Ο master Zeo της αποτοξίνωσης

Στο σύμπαν, δεν υπάρχει κανένα θέμα που να μην έρχεται χέρι χέρι με τη λύση του. Έτσι, τα βαρέα μέταλλα, οι τοξίνες, τα χημικά, τα φυτοφάρακα και τα θετικά ιόντα που παγιδεύονται και  γερνάνε το σώμα σου, φεύγουν καθώς τα παρασύρει απλά και ανώδυνα ο μαγικός, αποτελεσματικός και πολύτιμος ζεόλιθος. Ακόμα να τον δοκιμάσεις;

Τι είναι

Ο ζεόλιθος είναι ένα ορυκτό που απορροφά το 30% του όγκου του σε υγρά. Γι΄αυτό και περιγράφεται ως “σφουγγάρι”. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ζεόλιθου ανάλογα με τον τόπο όπου βρίσκεται. Κάποιοι τύποι ζεόλιθου σχηματίστηκαν όταν ηφαιστιογενείς πέτρες ήρθαν σε επαφή με το θαλασσινό νερό ή με το νερό πηγών. Στη Θράκη υπάρχουν κάποιες από τις καλύτερες πηγές ζεόλιθου στον κόσμο.

Ο ζεόλιθος πήρε το όνομα του από το ρήμα ζέω (βράζω) και από το ουσιαστικό λίθος (πέτρα). Πρόκειται για μια ηφαιστειογενή πέτρα που από μια θερμοκρασία και μετά βράζει.

Γιατί να τον χρησιμοποιήσεις

Γιατί όπως και πολλές ακόμα ηφαιστειογενείς πέτρες, ο ζεόλιθος έχει την ικανότητα να απορροφά και να φυλακίζει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, θετικά ιόντα και μόλυνση και να τα αποβάλει από τον οργανισμό. Χρησιμοποιείται πολύ και στη γεωργία, στην κτηνοτροφία αλλά και στα καθαριστικά. Μέσα σε λίγες ώρες ο ζεόλιθος θα έχει αποβληθεί από τον οργανισμό σου χωρίς να έχει αφήσει ούτε ίχνος του και έχοντας παρασύρει ό,τι σε βλάπτει. Γι΄αυτό και θεωρείται απόλυτα ασφαλής ως συμπλήρωμα.

Πώς λειτουργεί

Ο ζεόλιθος είναι ένα από τα ελάχιστα ορυκτά που εγκλωβίζουν τα θετικά φορτισμένα ιόντα που οξειδώνουν τον οργανισμό. Καθώς το σώμα δεν απορροφά τον ζεόλιθο, θα τον αποβάλλεις μαζί με τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες. Δηλαδή, ο ζεόλιθος θα περάσει μέσα από τον οργανισμό σου, θα απορροφήσει ό,τι χρειάζεται και θα αποβληθεί αυτούσιος από το απεκκριτικό σου σύστημα.

Η Καίτη λέει…
Πριν από περίπου 10 χρόνια ανακάλυψα τον ζεόλιθο. Ναι, από τότε έψαχνα, δοκίμαζα και τέσταρα τα πάντα που είχαν να κάνουν με τη διατροφή, την αποτοξίνωση, την ευεξία.

 

Καθώς όσο και να προσέχεις πάντα τα βαρέα μέταλλα θα κυκλοφορούν στον οργανισμό, αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Αφορμή στάθηκε μια εξέταση βιοσυντονισμού. Κάνοντας βιοσυντονισμό μετά από ένα μεγάλο ταξίδι μου στο εξωτερικό, το μηχάνημα βρήκε ότι είχα μια μεγάλη ποσότητα από βαρέα μέταλλα. Η αλήθεια είναι ότι τα αεροδρόμια και ένα ταξίδι με το αεροπλάνο, σε γεμίζουν βαρέα μέταλλα εξαιτίας των καυσαερίων που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα κατά την προσγείωση και την απογείωση. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που μετά από ένα αεροπορικό ταξίδι παθαίνεις κρυολόγημα. Είναι η προσπάθεια του οργανισμού να πετάξει ό,τι σαβουρίτσα μάζεψε.

 

Από τότε και κατά διαστήματα, παίρνω ζεόλιθο σε συμπλήρωμα. Το βρίσκεις στα φαρμακεία αν και ο καλύτερος που έχω βρει είναι από τον Σπύρο Μαστροδήμο. Τον προμηθεύεται κατευθείαν από την πηγή του, η τιμή του είναι απίθανα καλή και φθάνει σπίτι μου την επόμενη ημέρα. Ο συγκεκριμένος είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός και από τους αποτελεσματικούς ζεόλιθους που βρίσκω στα φαρμακεία σε σκόνη ή ταμπλέτες.

