… που θα φέρουν τα χρήματα στη ζωή σου

Ο συγγραφέας Jack Canfield στο βιβλίο του “Η Επιτυχία Βήμα Βήμα” έχει ένα πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο αφιερωμένο στο μεγάλο ταμπού: στο χρήμα. Τι σε περισορίζει από το να το έχεις σε αφθονία  και τι απλό μπορείς να κάνεις καθημερινά ώστε να έχεις στη ζωή σου περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεσαι για να κάνεις όλα όσα επιθυμείς; Διάβασε τις θετικές δηλώσεις για τα χρήματα και το σίγουρο είναι ότι κάτι θα αλλάξει στον τρόπο που σκέφτεσαι και στον τρόπο που τα έλκεις.

“Όπως και ό,τι άλλο έχω αναφέρει σε αυτό το βιβλίο, η οικονομική επιτυχία ξεκινά από τον νου. Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε. Έπειτα, πρέπει να πιστεύετε ότι είναι εφικτό και ότι το αξίζετε. Κατόπιν, πρέπει να εστιάσετε πάνω του με τη σκέψη σας και να το οραματίζεστε σαν να το έχετε ήδη αποκτήσει. Τέλος, θα πρέπει να είτε πρόθυμοι να καταβάλετε το τίμημα για να το αποκτήσετε – με πειθαρχημένη προσπάθεια και επιμονή σε βάθος χρόνου.

 

Όμως οι περισσότεροι δεν φτάνουν ούτε στα πρώτα στάδια της συσσώρευσης πλούτου. Πολύ συχνά, περιορίζονται από τις ίδιες τις αντιλήψεις τους για τα χρήματα και από το ερώτημα κατά πόσο τα αξίζουν ή όχι.

 

Να θυμάστε ότι οι ιδέες για οικονομική επιτυχία δεν δημιουργούνται ποτέ από μόνες τους! Πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε σκέψεις που ενισχύουν τη “σκεπτομορφή” της ευημερίας. Πρέπει να αφιερώνετε χρόνο κάθε μέρα για να εστιάζετε σε σκέψεις ευημερίας και εικόνες οικονομικής επιτυχίας. Όταν εστιάζετε συνειδητά σε αυτές τελικά θα απομακρύνετε τις περιοριστικές σκέψεις κει εικόνες, και θα αρχίσετε να εξουσιάζετε τη σκέψη σας. Αν θέλετε να επιταχύνετε την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε θετικές δηλώσεις για τα χρήματα κάθε μέρα. Δείτε εδώ μερικές ακόμη επιβεβαιώσεις που έχω χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία.

 

Ο Θεός είναι η αστείρευτη πηγή μου και μεγάλα χρηματικά ποσά έρχονται σε μένα γρήγορα και εύκολα, προς όφελος όλων των εμπλεκομένων

 

Τώρα έχω περισσότερα χρήματα απ’ όσα χρειάζομαι για να κάνω όλα όσα επιθυμώ

 

Τα χρήματα έρχονται σε εμένα με πολλούς απρόβλεπτους τρόπους

 

Επιλέγω θετικά τι θα κάνω με τα χρήματα μου

 

Το εισόδημα μου αυξάνεται κάθε μέρα, είτε εργάζομαι, είτε διασκεδάζω, είτε κοιμάμαι

 

Όλες οι επενδύσεις μου είναι κερδοφόρες

 

Πληρώνομαι από τους άλλους για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο

 

Να θυμάστε ότι μπορείτε να “φυτέψετε” οποιαδήποτε ιδέα στο υποσυνείδητο σας επαναλαμβάνοντας σκέψεις εμποτισμένες με ένα αίσθημα θετικής προσδοκίας και με το συναίσθημα που θα νιώθατε αν είχατε αποκτήσει ήδη αυτό που επιθυμείτε.”

 

Το βιβλίο του Jack Canfield “Η Επιτυχία Βήμα Βήμα” κυκλοφορεί αοπό τις Εκδόσεις Διόπτρα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.