…και πώς να τους βάλεις στην καθημερινότητα σου

Πέρασα κι εγώ τη φάση που χρησιμοποιούσα αρκετά τους κρυστάλλους. Είχα έναν στο πορτοφόλι μου για να υπάρχουν σε αυτό πάντα χρήματα, έναν στο κομοδίνο μου για να καθαρίζει από την αρνητική ενέργεια και έναν που τον φορούσα για να μπορέσω να βρω αυτόν που έψαχνα. Και μαντέψτε… Λειτούργησαν όλα. Τώρα, κάποια χρόνια μετά, δεν τους χρησιμοποιώ παρά περιστασιακά. Αλλά αυτό που θυμάμαι πάντα είναι ότι κάποιες φορές το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη έξτρα ενέργεια για να επιτύχουμε όσα θέλουμε και όσα μας αναλογούν.

Όπως υπάρχουν ειδικοί για το κάθε τι, έτσι υπάρχουν και οι κατάλληλοι κρύσταλλοι για να μπορέσεις να συντονιστείς με την ενέργεια της αγάπης και της αρμονικής σχέσης. Γενικά να θυμάσαι ότι το ροζ και το πράσινο χρώμα είναι αυτά που ανοίγουν, καθαρίζουν και ενεργοποιούν το τσάκρα της καρδιάς. Ανακάλυψε τρεις κρυστάλλους και πώς μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να νιώσεις καλύτερα, για να ανέβει η διάθεση και η δόνηση σου και να έλξεις τελικά αυτό που ψάχνεις χρειάζεσαι.

Ροζ χαλαζίας

Ο ροζ χαλαζίας είναι… μια ομορφιά. Κοίταξε τον, άγγιξε τον, φόρεσε τον. Είναι ο κρύσταλλος που θα κάνει το τσάκρα της καρδιάς σου να “ανοίξει” και να νιώσει όμορφα. Το τσάκρα της καρδιάς συνεδέεται όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την συμπόνοια, την ευγνωμοσύνη και την τρυφερότητα. Όμως εκεί “μαζεύονται” η θλίψη και η απογοήτευση. Με τον ροζ χαλαζία σου θα μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα γιατί θα ενισχύσεις τα θετικά συναισθήματα έναντι των αρνητικών.
Με το που θα βάλεις τον ροζ χαλαζία στη ζωή σου, ξεκίνα να επικεντρώνεις στην αγάπη και σε όλα τα καλά που έχει φέρει στη ζωή σου. Μην επικεντρώνεις στην έλλειψη γιατί θα αποδυναμώσεις την επιρροή του.
*Να σκέφτεσαι ότι η αγάπη έλκει την αγάπη και έτσι θα επιτρέψεις στον ροζ χαλαζία να γίνει ο μαγνήτης της αγάπης.

Χρυσόκολλα

Αν προσέξεις με λίγη περισσότερη προσοχή αυτόν τον κρύσταλλο θα δεις ότι μοιάζει με τον πλανήτη μας Γη, όπως αυτός φαίνεται από τον δορυφόρο. Το χρώμα του είναι το πράσινο και το γαλάζιο γι΄αυτό και δεν ενεργοποιεί μόνο το τσάκρα της καρδιάς αλλά και αυτό του λαιμού. Με αυτόν τον κρύσταλλο θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις αλλά και να εκφράσεις με καλύτερο και πραγματικά αγαπητικό τρόπο όσα έχεις στην καρδιά σου.
Ο λαιμός -που είναι και το πιο στενό σημείο στο σώμα μας-, μπλοκάρει πολύ εύκολα, ειδικά από πράγματα που δεν έχεις πει και από τον θυμό που δεν έχει εκφραστεί. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κατεβάσει την ενέργεια σου και να σε εμποδίζει από το να λειτουργείς στα καλύτερα σου, όπως σου αξίζει.
*Η χρυσόκολλα είναι ένας άριστος κρύσταλλος για να μπορέσεις ήπια να αποδεσμευτείς από ό,τι σε κρατάει πίσω και να λειτουργήσεις καλύτερα τον “μαγνήτη” της αγάπης, του έρωτα και της σχέσης.

