είτε τα χείλη σας εξερευνούν το σώμα του, έχετε όλα τα χαρακτηριστικά του στοματικού τύπου.

Το βιολί

Το βιολί απαιτεί ευαίσθητα δάχτυλα και ανάλαφρο άγγιγμα με το δοξάρι για να ακουστεί η μουσική από τις τεντωμένες χορδές. Νιώθετε ότι διαθέτετε την ικανότητα και το ταλέντο να ανακαλύπτετε και να χειρίζεστε τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος του συντρόφου σας. Ο τρόπος που τα χέρια σας μπορούν να παράγουν μια μουσική τόσο μαγική, κάθε φορά πάνω στις ίδιες νότες, φαντάζει στα μάτια σας σαν μικρή περιπέτεια.

Το φλάουτο

Το φλάουτο απαιτεί μεγάλη υπομονή από όσους θέλουν να το κατακτήσουν. Την ίδια υπομονή δείχνετε και όταν εξαντλείτε σχεδόν τον σύντροφο σας, με την αποφασιστικότητα σας και την ερωτική αντοχή σας. Οι εραστές σας συχνά το χάνουν, γιατί αυτό που πίστευαν ότι θα είναι ένα σύντομο ρεσιτάλ μετατρέπεται γρήγορα σε ένα κονσέρτο με έξι μέρη, που παίζεται ολόκληρο από την αρχή έως το τέλος.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα