Η Shakila Ιωάννα Μπράτη ανέβασε στην ιστοσελίδα της αυτό το “Πνευματικό Παιχνίδι”, όπως το ονόμασε.

Δες τα σκίτσα, διάλεξε αυτό που σε έλκει, μάθε σε ποιο κομβικό σημείο της ζωής σου βρίσκεσαι και ποιος κρύσταλλος θα σε βοηθήσει καθοριστικά.

 

Τα μάτια, ως ενέργεια, αντιπροσωπεύουν άμεσα την ψυχή. Μέσα από πέντε διαφορετικά σκίτσα, το κάθε μάτι αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό συναίσθημα και το ορυκτό δίπλα του είναι το ενεργειακό του γιατρικό.

Πρώτο – πάνω αριστερά

Μάτι της Τίγρης: Έχει έρθει η ώρα να σπάσεις φόβους και περιορισμούς. Συνδέσου με το Μάτι της Τίγρης και βρες τη δύναμή σου. Κινήσου με θάρρος.

Δεύτερο – πάνω δεξιά

Αιματίτης: Ανοίγουν δρόμοι που έχεις δουλέψει καιρό ώστε να ανοίξουν. Γι’ αυτό μη διστάσεις και μην μπεις σε αναστολές. Προχώρα μπροστά και κατάκτησε το με τη δύναμη του Αιματίτη.

Τρίτο – μέση αριστερά

Κυανίτης: Γύρισε προς τα μέσα. Το σύστημά σου αναζητά να βρει νέα στοιχεία και να ανοίξει προς υψηλότερους στόχους. Ο μπλε Κυανίτης θα σε βοηθήσει σε αυτήν την αναζήτηση.

Τέταρτο – μέση δεξιά

Ροδονίτης: Συγκεντρώσου στη θεραπεία της καρδιάς σου. Γείωσε την αγάπη και άφησε τη να απλωθεί σε όλο σου το σώμα και την ενέργεια σου. Με τη βοήθεια του Ροδονίτη, θα υπάρξει ανανέωση στον τομέα της αγάπης.

Πέμπτο – κάτω αριστερά

Σταυρόλιθος: Αρνητικές ενέργειες μπορεί να σε επηρεάζουν ασυνείδητα. Το σύστημά σου το αισθάνεται αυτό και αναζητά προστασία. Κράτησε το Σταυρόλιθο στα χέρια σου και νιώσε απόλυτα ασφαλής.

 

Ακολούθησε την Shakila Ιωάννα Μπράτη στο Facebook και διάβασε τη στο shakila.gr

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.
Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.