Όταν σκέφτεσαι πώς θα είναι η “αδελφή ψυχή” σου, το πιο πιθανό είναι ότι φαντάζεσαι εσένα και κάποιον άλλον να τρέχετε χεράκι χεράκι ευτυχισμένοι στην ακρογιαλιά. Όμως, η αδελφή ψυχή, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, μπορεί να εμφανιστεί με άλλους τρόπους και για διαφορετικούς σκοπούς στη ζωή σου, φέρνοντας ακόμα και πόνο.
Ανακάλυψε τί γράφει για τους τρεις διαφορετικούς τύπους της αδελφής ψυχής, ο συγγραφέας Jason Wachob.

Ο συγγραφέας πιστεύει ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι για τη αδελφή ψυχή. Δύο έχουν να κάνουν με τον έρωτα και ένας όχι.

Ο πρώτος τύπος

Είναι αυτός για τον οποίον έχεις περάσει αρκετά βράδια κλαίγοντας. Πρόκειται για ψυχές που έρχονται στη ζωή σου για να σου δώσουν ένα συγκεκριμένο μάθημα και μετά να φύγουν. Μόνο που δεν φεύγουν οριστικά αν δε σιγουρευτούν ότι πήρες το μάθημα που είναι να πάρεις. Γι’ αυτό και έρχονται και ξανέρχονται στη ζωή σου.

Συνήθως η σχέση μαζί τους δεν πρόκειται να έχει μια ευτυχισμένη κατάληξη, τουλάχιστον όπως την έχεις στο μυαλό σου και όπως τόσο πολύ θα ήθελες. Ήρθαν στη ζωή σου για να πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β και μετά να εξαφανιστούν για να συναντήσει ο καθένας από εσάς άλλους ανθρώπους.

Σε αυτή την περίπτωση, όσο κι αν επιμένεις ή προσπαθείς να είστε μαζί, θα ζήσεις τον αποχωρισμό γιατί η ζωή έχει τα δικά της σχέδια.

Ο δεύτερος τύπος

Είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις και να αποκαλύψεις την αληθινή σου φύση. Το πιο πιθανό είναι να μείνετε για πάντα μαζί. Μια ένδειξη ότι, επιτέλους, συνάντησες αυτού του είδους την αδελφή ψυχή είναι ότι στη σχέση σας δεν υπάρχει αγωνία ή ανασφάλεια. Νιώθεις την άνεση και την ασφάλεια που θα σου επιτρέψουν να εκφράσεις το ποιος πραγματικά είσαι και για να εκπληρώσεις τον σκοπό σου σε αυτή τη ζωή.

Είστε και οι δυο ευγνώμονες που συναντηθήκατε και σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει στην επιφάνεια η κακή εκδοχή του εαυτού σου.
Ακόμα και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της κοινής σας πορείας θα είναι για να προχωρήσετε κάποια βήματα εμπρός και όχι για να δοκιμαστεί ή να σπάσει ο δεσμός σας.

Συνήθως συναντιέστε τη στιγμή που έχεις αποφασίσει ότι αρκετά παιδεύτηκες από τις σχέσεις και ότι πήρες το όποιο μάθημα ήταν να πάρεις. Η συγχρονικότητα στη συνάντηση σας είναι απόλυτα τέλεια: ούτε νωρίς, ούτε αργά. Ακριβώς τη στιγμή που πρέπει!

Ο τρίτος τύπος

Αυτός ο τύπος έχει τη μορφή της πλατωνικής φιλίας. Αισθάνεσαι ένα βαθύ δέσιμο με αυτόν τον άνθρωπο, μπορείς να του πεις ό,τι σε απασχολεί ενώ, με έναν περίεργο τρόπο, κατανοείτε και νιώθετε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Όμως ούτε αυτό εγγυάται τη διάρκεια της σχέσης σας μέσα στον χρόνο.

Ίσως, να είναι κάποιο άτομο που βλέπεις κάθε ημέρα ή μόνο μερικές φορές το χρόνο. Ακόμα, μπορεί να έχετε να μιλήσετε καιρό αλλά μόλις έρθετε σε επαφή να είναι σαν να μην πέρασε μια ημέρα.

Πρόκειται για μια πολύτιμη σχέση που μπορεί να σε κάνει να εξελιχθείς, να καταλάβεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις δυνατότητες σου ακριβώς την εποχή που το χρειάζεσαι.

από την Καίτη Φαρμάκη

Μάθε για τους τρόπους με τους οποίους έρχονται οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σου, πατώντας εδώ!

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.