Ποια ορυκτά χρειάζεται να έχουμε στο “φαρμακείο” για μία γενική εξισορρόπηση των Ενεργειακών μας Κέντρων

Φανταστείτε τα ορυκτά ως ένα ενεργειακό φαρμακείο. Μπορούν να σας τονώσουν, να σας εξισορροπήσουν, να σας αποφορτίσουν. Είναι πολύ σημαντικό να μην μπλέξετε ορυκτά που λειτουργούν αντίθετα, ταυτόχρονα στην ίδια θεραπευτική διαδικασία. Επίσης, αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις επάνω στην κρυσταλλοθεραπεία, φροντίστε να κρατήσετε τους συνδυασμούς αλλά και την ποσότητα των ορυκτών σε ασφαλή πλαίσια.

Τέλος, φροντίστε οι κρύσταλλοι που θα χρησιμοποιήσετε να έχουν περάσει όλες τις πρακτικές διαδικασίες που χρειάζεται, όπως καθαρισμό και προγραμματισμό.

Για το Κέντρο Κεφαλής, ένα κρύσταλλο Χαλαζία με αιχμή, η οποία πάντοτε είναι στραμμένη προς το Κέντρο Κεφαλής. Ένα ιδιαίτερο ορυκτό το οποίο καλεί το Συμπαντικό πράνα (ζωτική ενέργεια) να κατέρθει στο φυσικό φορέα, αλλά και σε όλο το ενεργειακό μας σύστημα. Έτσι, τροφοδοτεί άμεσα και έχουμε αυτόματα μία αίσθηση τόνωσης και γενικής ισορροπίας.

Αμέθυστος για το Κέντρο Τρίτου Ματιού. Αποφορτίζει από τη νοητική ένταση, χαλαρώνει το νου από τις υπερβολικές σκέψεις, ξεκαθαρίζει από τη σύγχυση και φέρνει γαλήνη.

Λάπις Λάζουλι για το Κέντρο του Λαιμού. Δίνει σταθερότητα στο λόγο και προσφέρει επικέντρωση στην έκφραση. Ενδυναμώνει την εκδήλωση της υλοποίησης όσων εκφράζουμε λεκτικά.

Διάβασε τη συνέχεια και για τα υπόλοιπα ενεργειακά κέντρα στο www.shakila.gr

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.