…όταν έχεις μια καλή, σταθερή και χαρούμενη σχέση

Ναι, αυτά τα τρία επίθετα πριν από τη λέξη “σχέση” δεν είναι εύκολο να βρεθούν αλλά δεν είναι και αδύνατον. Μια ισορροπημένη μακροχρόνια σχέση είναι βάλσαμο για την υγεία σου. Η αγάπη που αξίζει κάνει το θαύμα της σε όλους τους τομείς!

Μια καλή σχέση με αγάπη και χωρίς ανούσιες συγκρούσεις επηρεάζει θετικά το πνεύμα, την καρδιά και το σώμα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι με σταθερές και ικανοποιητικές σχέσεις πιστεύουν, ακόμα και χωρίς να δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους, ότι η υγεία τους είναι μια χαρά. Σίγουρα ο καθένας μας ορίζει διαφορετικά μια υγιή, καλή και ικανοποιητική σχέση αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: προσφέρει ικανοποίηση, χαρά και εξέλιξη στα μέλη της.

Φυσιολογική πίεση

Το να έχει κάποιος εξασφαλίσει την παρέα του είναι ένα από τα καλύτερα αγχολυτικά κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στην υγεία του, όπως χαμηλότερη πίεση, πιο υγιή καρδιά, καλύτερη κοινωνική ζωή και διάθεση και περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στη δράση και την ξεκούραση.

Συντονισμός, χορογραφία σχεδόν

Είναι γνωστό ότι όταν μια ομάδα γυναικών συναναστρέφεται, συντονίζονται και οι έμμηνοι κύκλοι τους. Κάπως έτσι, συντονίζονται και οι ανάγκες δυο ανθρώπων που ζουν για χρόνια μαζί. Σε ένα αγαπημένο ζευγάρι συντονίζονται οι ώρες του ύπνου, η όρεξη ακόμα και οι επισκέψεις στην τουαλέτα.

Οι γυναίκες το ευχαριστιούνται

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όταν μια γυναίκα νιώσει αρκετή ασφάλεια αυξάνεται ο βαθμός ευχαρίστησης σε όλους τους τομείς της ζωής της και κυρίως στο σεξ. Η άστατη ζωή φαίνεται ότι δεν προσφέρει και τόση ικανοποίηση στις γυναίκες που θέλουν κάποια σταθερότητα για να μπορέσουν να ανθίσουν.

 

*Αν το διαβάζεις και δεν έχεις κάποια σχέση, μη σκας. Η ευτυχία είναι μόνο μια απόφαση και λίγες κινήσεις μακριά.
*Αν έχεις μια σχέση που το μόνο που κάνει είναι να σου προκαλεί στρες, ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις. Καμιά φορά, για ένα διάστημα, είναι πιο καλή -και πιο υγιής- η μοναξιά…

Διάβασε εδώ: 8 κινήσεις για να σε συμπαθήσουν οι άλλοι γρηγορότερα

Διάβασε εδώ: Πού μπορεί να κρύβεται η ευτυχία και πώς να την… ξετρυπώσεις

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.