Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά που θέλουμε να περιγράψουμε κάτι απότομο και απρόσμενο το περιγράφουμε με όρους ουρανού: Μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι, ουρανοκατέβατο, στον ουρανό σε γύρευα στη γη σε βρήκα, άνοιξαν οι ουρανοί…
Ο Ουρανός στο συλλογικό μας ασυνείδητο είναι συνδεδεμένος με την ανατροπή, την έκπληξη, το ξεβόλεμα. Και ο πλανήτης Ουρανός ήρθε η ώρα να αλλάζει ζώδιο.
Για τα επόμενα έξι χρόνια θα ηλεκτρίζει και θα αλλάζει τους Ταύρους και μαζί τους και κάποιον συγκεκριμένο τομέα ζωής στο δικό σου ωροσκόπιο.

Κάθε φορά που ένας αργός πλανήτης αλλάζει ζώδιο, οι αλλαγές δεν χτυπούν απλά την πόρτα, μπορεί και να τη ρίχνουν κιόλας.
Από τις 15 Μαΐου έως και τον Απρίλιο του 2026,
ο Ουρανός θα κινείται στο σταθερό, γήινο και μακριά από κάθε διάθεση αλλαγής ζώδιο του Ταύρου
μαθαίνοντας μας πώς είναι να περπατάμε χωρίς κανένα δίχτυ προστασίας στη ζωή μας.

Ο Ταύρος συμβολίζει την ασφάλεια, τη σιγουριά, τη σταθερότητα, την απόλαυση, το φαγητό, την αφή, την ιδιοκτησία, το χρήμα.
Ο Ουρανός συμβολίζει την αλλαγή, την αποσταθεροποίηση, τον κεραυνό, τον ηλεκτρισμό, το απρόσμενο, την επανάσταση, την ανυπομονησία, την ανεξαρτησία.

Ο Ταύρος από τον Ουρανό απέχουν μεταξύ τους σε νοοτροπία όσο και ο Ουρανός από τη Γη.
Και τώρα, ήρθε η εποχή να επανεξεταστούν επαναστατικά όλα τα παραπάνω θέματα του Ταύρου.

 

-Είσαι έτοιμος να προχωρήσεις χωρίς κανέναν προστατευτικό μανδύα και χωρίς κάποια… καβάντζα;

-Είσαι έτοιμος να αποχωριστείς ό,τι σου δίνει σταθερότητα άρα και ασφάλεια;
-Είσαι έτοιμος να προχωρήσεις παίρνοντας ρίσκα

…και εντέλει μετά από αυτό το πέρασμα να γίνεις ουσιαστικά και απόλυτα σίγουρος και ασφαλής;

Όσο ο Ουρανός ήταν στο ζώδιο του Κριού, πολλοί -κυριολεκτικά- αναγκάστηκαν να πάρουν πρωτοβουλίες γιατί αλλιώς θα χάνονταν.
Πολλοί έγιναν περισσότερο δραστήριοι ενώ κατάλαβαν ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να κάνουν μια καινούργια αρχή, να ανεξαρτητοποιηθούν αλλά και να ηγηθούν.
Πολλοί πήραν παρορμητικές αποφάσεις ή αποφάσεις που χρειάστηκαν πραγματικό θάρρος.

Πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει την ασφάλεια με τη σταθερότητα και με τα υλικά αγαθά: ένα σπίτι, μια σταθερή σχέση, ένα σταθερό εισόδημα. Τώρα, βλέποντας την πιθανότητα να τα χάσουμε όλα αυτά, χρειάζεται να ψάξουμε μέσα μας και εκεί να καλλιεργήσουμε την αίσθηση της πραγματικής σιγουριάς, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν.

Ο Ταύρος είναι και το ζώδιο τόσο του χρήματος όσο και της θρέψης.
Έτσι, έρχονται νέα δεδομένα σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα, συναλλαγές, νομίσματα. Τράπεζες, καταθέσεις, κρυφά νομίσματα, χρηματιστήριο, κτηματομεσιτική αγορά, όλα θα αλλάξουν. Ό,τι αντέξει από τους κλυδωνισμούς του Ουρανού θα είναι και αυτό που θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη.

Επίσης, θα ζήσουμε επανάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό, την τροφή, τις καλλιέργειες. Υπάρχει περίπτωση να δούμε διάφορα υβρίδια σε ό,τι έχει να κάνει με την καλλιέργεια όμως υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα να κάνουμε μια επανάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που τρεφόμαστε και να στραφούμε σε πιο καθαρές, γήινες, φυσικές τακτικές διατροφής.

Κριός

Καταρχάς, συγχαρητήρια που άντεξες τόσα χρόνια με τον Ουρανό να σε κεραυνοβολεί και να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Τώρα που ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και με ό,τι έχει αξία για εσένα. Το σύστημα αξιών σου θα περάσει από έλεγχο και ό,τι είναι παλιό, απλά θα φύγει.
Ο Ουρανός φέρνει απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά σου. Θα χάσεις ή θα κερδίσεις χρήματα με απρόσμενο τρόπο και από εκεί που δε θα το περιμένεις Θα έχεις την τάση να παίρνεις ρίσκα τα οποία μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, μπορεί όμως και το αντίθετο. Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις μια επαναστατική διάθεση με τα οικονομικά σου και με τα όσα πιστεύεις ότι αξίζεις. Είναι ευκαιρία να εξετάσεις ό,τι είναι πολύτιμο για εσένα και να το τονώσεις.  Αυτό να θυμάσαι και να προχωράς. Πετυχαίνοντας πράγματα αυτοπεποίθηση σου θα ενισχυθεί σημαντικά.

Ταύρος

Με τον Ουρανό στο δικό σου ζώδιο θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις επανάσταση. Ναι, δεν είσαι και το πιο τολμηρό ή επαναστατικό ζώδιο όμως ο Ουρανός δε θα σε αφήσει ήσυχο μέχρι να αλλάξεις και να γίνεις ο πραγματικός, αληθινός, συναρπαστικός εαυτός σου.
Προετοιμάσου για αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. Θα θέλεις να δοκιμάσεις αλλαγές, ακόμα και εκκεντρικές, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είσαι μέσα σου. Ακόμα και εσύ βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια και οτιδήποτε συντηρητικό. Η επαναστατικότητα, ο ηλεκτρισμός, η ανυπομονησία, η πρόκληση ξεπηδούν από μέσα σου σχεδόν χωρίς να το καταλάβεις και φέρνουν αλλαγές σε οτιδήποτε σε αφορά.
Γενικά, αν υπάρχει κάτι που σε περιορίζει ήρθε η ώρα να το πετάξεις οριστικά από τη ζωή σου.
Ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικοί γάμοι, ξαφνικοί χωρισμοί, όλα είναι στο πρόγραμμα. Ελευθερία και αθ=υθεντικότητα είναι οι λέξεις – κλειδί!

Δίδυμοι

Το 2026 θα υποδεχθείτε εσείς οι Δίδυμοι τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο. Μέχρι τότε, πραματικά θα νιώθεις τις αλλαγές να ζυμώνονται μέσα σου με τον πιο “ύπουλο” τρόπο. Είναι το διάστημα που θα νιώσεις να αλλάζει κάτι βαθιά μέσα σου. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι σου ταιριάζει και τι σε καταπιέζει και σκέφτεσαι όλο και περισσότερο πώς θα πετάξεις ψυχολογικά και άλλα βάρη από μέσα σου.
Τώρα είναι η ευκαιρία να απαλλαχθείς από άγχη και τραύματα του παρελθόντος ώστε να ελαφρύνεις και τελικά να απελευθερωθείς.
Δε θα αντέχεις πια ψέματα, μυστικά, υποκρισία και θα θέλεις να τα βγάζεις όλα στο προσκήνιο. Μέσα σε όλα τα άλλα τα επόμενα χρόνια και η διαίσθηση σου θα οξυνθεί αρκετά.

Καρκίνος

Δε χρειάζεται καθόλου να φοβάσαι καθόλου από τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό που θα αλλάξει και μάλιστα με ήπιο τρόπο θα είναι ό,τι έχει να κάνει με το φιλικό σου περιβάλλον, το δίκτυο σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις και τον τρόπο με τον οποίον συμμετέχεις σε ομάδες. Είναι πολύ πιθανό μέσα στα επόμενα έξι χρόνια να έρθουν στον κύκλο σου άτομα που είναι πρωτοπόρα, επαναστατικά ακόμα και εκκεντρικά. Παλιοί φίλοι θα φύγουν, νέοι φίλοι θα μπουν και όλο αυτό θα γίνει σαν να είναι που είναι το πιο φυσικό πράγμα στη γη.
Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις εκπληκτικές εμπνεύσεις σε ό,τι αφορά τους στόχους σου και αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Μην τις σταματήσεις και μην τις αφήσεις μόνο στη θεωρία χωρίς να τις κάνεις πράξη!

Λέων

Σημαντικά τα νέα του Ουρανού του Ταύρου για εσένα κυρίως γιατί αφορούν τον τομέα της καριέρας σου. Ό,τι υπάρχει στον τομέα της καριέρας σου και είναι παλιό, σε καταπιέζει και δε σε αφήνει να εκφραστείς και να προβάλεις τις ικανότητες σου, ήρθε η ώρα να φύγει από τη μέση και μάλιστα με κάπως απότομο τρόπο.
Καθώς λαχταράς περισσότερη ανεξαρτησία, ίσως να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, ίσως και να αλλάξεις επαγγελματικό προορισμό. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις επανάσταση σε ό,τι έχει να κάνει όχι μόνο με τα θέματα της καριέρας σου αλλά και σε κάθε μορφή εξουσίας που σε καταπιέζει. Δε θα σκεφτείς δεύτερη φορά για να τα βάλεις με ένα καταπιεστικό, συντηρητικό αφεντικό ή με κάποιο άτομο εξουσίας.
Πολύ πιθανό να έχεις περισσότερη προβολή και διασημότητα για κάτι πρωτοποριακό με το οποίο θα ασχοληθείς.

Παρθένος

Ένα αεράκι ανεξαρτησίας και ελευθερίας θα φυσήξει στη ζωή σου. Ο Ουρανός στον Αιγόκερω δε θέλει καθόλου να σε παιδέψει. Το αντίθετο. Θέλει να σε ωθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να μορφωθείς, να ταξιδέψεις, να διαβάσεις, να έρθεις σε επαφή με νέες ιδέες και φιλοσοφίες ζωής.
Οι επαφές με ξένους και με το εξωτερικό θα είναι απρόσμενες και θα φέρουν εξελίξεις στη ζωή σου που θα σε πάνε μπροστά. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και υιοθετείς αντιλήψεις που είναι περισσότερο επαναστατικές ή αντισυμβατικές. Ό,τι έχει να κάνει με τις σπουδές θα έχει ανατροπές και αλλαγές.

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι ο Ουρανός στον Κριό έφερε τα πάνω κάτω στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κάποιες τις εξαφάνισε και κάποιες καινούργιες τις εμφάνισε εντελώς ξαφνικά.
Για τα επόμενα έξι χρόνια ο αέρας ανεξαρτησίας θα φυσήξει σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου που δεν είναι ο μισθός σου. Δάνεια, διακανονισμοί, κοινό πορτοφόλι/λογαριασμός με κάποιον άλλον, επενδύσεις ή κληρονομικά έρχονται στο προσκήνιο αλλάζοντας τα δεδομένα. Πιθανώς να πλουτίσεις ή και να έχεις μεγάλες οικονομικές απώλειες όμως αυτό έχει να κάνει με την πορεία σου αυτά τα χρόνια και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο.
Ο συγκεκριμένος τομέας του ωροσκοπίου σου αφορά και τη σεξουαλικότητα σου και τα ταμπού. Θα θελήσεις να απελευθερωθείς, να ξεχάσεις όσα ξέρεις για να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, να πειραματιστείς και γενικά να… ξυπνήσει επιτέλους το ηφαίστειο που υπάρχει μέσα σου.

Σκορπιός

Μαζί με τον Ταύρο είναι και ο Σκορπιός που θα πρωταγωνιστήσει στις ανατροπές που φέρνει ο Ουρανός. Ήρθε η εποχή να ξεχάσεις όσα ήξερες για σχέσεις και συνεργασίες και να καλωσορίσεις τα νέα δεδομένα σε αυτούς τους τομείς. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι στους Σκορπιούς οι αλλαγές θα επιβληθούν από τους άλλους. Οπότε, προετοιμάσου κατάλληλα και ετοιμάσου να πετάξεις εύκολα ή δύσκολα ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πια.
Ξαφνικοί γάμοι αλλά και ξαφνικοί χωρισμοί ή διαζύγια θα προκύψουν στην προσωπική ζωή των Σκορπιών ενώ στο ίδιο κλίμα θα είναι και οι συνεργασίες. Αν υπάρχει κάτι που σε καταπιέζει ή που σε κρατά “φυλακισμένο” θα το δεις να αλλάζει απρόσμενα.
Υπάρχει μεγάλη τάση ανεξαρτητοποίησης όχι μόνο από εσένα αλλά κυρίως από τους άλλους. Ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου γίνονται το… όχημα μέσα από το οποίο θα έρθουν οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Μην αναρωτιέσαι τι θα μείνει όρθιο. Ειδικά εσύ πάντα βρίσκεις τον τρόπο να βγαίνεις νικητής στις όποιες προκλήσεις.

Τοξότης

Με τον Ουρανό στον Κριό είδες τις αλλαγές να έρχονται στη ζωή σου σαν αεράκι, και ευτυχώς όχι σαν ανεμοστρόβιλος. Για τα επόμενα έξι χρόνια σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τις συνήθειες σου, τη διατροφή σου, τον τρόπο που φροντίζεις το σώμα σου. Πιθανώς να ψάξεις εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας για κάτι που σε απασχολεί, να αλλάξεις τρόπο διατροφής, να ξεκινήσεις ή να αλλάξεις τον τρόπο που γυμνάζεσαι.
Στο πρόγραμμα είναι και αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα, στην κάθε είδους ρουτίνα σου, σε θέματα με συνεργάτες σου. Πιθανώς να υπάρξουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα της εργασίας σου που θα φέρουν εξελίξεις.
Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κόψεις μια βλαβερή συνήθεια, πριν σου την κόψουν… οι περιστάσεις.

Αιγόκερως

Time to party! Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει νέους, και μάλιστα, κεραυνοβόλους, αντισυμβατικούς έρωτες στη ζωή σου. Κι αν όχι έρωτες, σίγουρα φέρνει διάθεση για δημιουργία, φλερτ και απελευθέρωση από ό,τι κρατούσε μακριά από εσένα τη χαρά της ζωής. Ο Ουρανός στον Ταύρο αγαπάει τον Αιγόκερω γι΄ αυτό και θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα παίξεις πιο πολύ από ποτέ κάνοντας στην άκρη χαζοντροπές ή προκαταλήψεις και ενοχές.
Ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά στη ζωή σου θα έχει εξελίξεις. Θα σε απασχολήσουν ήπια θέματα με τα παιδιά ή ακόμα και μια ξαφνική εγκυμοσύνη. Μην ξεχνάς ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι, τους γονείς θα δεχτεί την επίδραση του Ουρανού. Έτσι, θα δεις να συμβαίνουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, αλλαγές που πιθανώς να συνδέονται και με τον τομέα της καριέρας σου. Αλλάζεις τόπο εργασίας άρα και σπίτι, για παράδειγμα.
Γενικά, θα έχεις επαναστατική διάθεση σε ό,τι έχει να κάνει με την παράδοση, τις ρίζες, την οικογένεια και τους δεσμούς της. Όποια παράδοση, έθιμο, συνήθεια δεν σε εξυπηρετεί, δε θα τη σταματάς απλά, θα την κόβεις μαχαίρι!. Το μόνο δύσκολο είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία θα γίνεται μέσα από ένταση.
Να θυμάσαι ότι η υπομονή σου θα είναι όλο και λιγότερη ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα γύρω σου, ίσως γιατί θα νιώθεις ότι δεν έχεις και μεγάλο έλεγχο σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου.

Ιχθύς

Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει όπως και ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου και όσα πιστεύεις. Η επικοινωνία σου γίνεται πιο ζωντανή και περισσότερο προκλητική, σπινθηροβόλα, πρωτοποριακή και επαναστατική. Πολλοί θα εκπλαγούν από αυτή την αλλαγή σου αλλά αυτό θα σε απασχολήσει ελάχιστα.
Από τα καλά του Ουρανού στον Ταύρο είναι ότι θα βρεις έναν δικό σου τρόπο να εκφράζεσαι ή και να γράφεις. Είναι πιθανό να αλλάξεις μέσο μεταφοράς ή και να αποκτήσεις για πρώτη φορά. Τα αδέλφια σου, οι στενοί συγγενείς ή και οι γείτονες ενδέχεται με κάποιον τρόπο να αλλάξουν τη δική σου καθημερινότητα.

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.