 

Έτσι, όποτε κάνω ένα αεροπορικό ταξίδι, όποτε νιώθω περισσότερο κουρασμένη από το κανονικό- -ένδειξη τοξίνωσης-, όποτε κάνω μια μικρή αποτοξίνωση, βάζω τον ζεόλιθο στην καθημερινότητα μου για 2-3 εβδομάδες το πολύ.

 

Βαρέα μέταλλα, χημικά, φυτοφάρμακα, σκουπίδια του οργανισμού ή “καυσαέρια των κυττάρων” όπως τα λέει ο Σπύρος Μαστροδήμος από τις Εναλλακτικές Δυναμοτροφές. Τα κύτταρα προσπαθώντας να καθαρίσουν με ό,τι τα ταΐζουμε προκαλούν “καυσαέρια” που εγκλωβίζονται στο σώμα. Ο ζεόλιθος, απομακρύνει από τον οργανισμό και τα ζωτικά όργανα αυτά τα… καυσαέρια.

 

Τις πρώτες ημέρες που παίρνω ζεόλιθο νιώθω λίγη κόπωση παραπάνω καθώς απομακρύνονται από το σώμα οι τοξίνες. Γι’ αυτό και πίνω αρκετό νερό ενώ τρώω φρούτα και λαχανικά. Τις επόμενες ημέρες νιώθω όλο και καλύτερα. Μέσα σε 20 ημέρες νιώθω πιο καθαρή με καλύτερο δέρμα, να τα λέμε κι αυτά, καλύτερη ενέργεια και διάθεση.

 

Α, κάνω και μάσκες προσώπου πολύ καλές. Πιο κάτω, θα βρεις τον τρόπο για να κάνεις κι εσύ αν θέλεις.

 

Πώς να τον βάλεις στην καθημερινότητα σου

Κάθε πρωί την παίρνεις τη συσνιστώμενη ποσότητα, συνήθως μαζί με νερό. Η γεύση του που είναι γήινη και κοκκώδης δεν είναι θαυμάσια αλλά δεν είναι και αποκρουστική. Πλέον κυκλοφορεί και σε ταμπλέτες.

Ποιον να διαλέξεις

Καλό είναι να διαλέξεις αυτόν που είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κλινοπτιλόλιθο. Δες τα συστατικά και όσο πιο λίγα είναι, ένα με δυο, τόσο το καλύτερο.

Πώς θα κάνεις μια DIY θαυμάσια μάσκα προσώπου

Βάλε μια κουταλιά της σούπας σκόνη από ζεόλιθο σε δυο κουταλιές της σούπας νερό για να φτιάξεις μια πάστα. Άπλωσε τη στο πρόσωπο σου για μια ώρα περίπου (!) αφού όσο πιο πολύ ώρα μείνει τόσο το καλύτερο. Όταν τη βγάλεις, θα δεις ότι έχουν καθαρίσει οι πόροι, ότι το δέρμα είναι απίθανα απαλό και ότι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι κοκκινίλες που μπορεί να είχες.

Μπορείς να κάνεις και απλή απολέπιση με μια μικρή ποσότητα που θα τη βάλεις στο σφουγγαράκι προσώπου και θα τη βάλεις στο βρεγμένο σου δέρμα.

Οπωσδήποτε, κάνε ένα μικρό τεστ στο δέρμα του χεριού ή του λαιμού σου πριν το κάνεις για πρώτη φορά, για να βεβαιωθείς ότι δεν θα παρουσιάσεις κάποια αντίδραση.

 • Δεσμεύει και αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες που μπαίνουν στον οργανισμό από την τροφή, το νερό και τον αέρα
 • Δεσμεύει τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα που απελευθερώνονται από το κάψιμο του λίπους, με συνέπεια αυτά να μην περνούν στον οργανισμό
 • Βοηθάει στο αδυνάτισμα
 • Βοηθάει στην αλκαλοποίηση του pH.
 • Αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον πεπτικό σωλήνα
 • Βοηθάει στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης
 • Μειώνει τις μυκητιάσεις των ποδιών
 • Σταθεροποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Μειώνει τις παρενέργειες σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία
 • Λειτουργεί σαν φυσικό ισοτονικό
 • Επιταχύνεται η επούλωση των τραυμάτων
 • Βοηθάει στο έλκος στομάχου
 • Σταματά τον πόνο των μυών από το γαλακτικό οξύ
 • Αδρανοποιεί το αποτέλεσμα των ιών ηπατίτιδας
 • Ρυθμίζει την οξύτητα στο στομάχι

 

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.