από την Καίτη Φαρμάκη

Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές με τον πιο επαναστατικό και απρόβλεπτο τρόπο. Ο Ταύρος, από την άλλη, είναι το ζώδιο που αποφεύγει συνειδητά τις αλλαγές. Τι θα συμβεί μέχρι το 2026 που αυτοί οι δυο θα συναντηθούν αλλάζοντας τον κόσμο όπως τον ξέρουμε;

Κριός

Εσείς είχατε από το 2011 τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο και ευχαριστηθήκατε αλλαγές. Τώρα ο Ουρανός μπαίνει στον τομέα των οικονομικών σας και αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι το ρίσκο. Καλό είναι να μην κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις ειδικά στα οικονομικά σας.
Όμως, αν πρόκειται κάποιος να πλουτίσει μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, Κριός θα είναι. Αλλά και το αντίθετο, οπότε το ρίσκο με προσοχή!

Ταύρος

Καλώς τον δεχτήκατε! Ο Ουρανός θα μείνει στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει σταδιακά, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης, όλους τους Ταύρους. Μέχρι και το 2026 θα έχει αλλάξει η ζωή σας όπως την ξέρατε και ό,τι θεωρούσατε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ. Θα γίνετε περισσότερο απρόβλεπτοι, θα θέλετε να αλλάξετε σπίτι, εμφάνιση, δουλειά, φίλους, απόψεις, ρούχα, χτένισμα, σύντροφο.
Ακόμα και εσείς θα εκπλαγείτε από την επαναστατική σας διάθεση απέναντι σε ό,τι και όποιον σας καταπιέζει.

Δίδυμοι

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα παλέψει πού με τα ψυχολογικά του θέματα τα επόμενα 7 χρόνια αυτό είναι οι Δίδυμοι. Ο Ουρανός θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις αλλαγές εσωτερικά! Θα τα περάσετε όλα από κόσκινο, θα τα ζυγίσετε, θα φροντίσετε να ωριμάσουν οι αποφάσεις σας και όταν θα πρέπει θα κάνετε την επανάσταση σας απέναντι στα καθιερωμένα.
Είναι η ιδανική εποχή για να απαλλαγείτε από φοβίες, φόβους και ψυχολογικά τραύματα. Κάντε τον ψυχολόγο τον καλύτερο σας φίλο.

Καρκίνος

Επιτέλους! Έρχεται η σταθερότητα στη δουλειά σας καθώς σε αυτόν τον τομέα τα προηγούμενα 7 χρόνια ο Ουρανός έβαζε το… μπουρλότο του. Τώρα, το απρόσμενο, το πρωτοποριακό και το ανατρεπτικό έρχεται από τις φιλικές σας σχέσεις. Θα γνωρίστε πολλούς τρελούς ανθρώπους μέσα στα επόμενα χρόνια που θα φέρουν έναν μοναδικό αέρα ανανέωσης στη ζωή αλλά και στους στόχους σας.
Ασυνήθιστοι άνθρωποι σας φέρνουν ενδιαφέρον στη ζωή σας, τυχερούληδες!

Λέοντες

Κι ενώ τους Καρκίνους ο Ουρανός στον Ταύρο θα τους… χαϊδέψει, εσάς θα σας αιφνιδιάσει κυρίως γιατί φέρνει αλλαγές στη δουλειά. Και όταν λέμε δουλειά δεν εννοούμε την καθημερινότητα της δουλειάς αλλά θέματα καριέρας. Πολύ πιθανό να κάνετε κάτι δικό σας, μια επιχείρηση ή ένα εγχείρημα στο οποίο θα είστε το αφεντικό. Πολύ πιθανό, λοιπόν, να αλλάξει σημαντικά ο τρόπος που αντιλαμβανόσαστε την καριέρα σας και να γίνετε περισσότερο πρωτοποριακοί.

Παρθένοι

Ο Ουρανός στον Ταύρο σας αγαπάει τόσο πολύ που απλά θα σας βάλει να… ταξιδέψετε. Πολύ δύσκολο, ε; Γενικά, μέσα στα επόμενα 7 χρόνια θα βρείτε τον τρόπο να είστε περισσότερο ελεύθεροι, περισσότερο φιλοσοφημένοι και περισσότερο ανοιχτόμυαλοι. Ίσως να ξεκινήστε εκ νέου σπουδές ή μια επιμόρφωση.
Γενικά, θα πειραματιστείτε και θα αλλάξετε απόψεις μέχρι τελικής πτώσεως. Pas mal!

