Τι θέλει να μας πει το σύμπαν και αυτή την εποχή έχουμε 4 πλανήτες ανάδρομους να κάνουν τη ζωή μας… (πιο) δύσκολη; Η κορυφαία αστρολόγος Εβίτα Ζαχαριάδου, θεωρεί ότι αυτό μπορεί να είναι και το καλύτερο δώρο που μπορεί να μας κάνει κάποιος. Διάβασε εδώ το γιατί, μαζί με λεπτομέρειες για τον κάθε ανάδρομο ξεχωριστά.

Όχι, δε φοβάμαι καθόλου την αναδρομή κάποιου πλανήτη. Ασφαλώς και χρειάζεται όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος να “πηγαίνεις με τα νερά του”. Να μην κάνεις κινήσεις που δε θα φέρουν αποτέλεσμα, που θα πέσουν στο κενό ή που θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Όμως οι ανάδρομοι πλανήτες είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πετύχουμε όσα δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτή την εποχή, έχουμε 4 ανάδρομους πλανήτες. Τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Δία και τον Κρόνο.

Άρα πάνε πίσω ή παρουσιάζονται καθυστερήσεις και φαινομενικές ατυχίες σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, την αγάπη, τα οικονομικά και τις αρχές μας. Στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας δηλαδή.

Όμως κάθε νόμισμα έχει και την άλλη του πλευρά...

Λοιπόν, δείτε τι γίνεται. Ουσιαστικά με την αναδρομή του κάθε πλανήτη, το σύμπαν είναι σαν να μας κάνει μια πολύτιμη χάρη! Ναι, χάρη. Επειδή ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, αναδρομούν οι πλανήτες και έτσι εμείς παίρνουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να σκεφτούμε τι κάναμε λάθος, τι διέφυγε της προσοχής μας, ποια δεδομένα δεν είχαμε και έτσι υπήρχαν “τυφλά” σημεία στην ολοκληρωμένη εικόνα που χρειαζόταν να έχουμε για να πάρουμε τη καλύτερη απόφαση.

Είναι λάθος ότι δεν υπάρχει δράση όσο είναι ανάδρομος κάποιος πλανήτης. Υπάρχει δράση αλλά είναι δράση εσωστρεφής. Πριν πάρω αποφάσεις και προτού κάνω βήματα μπροστά, εξετάζω και πάλι τα δεδομένα. Επαναξιολογώ, επαναπροσδιορίζω και ολοκληρώνω το παζλ με τα κομμάτια που ήξερα ή που δεν είχα ιδέα ότι μου έλειπαν.

Σίγουρα πάνω στον πυρετό της δράσης δε δίνουμε την κατάλληλη προσοχή σε διάφορα γεγονότα. Επίσης μπορεί να μην είχαν προλάβει να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις για να συμβεί αυτό που θέλαμε. Έτσι, τώρα με την αναδρομή του όποιου πλανήτη, το κάθε τι βρίσκει το χρόνο του να ωριμάσει για να μπορέσουμε τελικά να το προσθέσουμε ως όπλο στη φαρέτρα μας.

Πιο αναλυτικά…

Με τον ανάδρομο Ερμή, καλό είναι να μην κάνουμε επενδύσεις που αφορούν σε προϊόντα τεχνολογίας. Να προσέχουμε τι λέμε, πού στέλνουμε τα μηνύματα μας και τι υπογράφουμε.

Από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξανασκεφτούμε θέματα που μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, και να βρούμε μια λύση που θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά την επιστροφή του πλανήτη στον… ίσιο δρόμο.
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε 4 μήνες και περίπου για 3 εβδομάδες.
Αυτή την εποχή επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του Ταύρου και στο τέλος του Κριού.
Ο Ερμής είναι ανάδρομος 10 Απριλίου- 3 Μαϊου

