… θα σε οδηγήσουν στην πραγματική αγάπη

Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που αγαπάμε και που θέλουμε να μας αγαπούν, φαίνεται και από άλλα σημεία από ένα ωροσκόπιο. Όμως η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι σημαντικοί δείκτες. Αν αγαπάς τις εκπλήξεις ή τη ρουτίνα, αν νιώθεις καλά σε μια ήρεμη ή σε μια αντισυμβατική ζωή, δες το ζώδιο της Σελήνης σου και της Αφροδίτης σου και βρες τον άνθρωπο που θα κάνει να ζήσεις τη ζωή που θέλεις.

Το ζώδιο της Σελήνης δείχνει πώς είσαι εσύ στην καθημερινή σου ζωή και σε βοηθάει να καταλάβεις ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει ο άνθρωπος σου για να περνάτε μαζί την κάθε ημέρα με αρμονία. Γιατί τελικά, όταν φύγει το πρώτο κύμα ενθουσιασμού, όλοι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο με τον οποίο να ταιριάζουμε στην πεζή, απρόβλεπτη αλλά και όμορφη καθημερινότητα.

Το ζώδιο της Αφροδίτης θα σου δείξει ποιους ανθρώπους θεωρείς αξιαγάπητους. Αν η Αφροδίτη σου “κουμπώνει” με στοιχεία του συντρόφου σου θα βρεθείς να λες “Με νευριάζει τόσο πολύ όμως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να θυμώσω πραγματικά μαζί του”. Ο “λόγος” είναι η Αφροδίτη που δείχνει πώς αγαπάς και ποιοι σε έλκουν.

Μόλις βρεις σε ποια ζώδια είναι η Σελήνη και η Αφροδίτη σου, ξεκίνα το διάβασμα και θα έχεις ένα ακόμα όπλο για να ανακαλύψεις ή να εκτιμήσεις τον άνθρωπο σου. Το πιο πιθανό είναι να έχεις διαφορετικό ζώδιο Σελήνης και Αφροδίτης. Σε αυτή την περίπτωση διάβασε και τα δυο.

*Αν δεν ξέρεις πώς να βρεις το ζώδιο της Σελήνης ή της Αφροδίτης σου, απλά κάνε google “αστρολογικός χάρτης δωρεάν”, συμπλήρωσε τα στοιχεία γέννησης και θα έχεις τα στοιχεία του χάρτη σου. Μετά έλα εδώ για να διαβάσεις τα… ωραία σου.

Αν η Σελήνη σου ή η Αφροδίτη σου είναι στα ζώδια από τον Κριό μέχρι και την Παρθένο, διάβασε εδώ

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Ζυγό

Αν μιλάμε για σχέσεις, τότε ο Ζυγός είναι το πιο κατάλληλο από όλα τα ζώδια. Η Αφροδίτη στον Ζυγό νιώθει να είναι στο σπίτι της γι΄ αυτό και εκεί μπορεί να δείξει πόσο υπέροχη, όμορφη και συντροφική είναι. Η Σελήνη στον Ζυγό αγαπάει τη συντροφικότητα, την αρμονία και την ηρεμία. Το δύσκολο είναι ότι ο Ζυγός είναι ένα εξαιρετικά αναποφάσιστο ζώδιο, ίσως γιατί δε θέλει ποτέ να δυσαρεστήσει κανέναν. Ζήτησε από ένα Ζυγό να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, καταστάσεις ή πράγματα και θα δεις έναν άνθρωπο μπλοκαρισμένο και δυστυχισμένο. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό αγαπάνε τη συντροφικότητα αλλά και την ηρεμία. Δύσκολα τσακώνονται. Έτσι, διαλέγεις σύντροφο που θα εξασφαλίσει την αρμονία και την ησυχία στο σπίτι και τη σχέση σας. Ναι, χρειάζεται αυτός ο σύντροφος να είναι και όμορφος, καλοβαλμένος και κοινωνικός. Δε χρειάζεται να έχει προδιαγραφές μοντέλου, όμως ένα ωραίο στυλ και μια προσεγμένη εμφάνιση μπορούν να σε ξετρελάνουν και να σε κερδίσουν. Τι άλλο μπορεί να σε απογειώσει και να σε κάνει να αποφασίσεις ότι κάποιος είναι ο κατάλληλος για εσένα; Ένα χειροφίλημα, ένα άνοιγμα πόρτας, μια κίνηση αβρότητας. Όχι, δεν είσαι ένας επιφανειακός άνθρωπος. Απλά ξέρεις πώς θέλεις να είστε μέσα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Ισότιμοι, ευγενείς, ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει είναι κάποιος που θα σου δείξει πώς είναι να δρας σχεδόν χωρίς να σκέφτεσαι και να… ζυγίζεις, και που θα σου αποδείξει πώς η ταχύτητα και ο εγωισμός μπορούν να είναι λειτουργικά ακόμα, αλλά και κυρίως, σε μια σχέση.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Σκορπιό

Ούτε η Σελήνη ούτε η Αφροδίτη νιώθουν θαύμα στο ζώδιο του Σκορπιού όμως είναι τόσο μα τόσο γοητευτικές και ακαταμάχητες. Με εσένα κανείς δε θα μιλήσει απλά για τον καιρό. Κάπως θα γίνουν τα πράγματα και θα βρεθείς να μιλάς για όλα τα λυμένα και άλυτα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Ναι, ούτε τα μυστήρια ούτε ο θάνατος σε τρομάζουν σαν λέξεις και σαν καταστάσεις. Μια ακόμα λέξη που σε χαρακτηρίζει είναι η λέξη “πάθος”. Λατρεύεις να παθιάζεσαι. Με ανθρώπους και καταστάσεις,. Κάποιος που σε γνωρίζει και έλκεται από εσένα λέει από μέσα του “Εδώ θα μπλέξουμε” αλλά συνεχίζει να σε πλησιάζει γιατί η ζωή χωρίς την ενέργεια των Σκορπιών θα ήταν απλά βαρετή και επιφανειακή. Η σεξουαλικότητα στη φωνή ή στις κινήσεις του σώματος υπάρχει ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνεις. Το καταλαβαίνουν όμως οι άλλοι. Γι΄ αυτό και προκαλείς τόσα… πάθη. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι είναι σχεδόν βασανιστικό να ζεις έχοντας Σελήνη ή Αφροδίτη στον Σκορπιό. Ούτε η μια ούτε η άλλη αισθάνονται καλά και δυνατά σε αυτό το ζώδιο γι’ αυτό και πολλές φορές παιδεύεσαι, μπλέκεις άσκοπα και δεν καταλαβαίνεις τη δύναμη και την επιρροή που έχεις στους άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσεις το πόσο έντονα και εσωτερικά τα βιώνεις όλα, είναι βέβαια το… σεξ.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει, θα είναι αυτός που θα σου δείξει ότι στη ζωή υπάρχουν οι απλές απολαύσεις: φαγητό, πολυτέλεια, ανάλαφρη διασκέδαση. Απολαύσεις που κάνουν την ψυχή και το σώμα σου να ευχαριστιέται χωρίς να υπάρχει κανένα βαθύτερο νόημα ή ταλαιπωρία στην ευχαρίστηση.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Τοξότη

