…και γιατί να κάνεις ένα ταξίδι στα κύματα Θήτα

Το Theta healing είναι μια τεχνική θεραπείας, διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας που έχει σκοπό τη θεραπεία του σώματος και τελικά τη σύνδεση με τον Δημιουργό. Δεν έχει να κάνει με θρησκείες.

Με το Theta healing και πετυχαίνοντας τη σύνδεση με τον Δημιουργό η αγάπη θεραπεύει το σώμα με στιγμιαία θεραπεία. Είναι πιο απλό από όσο φαίνεται. Και η ιστορία της γυναίκας που το ίδρυσε, το επιβεβαιώνει.

Η τεχνική του Theta Healing δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 μέσα από το δικό της προσωπικό ταξίδι. Προσπάθησε να επαναφέρει την υγεία της και να γίνει καλά από έναν όγκο που είχε στο πόδι της. Έφτασε ένα βήμα πριν από τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μέχρι που ξεκίνησε να εφαρμόζει στον εαυτό της την τεχνική της.

Η ίδια έγινε καλά από μια ασθένεια που ο θάνατος ήταν η μόνη πιθανότητα και ξεκίνησε να θεραπεύει και άλλους ανθρώπους με θεαματικά αποτελέσματα. Είχε πλέον στα χέρια της το Theta Healing το οποίο και εξαπλωνόταν με γρήγορους ρυθμούς.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν Theta Healing και βελτιώνουν τη ζωή τουςμε αυτή την τεχνική.

Η Μαρία Αναστασιάδου, θεραπεύτρια και δασκάλα εξηγεί πώς λειτουργεί το Theta Healing.

 

Ο όρος Theta Healing προέρχεται από τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα.
Κατά τη νευροεπιστήμη, ο εγκέφαλος δονείται σε 5 διαφορετικές συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων. Τα κύματα Δ, Θ, Α, Β και Γ.

 

Κάθε συχνότητα μετράται σε κύκλους ανά δευτερόλεπτο (Hz) και έχει τα δικά της χαρακτηριστικά:
Τα κύματα Θ, 4 – 7 hz είναι όταν είμαστε σε βαθύ διαλογισμού και σε ελαφρύ ύπνο.
Είναι η ονειρική κατάσταση του νου (REM sleep).

Η Vianna Stibal λέει ότι τα κύματα Theta, είναι τα κύματα στα οποία κινείται ο εγκέφαλος όταν εκπέμπουμε ή λαμβάνουμε όνειρα. Στα συγκεκριμένα κύματα βρίσκονται οι λύσεις και για τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Μπαίνοντας στα κύματα Theta υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματίζουμε το μυαλό μας για να γίνουμε καλύτερα και καλύτεροι.

Το Theta Healing μπορεί να συνδυάζεται σε θέματα υγείας με τη συμβατική ή την εναλλακτική ιατρική και σε μαθαίνει πώς να χρησιμοποιείς τη διαίσθηση σου, να βασίζεσαι στην χωρίς όρους αγάπη του Δημιουργού, η οποία αγάπη και κάνει τη διαφορά αλλά και όλη τη δουλειά.

Η Καίτη λέει
Για το Theta Healing μου μίλησε μια ημέρα στη δουλειά η φίλη μου Μαρία Ε.

Ζήτησα το τηλέφωνο και λίγες ημέρες μετά ήμουν στον χώρο της Μαρίας Αναστασιάδου στην Κηφισιά.

Πήγα διερευνητικά και με λίγη αμφισβήτηση να υπάρχει στο μυαλό μου.
Για πρώτο θέμα επέλεξα κάτι απλό! Ήθελα να αλλάξω μια καθημερινή μου συνήθεια. Δεν ήθελα να χαζεύω το μεσημέρι μετά το φαγητό και να ενεργοποιούμαι το απόγευμα πάλι.

 

Μετά από μια μικρή συζήτηση κατάλαβα καθαρά και τον πραγματικό λόγο που το έκανα αυτό καθημερινά στον εαυτό μου.

 

Με μια κινησιολογική τεχνική η Μαρία τσέκαρε το τι πίστευα αληθινά. Μετά έκλεισα τα μάτια μου, της έδωσα τα χέρια μου, και μπαμ!

Η αλλαγή υπήρξε άμεση και απόλυτη. Από τότε έχω να χάσω χρόνο το μεσημέρι, κυριολεκτικά, χαζεύοντας.

Από τότε δουλέψαμε και άλλα πράγματα τόσο καθημερινά αλλά και -καθώς έφυγε η αμφισβήτηση- πιο σοβαρά. Στα περισσότερα από αυτά -όπως πχ στο βραδινό φαγητό- είδα αλλαγή αν όχι 180 σίγουρα 160 μοιρών.
Μπορείς να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου πηγαίνει αυτή η τεχνική. Το κόστος είναι λογικό, η Μαρία είναι θαυμάσια και όλο και κάτι θα μάθεις για τα κύματα ΘΗΤΑ, τον Δημιουργό και τον εαυτό σου.

Διάβασε εδώ: Πώς άλλαξε η ζωή μου με το Theta Healing!

“Με το Theta Healing μπορούμε
μέσα από την πρόσβαση που μας επιτρέπει να έχουμε στο υποσυνείδητο
να αλλάξουμε αρνητικές πεποιθήσεις
και τοξικά συναισθήματα
και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας τόσο τη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική ή οικονομική όπως και την υγεία μας.
Το ΘΗΤΑ είναι ένα εργαλείο που θεραπεύει τα πάντα από τη στιγμή που έχουμε αίτημα για θεραπεία και εμπιστευόμαστε τη διαδικασία”, λέει η Μαρία Αναστασιάδου, Zita/Theta

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

(1) Σχόλιο

  • Ειρήνη (20/04/2021)

    Καλησπέρα ησπερα,

    Βρηκα το άρθρο σας πολυ ενδιαφέρον.

    Θα ηθελα να μαθω περισσότερα πως η τεχνικη θα μπορουσε να βοηθήσει.

    Ευχαριστώ.

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.