Ένα supermodel που δεν τα παρατάει ποτέ

Με το που τη βλέπεις λες ότι είναι… σκληρό καρύδι! Και τελικά η Arizona Muse, 33, supermodel, ακτιβίστρια, και μητέρα δυο παιδιών εδώ και μια δεκαετία κάνει όσα μπορεί, και μπορεί πολλά, για να κάνει τον χώρο της μόδας και τον πλανήτη μας περισσότερο βιώσιμο!

Αμέσως μετά τα όσα έχει καταφέρει στον κόσμο της μόδας -εξώφυλλα στη Vogue και τεράστιες καμπάνιες για τους πιο μεγάλους οίκους και brands- η Arizona Muse πρωταγωνιστεί στις ειδήσεις που την αφορούν με τη δράση της για οικολογικά θέματα. Άλλωστε, αυτό είναι το μεγάλο της πάθος!

H Arizona ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία να ασχολείται με το πώς η βιομηχανία μόδας μπορεί να γίνει περισσότερο βιώσιμη και λιγότερο ρυπογόνος, για να βρεθεί σήμερα να είναι το πρόσωπο της εταιρίας Aveda.

Η Aveda έκανε εφέτος τη διαφορά και έγινε 100% vegan! Δηλαδή, στα συστατικά των προϊόντων, στην παραγωγή, στις συσκευασίες, στα γραφεία και σε ό,τι αφορά στην εταιρία υπήρξε ένα άλμα υιοθετώντας και ακολουθώντας τακτικές που την κάνουν όσο πιο φιλική προς το περιβάλλον γίνεται.
(Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σου γιατί τα γραφεία της Aveda είναι ένα θαύμα της βιωσιμότητας.  Χρειάστηκε όραμα, αποφασιστικότητα, σωστή στρατηγική και τεχνικές αλλά τα κατάφεραν.)

Έτσι, το να γίνει η Arizona Muse το πρόσωπο της Aveda ήταν κάτι φυσικό. Η Arizona Muse μοιράζεται μαζί μας τρόπους για έναν πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής:

Arizona’s Sustainable Tips

-Μας προτείνει να ενημερωνόμαστε για τα συστατικά κάθε προϊόντος που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε.

-Να επιβραβεύουμε με την προτίμηση μας εταιρίες που χρησιμοποιούν συσκευασίες που σέβονται το περιβάλλον.

Η Aveda είναι η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που χρησιμοποίησε 100% post consumer ανακυκλωμένο PET.  Τώρα περισσότερο από το 85% των PET συσκευασιών για την περιποίηση της επιδερμίδας και του styling μαλλιών προέρχονται από 100% ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά. Η Aveda έκανε το καλύτερο. Το μόνο που μένει είναι να ανακυκλώσουμε και εμείς τις συσκευασίες της.

Η Arizona γράφει στο instagram της:

 

“Μείωσε όσο μπορείς το ενεργειακό σου αποτύπωμα. Ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη της κάθε πράξης σου. Οι μικρές αλλαγές καταλήγουν να είναι η αιτία που οι καταναλωτές ζητούν υψηλότερα standards από εταιρίες στη βιωσιμότητα.”

από την Καίτη Φαρμάκη

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα