Η αστρολογία είναι ένας υπέροχος κόσμος. Όσοι έχουμε ασχοληθεί έστω και λίγο ανακαλύπτουμε κάθε ημέρα και κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Γιατί μόλις ξεκινήσεις να τη μελετάς δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ. Η Evita Zachariadou αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μοναδικό κύκλο μαθημάτων.

Αν θέλεις να μάθεις αστρολογία τόσο καλά ώστε να μπορείς να λέγεσαι και να είσαι αστρολόγος μέσα σε σύντομο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε μπορείς να παρακολουθήσεις αυτόν τον κύκλο ώστε να είσαι σύντομα σε θέση να κάνεις τις δικές σου ημερήσιες ή ετήσιες προβλέψεις. Η Εβίτα θα σου δείξει τον τρόπο, όπως κανείς ποτέ πριν.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση ακόμα και για την προσωπική σου εξέλιξη και επιμόρφωση, χωρίς να θέλεις απαραίτητα να ακολουθήσεις αυτόν το δρόμο επαγγελματικά.

Evita Zachariadou είναι αστρολόγος, human design guide και life coach.

http://thispagerocks.com/PofessionalAstrologer

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.