Υπάρχουν νύχτες που αν δε βρεις τη σωστή θέση στο κρεβάτι σου αποκλείεται να κοιμηθείς. Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθανθείς τόση ασφάλεια ώστε να αφεθείς στην περιπέτεια του ύπνου; Και γιατί μπορεί κάποιες φορές να κοιμάσαι σε διαφορετικές στάσεις;  6 τρόποι να κοιμάσαι και 6 ερμηνείες που αποκαλύπτουν πολλά για εσένα!

1. Μόνο στο πλάι

Εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς αν δε γυρίσεις στο πλάι κι αν δεν κολλήσεις το ένα γονάτο με το άλλο, τότε είσαι ένα αρκετά ήρεμο και αξιόπιστο άτομο. Δεν παίρνεις τα πράγματα προσωπικά, ξέρεις να περνάς καλά ενώ δε σε απασχολεί ιδιαίτερα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Χαμογελάς ακόμα και στα δύσκολα ενώ προσαρμόζεσαι εύκολα σε αλλαγές και σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

2. Το έμβρυο

Ίσως η στάση που επιλέγουν οι περισσότεροι για να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν. Εάν κοιμάσαι με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να θέλεις να επιστρέψεις στη μήτρα όπου όλα ήταν πιο ζεστά και πιο ασφαλή. Σαν να θέλεις να αποκοπείς από τα προβλήματα του έξω κόσμου για να βρεις ηρεμία. Αν επιλέγεις αυτή τη στάση για να κοιμηθείς μάλλον είσαι ντροπαλός, ευαίσθητος, ανήσυχος αλλά και με καλλιτεχνική φύση. Μπορεί να αναλύεις αρκετά τις καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να φαίνεσαι πιο σκληρός από όσο είσαι στην πραγματικότητα.

3. Ο αρχηγός

Αν κοιμάσαι μπρούμυτα με τα πόδια σε απόσταση και τα χέρια μακριά από το σώμα σου, είσαι παρορμητικός και με αρχηγική προσωπικότητα. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο και να προγραμματίζεις τα πράγματα, ενώ δεν αγαπάς τις εκπλήξεις είτε αυτές έρχονται από τους ανθρώπους είτε από την ίδια τη ζωή. Θέλεις να υπάρχει ιεραρχία στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή και πολύ συχνά παίρνεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις ή να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

4. Ο κοινωνικός

Κοιμάσαι ανάσκελα με τα πόδια σε απόσταση και με τα χέρια σε μία άνετη για εσένα στάση. Ακόμα και τρόπος που κοιμάσαι δείχνει ότι δε φοβάσαι και πολλά πράγματα, ότι είσαι ανοιχτός στη ζωή και σε όσα έχει να σου φέρει. Είσαι ένας θετικός άνθρωπος, που χρειάζεσαι φίλους στη ζωή, που αγαπάς την καλή παρέα αλλά και το να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Παρά την κοινωνικότητα σου, φροντίζεις να εργάζεσαι σκληρά για ό,τι αγαπάς και δε φοβάσαι να πεις την αλήθεια σου. Συχνά γνωρίζεις την επιτυχία σε ό,τι κάνεις.

5. Ο στρατιώτης

Μπορείς ίσως να το φανταστείς ότι αν η αγαπημένη ή η συνηθισμένη σου στάση για να κοιμάσαι είναι αυτή του στρατιώτη, είσαι ένας άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα και τον εαυτό στου στα σοβαρά. Δε θέλεις να κάνεις πολλές κινήσεις, δε θέλεις να χαλαρώνεις υπερβολικά, δε θέλεις να αφήνεσαι στις καταστάσεις. Έχεις υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και κυρίως από τον εαυτό σου. Πετυχαίνεις τους στόχους που βάζεις και σπάνια χάνεις τον προσανατολισμό σου στη ζωή. Προσπάθησε να απλωθείς στο κρεβάτι, προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο και παρατήρησε τις αλλαγές στην ποιότητα του ύπνου αλλά και στη ζωή σου.

6. Ο ερωδιός

Αν κοιμάσαι μπρούμυτα σαν το πουλί ερωδιός με το ένα πόδι σηκωμένο, είσαι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος που η διάθεση του μπορεί να αλλάξει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πολύ συχνά δεν μπορείς να αποφασίσεις εύκολα τι θέλεις, ειδικά αν έχεις πολλές επιλογές. Σε γενικές γραμμές αγαπάς τη σταθερότητα, την ησυχία και την ηρεμία αν και κατά καιρούς χρειάζεσαι και μία δόση περιπέτειας για να νιώθεις ελεύθερος.

 

Αν έχεις μία στάση που προτιμάς αλλά συχνά επιλέγεις να κοιμηθείς σε μία διαφορετική, είναι δείγμα της πολυδιάστατης προσωπικότητας σου. Μάλλον έχεις κάποια πράγματα ακόμα να ανακαλύψεις για εσένα και αυτό είναι συναρπαστικό.

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.