Αν ζούσαμε σε έναν κόσμο όπου θα κυριαρχούσαν η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη, τότε θα γελούσαμε περισσότερο, θα ταξιδεύαμε με την πρώτη ευκαιρία, και δε θα μας ένοιαζε καθόλου αν η σχέση μας θα πήγαινε… σοβαρά ή όχι. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη θέλουν να γελάνε, να κάνουν πράγματα που τους εξελίσσουν αλλά και που δε τους δεσμεύουν μακροπρόθεσμα. Αν έρθει η δέσμευση δε θα κάνουν πίσω, όμως πολύ δύσκολα θα την επιδιώξουν. Το ακαταμάχητο στοιχείο σου είναι ακριβώς αυτή η αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας που δίνεις. Πιστεύεις ότι τελικά όλα θα πάνε καλά και αυτό μπορείς και να το περνάς και στους ανθρώπους γύρω σου. Όταν σε γνωρίζει κάποιος ξέρει ότι θα περάσει καλά χωρίς να προβληματιστεί. Η ανεξαρτησία αλλά και η φιλία είναι τόσο σημαντικά για εσένα που θέλεις να τις βιώνεις και στις ερωτικές σου σχέσεις. Το σπίτι σου μπορεί να έχει αντικείμενα που έχεις φέρει από ταξίδια σου, οι συζητήσεις σου σού αρέσει να έχουν και κάποιο φιλοσοφικό χαρακτήρα ενώ σε ελκύουν οι άνθρωποι που εξελίσσονται. Πιστεύεις ότι η εξέλιξη και η χαρά βρίσκονται κάπου μακριά, γι’ αυτό και θέλεις να ταξιδεύεις ή να επεκτείνεσαι ώστε να συναντηθείς μαζί τους. Όμως…

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει θα είναι αυτός που θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα μικρά και καθημερινά. Που θα σου μάθει την τέχνη και τη χαρά της απλής επικοινωνίας. Που θα σε κάνει να βρεις τη χαρά όχι μόνο στα ταξίδια αλλά και στον τόπο που βρίσκεσαι επικοινωνώντας με ανθρώπους καθημερινούς.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Καθώς ο Αιγόκερως δεν είναι και το πιο εκδηλωτικό ζώδιο στον πλανήτη Γη, τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη νιώθουν κάπως καταπιεσμένες. Και αυτό συμβαίνει γιατί το συναίσθημα θέλει να εκφραστεί και να νιώσει ζεστή ανταπόκριση, κάτι που συνήθως δε συμβαίνει. Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι για δυνατούς παίκτες. Είναι σοβαρές, συγκρατημένες και φιλόδοξες. Είσαι ένας άνθρωπος που μόλις σε γνωρίζει κάποιος ξέρει ότι δεν τον παίρνει να παίξει πολλά παιχνίδια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είσαι πραγματικά απρόσιτος άνθρωπος. Απλά δε σου αρέσει το ρίσκο όταν δεν είναι υπολογισμένο. Το ζώδιο του Αιγόκερω ξεχωρίζει γιατί έχει πολύ πολύ χιούμορ -και κάτι ακόμα που θα σου το αποκαλύψω λίγο πιο κάτω. Απλά όταν χρειαστεί να διαλέξεις ποιον θα αγαπήσεις και με ποιον θα ζήσεις, θέλεις να κάνεις σοβαρές και αξιόπιστες επιλογές. Τώρα αν δε σου βγουν καλές στην πορεία, έχεις την ικανότητα να αλλάζεις σχετικά εύκολα. Σε ελκύουν οι άνθρωποι που σου μιλάνε σοβαρά, που έχουν καταφέρει κάποια πράγματα στη ζωή τους και που γενικά έχουν ένα μέτρο. Να ξέρεις ότι η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μόλις νιώσουν άνετα θα μπορέσουν να εκφράσουν και την παθιασμένη πλευρά του εαυτού τους. Γιατί πίσω από το σοβαρό προφίλ τους κρύβεται ένας άνθρωπος που αγαπάει το σεξ και ξέρει να το χαίρεται.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει είναι αυτός που θα σου μάθει πώς να εκφράζεις τα συναισθήματα σου χωρίς να αυτολογοκρίνεσαι. Που θα σου αποδείξει ότι μπορείς να είσαι ένας ευαίσθητος και ζεστός άνθρωπος χωρίς να χάνεις το κύρος σου.