Ζυγός

Το τι ξαφνικό χωρισμό ή απρόσμενες σχέσεις ζήσατε οι Ζυγοί τα προηγούμενα 7 χρόνια δεν περιγράφεται. Τώρα ήρθε η εποχή να σταθεροποιηθεί ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών και να έρθει ο σεισμούλης σε θέματα οικονομικά, κληρονομιάς, αγορών και πωλήσεων. Μπορεί να γίνετε πλούσιοι εκεί που δεν το περιμένετε, μπορεί όμως λόγω παρορμητικότητας να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο που δεν θα “βγει”. Οπότε, η παρορμητικότητα σε αυτόν τον τομέα καλό είναι να μην παίρνει το πάνω χέρι.

Σκορπιός

Αν επηρεάζεται ένα ακόμα ζώδιο από τον Ουρανό εκτός από τον Ταύρο, αυτό είναι ο Σκορπιός. Ξαφνικές συνεργασίες και απρόσμενοι γάμοι ή χωρισμοί είναι στο πρόγραμμα μέσα στα επόμενα 7 χρόνια. Πολύ πιθανό να έρθουν στον δρόμο σας ανατρεπτικοί, πρωτοποριακοί ή και δύσκολοι συνεργάτες ή σύντροφοι που θα σας αναστατώσουν αλλά και θα αλλάξουν τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε.
Αντισυμβατικοί γάμοι και συνεργασίες, σύμφωνα συμβίωσης, επαναστατικές συνεργασίες ή και  ξαφνικά διαζύγια είναι τα πιθανά σενάρια.

Τοξότης

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μέσα στα επόμενα χρόνια θα αλλάξει στην καθημερινότητα του και στον τρόπο που δουλεύει, αυτό είναι το ζώδιο του Τοξότη. Πιθανώς να δουλέψετε από το σπίτι, ίσως και από απόσταση, ενδεχομένως να δείτε τα ωράρια σας να αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένετε.
Αυτό που θα ψάξετε σίγουρα θα είναι πιο ελεύθερους και αντισυμβατικούς τρόπους για να φροντίσετε την υγεία σας. Πολύ πιθανό να αλλάξετε και διατροφικές συνήθειες.

Αιγόκερως

Πάρτε μια ανάσα και χαλαρώστε από την ένταση! Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι ερωτευμένος μαζί σας και θα σας έχει στα… πούπουλα. Η πίεση που ζήσατε σε οικογενειακά θέματα πάει πέρασε και τώρα ήρθε η εποχή για να θυμηθείτε πώς είναι η διασκέδαση και το φλερτ. Εάν έχετε μια τακτοποιημένη ερωτική ζωή να περιμένετε φλερτ και προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Αν είστε καλλιτέχνες, αποκτάτε μια καινούργια φλόγα δημιουργίας.
Τα παιδάκια σας γίνονται περισσότερα απρόβλεπτα ενώ ένα μωράκι μπορεί μέσα στα επόμενα χρόνια να έρθει ξαφνικά στη ζωή σας.

Υδροχόος

Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σας και η αλλαγή του σας επηρεάζει πολύ. Ο Ουρανός μπαίνει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Τα σενάρια είναι πολλά: Μπορεί να μετακομίσετε, να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο ακόμα και να φύγετε εκτός χώρας. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια επιχείρηση που θα δουλεύετε από το σπίτι.
Η αλλαγή, μέσα από κάποια ένταση,  θα είναι το μοναδικό που θα ορίζει τη ζωή σας μέχρι το 2026.

Ιχθείς

Τα οικονομικά σας σας έδωσαν δυνατές… συγκινήσεις και συγχήσεις τα προηγούμενα 7 χρόνια. Τώρα ήρθε η εποχή να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας και εσείς να κάνετε άλματα στον τρόπο που μιλάτε, σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Οι πιο περίεργες ιδέες θα έρθουν στους Ιχθείς μέσα στα επόμενα χρόνια. Θα δείτε ότι θα θέλετε να ασχοληθείτε πολύ και με όλα τα προϊόντα τεχνολογίας. Πολύ πιθανό πρώτα να μιλάτε, μετά να σκέφτεστε και έτσι να τα κάνετε όλα λίγο… μπάχαλο αλλά δεν πειράζει! Ουρανός στην επικοινωνία είναι αυτός.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.