Ροζ τουρμαλίνη

Το χρώμα της ροζ τουρμαλίνης μοιάζει με αυτό του ροζ χαλαζία, αν και είναι κάπως πιο έντονο. Η ροζ τουρμαλίνη συνδέεται με την θηλυκή ενέργεια, με την “ενέργεια της θεάς” όπως αποκαλείται και έχει σκοπό να τονώσει τη θηλυκή ενέργεια μέσα σου. Αν έχεις αναλάβει πολλά… αρσενικά βάρη, αυτός ο κρύσταλλος θα σε βοηθήσει να συνδεθείς ήπια με τη θεϊκή θηλυκή σου φύση. Με τη ροζ τουρμαλίνη θα νιώσεις την αγάπη αλλά πάνω από όλα θα νιώσεις την ασφάλεια που πιθανώς να έχεις ανάγκη. Είναι ένας καλός κρύσταλλος που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς όχι μόνο από το άγχος αλλά και από τους φόβους σου για απόρριψη, μοναξιά και προδοσία.
*Είναι ένας κρύσταλλος που σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει τόση απεριόριστη αγάπη στο σύμπαν που αρκεί να ανοίξεις την πόρτα και να αφεθείς στην ενέργεια της.

Πώς να τους χρησιμοποιήσεις

Στην κρεβατοκάμμαρα σου
Μπορείς να βάλεις αυτούς τους κρυστάλλους στο κομοδίνο σου ή και να τους τοποθετήσεις πάνω από το κρεβάτι σου για να συνδεθείς με την ενέργεια τους. Μια καλή ιδέα είναι να βάλεις από έναν τέτοιον κρύσταλλο -μικρό ή μεγαλύτερο- σε κάθε μια από τις τέσσερις γωνίες του κρεβατιού σου ώστε να νιώσεις να σε αγκαλιάζει η δόνηση της αγάπης που εκπέμπουν.
Μια καλή λύση είναι να βάλεις έναν κρύσταλλο κάτω από το μαξιλάρι σου. Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιο πόνο χωρισμού αλλά και να ανοίξεις την καρδιά σου, να κάνεις χώρο, για μια νέα αγάπη.

Πώς να τους φορέσεις
Ο ροζ χαλαζίας έχει να κάνει με το τσάκρα της καρδιάς, οπότε καλό είναι είναι να τον φορέσεις ως μενταγιόν που να φτάνει μέχρι και το στήθος. Αν μάλιστα επιλέξεις ροζ χαλαζία σε σχήμα καρδιάς, ακόμα καλύτερα
Η χρυσόκολλα έχει να κάνει με το τσάκρα του λαιμού οπότε καλό είναι για να εκφραστούν όλες οι εκπληκτικές ιδιότητες του να φορεθεί ως μενταγιόν όσο πιο κοντά γίνεται στο τσάκρα του λαιμού.
Τη ροζ τουρμαλίνη μπορείς και να την έχεις σε κάποια τσέπη σου. Αν μπορείς να βρεις μια μικρή σε μέγεθος και να τη βάλεις στο στηθόδεσμο σου, θα νιώσεις άμεσα περισσότερη ηρεμία, αγάπη και ασφάλεια στις καθημερινές δραστηριότητες σου.

Στον διαλογισμό σου
Πολλοί λένε ότι το να ζητάς βοήθεια από έναν κρύσταλλο κατά τη διάρκεια του διαλογισμού είναι σαν να… προσλαμβάνεις κάποιον πολύ ικανό βοηθό για να σε βοηθήσει στο θέμα που σε απασχολεί. Κάνοντας διαλογισμό, μπορείς να κρατάς τον κρύσταλλο που έχεις επιλέξει και να οραματίζεσαι ότι σε λούζει το φως και η ενέργεια του. Ζήτησε με θετική διατύπωση τη βοήθεια του. Το σίγουρο είναι ότι λίγο καιρό μετά θα έχεις νιώσει τόσο καλύτερα ψυχολογικά και ενεργειακά που τα καλύτερα θα έρθουν πιο σύντομα στη ζωή σου.

*Για το σημαντικό κομμάτι που είναι ο καθαρισμός των κρυστάλλων και οι απλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει, θα μιλήσουμε σύντομα.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.