Με την Ανάδρομη Αφροδίτη, είναι καλό να μην παντρευτούμε ή και να μην χωρίσουμε. Καλό είναι να αφήσουμε τις σημαντικές αποφάσεις τέτοιου είδους για λίγο αργότερα όταν θα γυρίσει ορθόδρομη. Αυτό δεν ισχύει αν έχουμε ανάδρομη Αφροδίτη στο προσωπικό μας ωροσκόπιο ή αν πρόκειται για επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι σαν να φτιάχτηκε για επανασυνδέσεις ή για να ξαναέρθουν στη ζωή μας άτομα από το παρελθόν μας. Αν θα μείνουν ή αν θα εξαφανιστούν, θα φανεί με το που θα γίνει ο πλανήτης του έρωτα ορθόδρομος.
Καθώς αυτές τις ημέρες η ανάδρομη Αφροδίτη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, δίνεται σε όλους η ευκαιρία να καταλάβουμε ότι ουσιαστικά τα εμπόδια στον εαυτό μας και στις σχέσεις μας, τα βάζουμε εμείς και μόνο εμείς.
Αν καταλάβουμε ότι μόνοι μας εμποδίζουμε την όποια εξέλιξη μας, μόλις η Αφροδίτη ορθοδρομήσει όλα θα είναι πιο εύκολα και επωφελή για εμάς.
Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη κάθε ενάμιση χρόνο και για ενάμιση μήνα περίπου.
Εφέτος είναι ανάδρομη από από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου και επηρεάζει Ιχθύες των τελευταίων και Κριούς των πρώτων ημερών.

Ο Δίας γίνεται ανάδρομος μια φορά το χρόνο για 4 μήνες περίπου και μας βοηθάει να επανεξετάσουμε τι είναι δίκαιο και τι άδικο, τι ηθικό και τι ανήθικο, τι μας εξυπηρετεί και τι όχι. Καλό είναι να μη γίνονται σημαντικές επενδύσεις εκτός κι αν θέλουμε να αποκτήσουμε κάτι μεταχειρισμένο, από δεύτερο χέρι. Καλό είναι να μην ξεκινήσουμε ή να μην εμπλακούμε σε ένα δικαστικό θέμα τη συγκεκριμένη εποχή. Είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να εξετάσουμε θέματα ισοτιμίας και όταν ορθοδρομήσει ο πλανήτης να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουν τα πράγματα τη σωστή τους θέση.
Οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι κοντά στις 13 Οκτωβρίου επηρεάζεστε περισσότερο.
Ο Δίας είναι ανάδρομος 6 Φεβρουαρίου – 9 Ιουνίου

Με τον ανάδρομο Κρόνο, έρχεται ο καιρός να αναλάβουμε ευθύνες τις οποίες αποφεύγαμε με μανία. Είναι η εποχή που μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε τα μαθήματα που είναι ανάγκη να πάρουμε. Και ξέρετε τι λένε; Ότι αν δεν πάρεις μία απόφαση μόνος σου έρχεται η ζωή και σου την επιβάλει. Και όταν η ζωή αποφασίσει να επιβάλει κάτι, τσούζει λίγο περισσότερο. Οπότε, με τον ανάδρομο Κρόνο είναι σίγουρο ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις θέματα στα οποία δεν ήσουν και… σπαθί.
Το σίγουρο είναι ότι με τον ανάδρομο Κρόνο, είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι μπορούμε οι ίδιοι για να σώσουμε ή να εξελίξουμε τον εαυτό μας γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας κυβερνούν. Και αυτό ισχύει για κάθε εποχή που ο Κρόνος είναι ανάδρομος και όχι μόνο για τώρα.
Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι κοντά στις 18 Δεκεμβρίου επηρεάζεστε άμεσα.
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος περίπου 4 μήνες το χρόνο. 6 Απριλίου – 25 Αυγούστου

Εκμεταλλευτείτε τους ανάδρομους πλανήτες όχι για να χαλαρώσετε και να κρύψετε τα θέματα που χρειάζονται λύσεις κάτω από το χαλί, αλλά για να τα σκεφθείτε ήρεμα και με σοφία ώστε να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις τις οποίες θα κάνετε δράση την κατάλληλη στιγμή.

Τα φιλιά μου
Εβίτα

Η Εβίτα Ζαχαριάδου είναι αστρολόγος, Human Design Guide και Life Coach,
ενώ δίνει εκπληκτικά σεμινάρια στο  KΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ. 

Μοιράσου το

Αφησε Σχόλιο

Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.