Σελήνη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο

“Θέλεις να γίνουμε φίλοι;” είναι η ερώτηση που έκαναν πιο συχνά από όλα τα άλλα παιδάκια όσοι γεννήθηκαν με Σελήνη ή Αφροδίτη στον Υδροχόο. Κι αυτό, καθώς γι’ αυτούς κάθε τους σχέση ιδανικά έχει ως βάση τη φιλία. Θέλεις να είναι φίλοι σου οι φίλοι σου, τα αδέλφια σου, οι γονείς σου και φυσικά και οι σύντροφοι σου. Το περίεργο με εσένα είναι ότι ενώ αγαπάς την ελευθερία ταυτόχρονα επιζητάς και τη σταθερότητα. Μέχρι να βρεις την χρυσή ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δυο, μπορεί να παιδευτείς ή να παιδέψεις τους γύρω σου. Είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει να δρας και να διασκεδάζεις ομαδικά, που πιστεύεις στη δύναμη της ομάδας, που βάζεις το κοινό καλό πάνω από το δικό σου. Πολλοί μπορεί να σε θεωρούν κάπως ψυχρό όσον αφορά στα συναισθήματα και κάπως θεωρητικό όσον αφορά στη δράση σου. Το ξέρεις ότι έχουν δίκιο αλλά ποιος είπε ότι και οι τέλειοι δεν έχουν κάποια ελαττώματα; Η εκκεντρική σου φύση θα έλξει ανθρώπους έξω από τα συνηθισμένα. Δε θα διστάσεις να κάνεις σχέση με κάποιον ξένο ή να κάνεις έναν γάμο στον οποίο θα υπάρχει μια σημαντική διαφορά ηλικίας. Οτιδήποτε ασυνήθιστο, είναι το δικό σου κανονικό. Η υπερβολική σοβαρότητα μπορεί να σε κάνει να απομακρυνθείς μέσα σε λίγα λεπτά. Και για το τέλος, το ξέρεις βέβαια ότι σου αρέσουν οι πειραματισμοί, κοινωνικοί και ιδιωτικοί, ναι;

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει είναι αυτός που θα σε μάθει να είσαι εγωιστής. Που θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στα δικά σου θέλω και όχι στων άλλων. Που θα σου μάθει πώς να είσαι αρχηγός στη σχέση σου καθώς η πολλή δημοκρατικότητα σε κάνει να χάνεις κάποια καλά χαρακτηριστικά σου.

Σελήνη ή Αφροδίτη στους Ιχθύες

Κάποιον που έχει Σελήνη ή Αφροδίτη στους Ιχθύες τον καταλαβαίνεις από το χρώμα των ματιών του, από το γοητευτικό, μαγευτικό αλλά και ονειροπόλο βλέμμα του και από την γεμάτη συναίσθημα φωνή του. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη και η Αφροδίτη μπορούν να αγαπήσουν πραγματικά. Το δύσκολο όμως είναι, ότι για εσένα η αγάπη σημαίνει και θυσία. Νιώθεις ότι η αγάπη και η θυσία είναι ένα. Αυτό σε κάνει να δίνεις, να δίνεσαι και να απογοητεύεσαι, αλλά να σου πω κάτι; Λίγοι έχουν νιώσει τόσο βαθιά το θαύμα της αγάπης όσο εσύ. Απλά είναι καλό όσο περνάει ο καιρός να βλέπεις το τέλος του έργου σχεδόν από την αρχή του για να γλυτώνεις χρόνο, πόνο και θυματοποίηση. Για εσένα το φλερτ, περιλαμβάνει σίγουρα λουλούδια, ποιήματα, τραγούδια, κεριά και ρομαντικό σκηνικό. Αλλιώς πολύ δύσκολα θα κάνεις κάποιον σύντροφο σου. Σε ξετρελαίνει το να μπορεί ο άλλος να αλλάζει διάθεση, να είναι ευέλικτος και ξεγλιστράει σαν… ψαράκι από δύσκολες καταστάσεις. Αυτό που δεν αντέχεις είναι να είσαι με κάποιον που είναι ψυχρός, σκληρός απέναντι σου ή χωρίς συμπόνοια με ανθρώπους και καταστάσεις. Όλα τα άλλα μπορείς να τα αντέξεις.

Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που θα σε συμπληρώσει και θα σε εξελίξει είναι αυτός που θα σε μάθει να υπολογίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και την ενέργεια σου. Που θα ζήσετε μαζί το όνειρο αλλά σε ρεαλιστική βάση. Που θα σε μάθει να δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, που είναι τελικά και αυτές που κάνουν τη διαφορά.

από την Καίτη Φαρμάκη

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.