και πώς θα μάθεις να το υπολογίζεις ακριβώς

Κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας υπάρχει ένα συγκεκριμένο λεπτό το οποίο ανοίγει ένα απευθείας κανάλι επικοινωνίας.ανάμεσα στον άνθρωπο και στην Ανώτερη Δύναμη που κυβερνά το πεπρωμένο.

Ό,τι θέλεις, εάν το ευχηθείς εκείνο το συγκεκριμένο λεπτό θα υλοποιηθεί. Είναι σαν να ζητάς κάτι από τον φύλακα άγγελο σου να κι εκείνος να ακολουθεί την επιθυμία σου.

Όμως, όταν έρθει το συγκεκριμένο λεπτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο τι θα ζητήσεις καθώς ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί στο μέγιστο εκείνη τη στιγμή.

Οπότε, σκέψου σοφά πριν ζητήσεις αυτό που θέλεις.

Το Χρυσό Λεπτό υπολογίζεται με έναν συγκεκριμένο και εύκολο τρόπο. Υπολογίζεται με βάση τον μήνα και την ημερομηνία της συγκεκριμένης ημέρας.

Για παράδειγμα, το Χρυσό Λεπτό

Στις 15 Ιανουαρίου είναι στις 15:01
Στις 10 Ιουλίου είναι στις 10:07
Στις 13 Ιουλίου είναι στις 13:07
Στις 23 Ιουλίου είναι στις 23:07
Στις 24 Σεπτεμβρίου είναι στις 00:09

Για τις ημερομηνίες από 25 έως 31 κάνουμε τον υπολογισμό ακολουθώντας την αντίστροφη πορεία.
Για τις 25/7 είναι στις 7:25
Για τις 31/8 είναι στις 8:31
Για τις 30/11 είναι στις 11:30
Για τις 22/12 είναι στις 12:22

Υπάρχει και η θεωρία που θέλει αυτό το Χρυσό Λεπτό να λειτουργεί δυο φορές την ημέρα
π.χ. στις 3/12 στις 3:12 προ και μετά μεσημβρίας.
Σε κάθε περίπτωση, η συγκέντρωση και το ωφέλιμο του στόχου σου είναι ο καταλύτης σε όλα αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν.

Δεν χρειάζεται πάντα να ζητάς κάτι.

 

Είναι σημαντικό να είσαι κάθε μέρα ευθυγραμμισμένος ώστε να έρχονται τα πάντα στη ζωή σου με ευκολία, ροή και εξυπηρετώντας τον ανώτερο σκοπό σου.

 

Έτσι, μπορείς άνετα να προγραμματίσεις τον διαλογισμό σου για εκείνη την ώρα ώστε εκείνο το λεπτό της ημέρας να σε βρει σε μια κατάσταση συγκέντρωσης και ευδαιμονίας.

Για εξήντα ολόκληρα δευτερόλεπτα κάθε ημέρα θα μπορείς να συγκεντρώνεσαι απόλυτα σε κάτι που θέλεις να πετύχεις και οι ανοιχτοί ουρανοί, αν είναι να συμβεί, θα το φέρουν νωρίτερα στη ζωή σου.

Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα